Hayırlı sabahlar evet altın bayağı bi yükseldi ama hakikaten her taraf karışık .rabbm korusun ulkemzi hainlerin tuzaklarindan. Çok dua etmek fetih ler okumak lazım tabi lay lay lom olmuyor ama bu söylentiler içinde hayatta aynen devam ediyor.bizde her yax gideriz armutlu ya ama kışın nasıl olur hiç bilemedim açıkçası havuzlar pek hijyenik olmuyor e soğuk deniz sahil piknik te olmazsa nasıl olacak ?ama by dönemler fiyatlar uygun bayağı dimi yanlış mı biliyorum
Amin...
Ben ilk defa kışta gideceğim, çok tercih ettiğim bir yer değil, arkadaşlar ayarladığı için hayır diyemedim..,. :)
Çok seçici bir grup ama 15 tatillerde çocuklar ve havuz yüzünden orayı tercih ediyorlar, gidip göreceğiz... :)
Benim için aile olarak bir arada olmak, birlikte vakit geçirmek önemli ..... mekan ikinci planda ( yemek ve hijyen konusunda hastalık derecesinde takıntılı olan ben :) ) dermişim :)
Bi de kızım suyu çok seviyor, arkadaşları da olacak, onun seveceği bir tatil olacak inşallah... tabi o mutlu olunca ben de :) oğlanları da babaya verdik mi tamam.... sair zamanlarda gezeriz zaten , kaynım durmaz, günü birlik kayak vs Uludağ, kartepe, sapanca.....
Fiyatlar konusunda çok bilgim yok ama 15 tatilde fiyatların şişirildiğini ve boş yer bulunmadığını biliyorum... gruba sonradan dahil olan bir arkadaşa yer bulmakta zorlandılar...