Her Telden Ekonomi...

Farkındayım zaten bi kaç cvp iniza denk gelmiş hoşuma gitmiş ilgimi çekmişti burdan devam edelim birikim ve hayata dair her tarz payladimlarimuza bizim gibi dudunen buyursun gelsin burdan konuşalım

Farkındayım zaten bi kaç cvp iniza denk gelmiş hoşuma gitmiş ilgimi çekmişti burdan devam edelim birikim ve hayata dair her tarz payladimlarimuza bizim gibi dudunen buyursun gelsin burdan konuşalım

Herkes yüreğinin götürdüğü yere gider... :)

Farklı renkleri görmek de lazım arada ki, net, parlak renklerin değeri daha iyi anlaşılabilsin.... :)

Asla kınamak, yargılamak gibi bir misyon yüklenmem, haddim değil, kimsenin haddi değil.... hiç birimiz dört dörtlük değiliz....

Amacım sadece, doğru düzgün, özü sözü bir arkadaşlarla, faydalı paylaşımların yapıldığı, insanların hayatlarına güzel dokunuşların yapılacağı bir sohbet platformu oluşturabilmek...

Evet haklisin bol bol güzel aohbetlerimiz olur inşaallah .

Bende ev hanımı iki oğlan annesi 28 yaşında yım birikim yapıyorum az çok.ve birikim topiklerini boolca takip ediyorum işte.

Maşallah Allah bağışlasın....

Evet, birikim konusunda ben de son yıllarda daha dikkat eder oldum... önceden de har vurup harman savuran biri olmadım ama düşünmeden harcardım, fiyatına bakmadan alırdım, yemeden gezmeden asla esirgemezdim...

Gerçi hala öyleyim, ailemle, arkadaşlarla gezme, yeme , içme acımam paraya ama gereksiz harcama yapmamaya çalışıyorum, maddi birikimin yanında, manevi birikime de daha fazla önem vermeye çalışıyorum vs.

Aynen bende manevi birikim i fazlaca onemsiyorum . ailede n uzakta yaşıyorum çoğu zaman sikildim bunaldim yanluzlik. Tan ama artık alıştık sayılır Allah büyük ne yapalım herkes bir imtihan da.bize de böyle rabbim kolay etsin. Eşim de sağolsun bu konularda çok hassas ve hayatımın büyük kısmının değişmesine o vesile oldu tabiki bazen beni fazlaca bunaltsa da öyle boyle geçinmeye çalışıyoruz işte.Allah im iyi etsin .

Amin, hepimizi inşallah....
İslami ahlaka sahip bir eş, insanın hayattaki en büyük şansı.... :)

Dünden beri uğrayamadım, öyle yoğun geçiyor ki günler, henüz eve de dönebilmiş değilim, yemekte dışardaydık, şimdi de akşam gezmesi yapıyoruz meaile... :)

Haftaya da tatil telaşı.... çocuklar isteyince sular durur... :)

Bu sitede en cok zorlandigim sey bu
Ever hepimiz eksigiz ama bazi sinirlar net iken, cesaretle ifade etmek beni hem korkutuyor hem uzuyor, hem sessiz kalmak istemiyorum hem de daha cok uzaklastirmaktan korkuyorum..
Sonra hic okumamis olmayi istiyorum..

Bende bugün evdeydim hiç bisey yapmadım klasik bir haftasonu çocuklar hasta ve evde mahkum kaldık.. ne dediysek ben uyari. Aldım. @meyraa sende sanırım? Ayrıca doğalgaz fatura miz 350 gelmiş yuhh diyorum

Aynen canım... konuşsan olmuyor, sussan gönül razı değil durumları... :)

Bende bugün evdeydim hiç bisey yapmadım klasik bir haftasonu çocuklar hasta ve evde mahkum kaldık.. ne dediysek ben uyari. Aldım. @meyraa sende sanırım? Ayrıca doğalgaz fatura miz 350 gelmiş yuhh diyorum

Sevenlerimiz nerde olursak olalım takip ediyorlar bizi... :) hiç takılma, benim hoşuma gidiyor, yani gelip okuyorlar, belki bir şey alırlar, o da bizim karımız olur... :)

Sevenlerimiz nerde olursak olalım takip ediyorlar bizi... :) hiç takılma, benim hoşuma gidiyor, yani gelip okuyorlar, belki bir şey alırlar, o da bizim karımız olur... :)
Haklisin cnm inşallah öyle olur ..yaş kaç kusura bakma z san

Benim evim dubleks, katların doğalgaz faturası ayrı ayrı geliyor, toplamda benim de o civarda geliyor....

Evim Güney cephe, iç dış yalıtımı var, kombim de derece ayarlı (mesela 23 dereceye ayarlıyorum, onun üstüne çıkınca otomatik olarak kapanıyor) o nedenle bana az geliyor sanırım...

Sen yurt dışında mısın? Doğalgaz olayı Türkiye'yle aynı mı?

Yarın ilk kiram yatacak inşallah adak adamustim ilk kiram i sadaka vereceğim diye çok şükür nasip oldu ve yarın 1200 lirayı bi dul 8 çocuklu bayan var ona gidip vereceğim inşallah hep bu dünyaya birikim yapacak değiliz ya birazda öteki tarafa birikim yapmak lazım asil önemli birikim odur

Türkiye deyim cnm ya evim küçük 120 mkare. En ust kat ve çok isinmiyor. Yalıtım da var güney cephe ama fatura ilk defa böyle geldi nirmalde 200 ve ustu geliyor

Benim minik uyandı ben gideyim grsrz. İnşallah burda aktif olalım belki bize katılmak isteyenler çıkar yoksa iki kafadar burda takılır dururuz no problem

Kızlar banada 215 gelmişti. B balbebek ne güzel birşey. İlk kiranı vermek. Bu arada 8 çocuklu dul kadın nedir ya çok üzüldüm :S hepsi küçük değildir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…