Amin inşallah Allah herkesin sıkıntılarını gidersin ben İst a gidiyorum canım nakil gibi gözüküyor bir kaç doktor daha bakacak ve heyet raporuyla nakil olacak galiba canlı donor olacak yani babam a biz kardeşler olarak hangimizin karaciğer i uyarsa verilecek inşallah bu çare olur başka şansımız yokki Allah büyük herşey iyi olur inşallah
Allah razı olsn ya gerçekten teşekkürler yakın candan dost gibi hissettirdi n. Allah gönlüne göre versin .şimdilik hastahane sureci falan işte herşey Allah tan arada girmeye çalışacağım. . Allah a emanet olun dua niza talibim . selametleİnşallah canım, hakkınızda hayırlısı olsun....
Ben de İstanbul Dayım, yapabileceğim bir şey olursa, elimden geleni seve seve yaparım, aklında bulunsun lütfen.....
Allah razı olsn ya gerçekten teşekkürler yakın candan dost gibi hissettirdi n. Allah gönlüne göre versin .şimdilik hastahane sureci falan işte herşey Allah tan arada girmeye çalışacağım. . Allah a emanet olun dua niza talibim . selametle
dolar Hesabı olan var mı arkadaşlar
TeşekkürlerYakın geçmişte, doları altınla arbitrajda kullanıyordum ama son dönemde dövizden tamamen çıktım bir daha da döviz almayı düşünmüyorum.... ara ara, estikçe altın alır satarım... :)
Sormak istediğin bir şey varsa yardımcı olabilirim....
Teşekkürler
Altını hesaptan mı alım satım yapıyorsunuz
O nasıl oluyor canım ya ben şu an 166.51 görüyorum iş bankasında. Bugün hiç 161e indiğini de görmedimbalbebekk geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah
Iscepte öğlen 161 görünüyordu gram altın.
Şimdi baktım 158 yazıyor
Tekrar bakayım dur biO nasıl oluyor canım ya ben şu an 166.51 görüyorum iş bankasında. Bugün hiç 161e indiğini de görmedim
Kızlar baktım da tekrar hesabım kısmında 1 gr altınım var 159.30
36 tl de param görünüyor toplam 195.
Alacak olsak fiat farklı olur belki
He nuz iscebin de altın hesabının da acemisiyim çünkü
Hayırlı Cumalar" Eskiden haklı olduğumu karşımdaki anlayana kadar anlatırdım. Şimdi kendim anladığım an susuyorum..."
Hayırlı Cumalar....... :)
Amin teşekkürler.selamlar......
evet sessiz kalmasın...buranın müdavimleri...lütfen...
balbebek..babanıza Allah şifa versin...tüm hastalara..