Her Telden Ekonomi...

Konuya hakimim hakim olmasına da, sabır yok azizim.... :)

Mesela bu sabah satsaydım 15 gr arttıracaktım,
satmadım.... :)
Belki yarın daha fazla, daha az..... nasip.... :)
Hic o toplara giremiyorum ben. Dustu mu, cikti mi cok geriliyorum. Bir ara yaptim, gram da arttirdim ama cok bunaldim:KK43: yapabilene ask olsun.

Yeter diyorsan yeter. Bak benim gramlar dogurmuyor, ama bana yetiyor:KK48:

Arz talep meselesi diyorsun yani.... :)

Aslında parayla da çok işim olmaz, yani olur da özellikle mesleğimle de alakalı, ama benim için para amaç değil araç olduğu için, hep ikinci plandadır... elhamdulillah doydum paraya... :)

Bir dost sohbeti, bir gülümsemenin mutluluğunu milyonlar veremez çoğu zaman....

Arz talep meselesi diyorsun yani.... :)

Aslında parayla da çok işim olmaz, yani olur da özellikle mesleğimle de alakalı, ama benim için para amaç değil araç olduğu için, hep ikinci plandadır... elhamdulillah doydum paraya... :)

Bir dost sohbeti, bir gülümsemenin mutluluğunu milyonlar veremez çoğu zaman....
Para...insanlari birbirine kirdiran, dunyayi karistiran, insani seytanlastiran pis bir sey. Etrafindaki dost gulumsemeler eksik olmasin meyraa :KK66:

Hayırlı geceler hanımlar bugün hiç moralim yok babam a bugün siroz teşhisi konuldu ağlamaktan çok kotu oldum şimdi soruyorum size nedir bu siroz tedavisi varmı söyleyin lütfen

Para...insanlari birbirine kirdiran, dunyayi karistiran, insani seytanlastiran pis bir sey. Etrafindaki dost gulumsemeler eksik olmasin meyraa :KK66:

Amin canım, cümlemizin inşallah.... :)

Paranın yapabildiklerini, yaptırabildiklerini, insanları nasıl insanlıktan çıkardığını gördükçe, ben de nefret ediyorum para ve esirlerinden....

Hayırlı geceler hanımlar bugün hiç moralim yok babam a bugün siroz teşhisi konuldu ağlamaktan çok kotu oldum şimdi soruyorum size nedir bu siroz tedavisi varmı söyleyin lütfen

Çok geçmiş olsun canım, Rabbim şifa versin....

Hiç bilgim yok, inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.....

Cok gecmis olsun, Rabbim tez zamanda sifasini versin. Benim de hic bilgim yok maalesef :KK43:

Allah razı olsun inşallah sifa yi veren rabbim elbet acar bi kapı ..ama netten çok kötü şeyler okudum Allah ım nasıl olur diye düşünmekten helak oldum

Netten baktım biraz da ( bakmamak lazım, insanın moralini bozmaktan başka ile yaramaz) alkole bağlı olmayan sirozun tedavisi var diyor...

Netten baktım biraz da ( bakmamak lazım, insanın moralini bozmaktan başka ile yaramaz) alkole bağlı olmayan sirozun tedavisi var diyor...
Alkol hayatında ağzına surmemis insan ve don evre ya saka gibi Allah ım İmtihan imuzi kolay ett

Allah razı olsun inşallah sifa yi veren rabbim elbet acar bi kapı ..ama netten çok kötü şeyler okudum Allah ım nasıl olur diye düşünmekten helak oldum
Canim internetten simdilik bir sey okuma bence. Bilgi kirliligi, kafa karisikligina, umutsuzluga sebep oluyor. Benim babam beyin kanamasi gecirmisti, o hatayi ben de yaptim ama cabuk dondum. O donem cok panik yapmistim. Sukur ki hayata geri dondu. Dogrusunu Rabbim bilir deyip, once Allaha daha sonra doktorlara guvendik. Izdırabını icimde hissettim inan. Allahim kolayliklar versin, sifa versin.

X