Her Telden Ekonomi...

Yarın ilk kiram yatacak inşallah adak adamustim ilk kiram i sadaka vereceğim diye çok şükür nasip oldu ve yarın 1200 lirayı bi dul 8 çocuklu bayan var ona gidip vereceğim inşallah hep bu dünyaya birikim yapacak değiliz ya birazda öteki tarafa birikim yapmak lazım asil önemli birikim odur

Evet bize en ufak bir iyiliği dokunan insana minnettar oluyoruz, teşekkür ediyoruz da, Rabbimizin nimetlerine karşı bir Şükrü çok görüyoruz çoğu zaman maalesef....

Çok güzel düşünmüşsün ve eminim, inşallah karşılığını kat kat alacaksın...

Rabbim her anlamda paylaşmayı bilen güzel Gönüller' versin hepimize.....

Hayırlı geceler
Kızlar banada 215 gelmişti. @balbebek ne güzel birşey. İlk kiranı vermek. Bu arada 8 çocuklu dul kadın nedir ya çok üzüldüm :S hepsi küçük değildir umarım
En büyük 18 çocuklarının kocası burda iş kazası vefat etti kaldı ortada içler acısı durumu Allah yardımcısı olsn

Evet bize en ufak bir iyiliği dokunan insana minnettar oluyoruz, teşekkür ediyoruz da, Rabbimizin nimetlerine karşı bir Şükrü çok görüyoruz çoğu zaman maalesef....

Çok güzel düşünmüşsün ve eminim, inşallah karşılığını kat kat alacaksın...

Rabbim her anlamda paylaşmayı bilen güzel Gönüller' versin hepimize.....
Amin inşallah .ben verdikce rabbim kat kat verdi çok şükür .ilk evlendigim iki yıl çok yokluk yaşadım rabbim verdikce verdim şükür diye. ve su an çok şükür durumumuz çok iyi.rabbim bizleri yolundan ayirmasin

Kızlar banada 215 gelmişti. @balbebek ne güzel birşey. İlk kiranı vermek. Bu arada 8 çocuklu dul kadın nedir ya çok üzüldüm :S hepsi küçük değildir umarım

Ya aslında düşününce çok değil, yani ısınma, yeme, içme, 24 saat sıcak su vs.
Tek tek hesaplansa, doğalgaz olmadan çok daha fiyatlıya gelir ama, zorlayabiliyor da bazen...

Allah şu soğuk kış gününde ısınma problemi olan herkese yardım etsin, bizlere de empati yapacak, olanı paylaşacak Gönüller' versin..........

Ya aslında düşününce çok değil, yani ısınma, yeme, içme, 24 saat sıcak su vs.
Tek tek hesaplansa, doğalgaz olmadan çok daha fiyatlıya gelir ama, zorlayabiliyor da bazen...

Allah şu soğuk kış gününde ısınma problemi olan herkese yardım etsin, bizlere de empati yapacak, olanı paylaşacak Gönüller' versin..........
Amin ablacım. Doğru söylüyorsum aldığımız hizmete değer aslında ama işte bizler bazen az ödeyip en iyi hizmetleri almak istiyoruz galiba :)
Amin. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin, Dediğin gibi paylaşabilecek kadar gönlü bol olabilmeyi nasip etsin.

Amin ablacım. Doğru söylüyorsum aldığımız hizmete değer aslında ama işte bizler bazen az ödeyip en iyi hizmetleri almak istiyoruz galiba :)
Amin. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin, Dediğin gibi paylaşabilecek kadar gönlü bol olabilmeyi nasip etsin.

Meyraa diyebilirsin :) :KK200:

Amin canım...

Merhaba arkadaşlar...

Çok yoğun bir hafta sonundan sonra nihayet pazartesiiiiii.... :) çok seviyorum ben bu Pazartesi'leri.... :)

Bugün arkadaş günümüz var, öğleden sonra ofisten kaçabilirsem gideceğim, inşallah .... :)

Çarşamba da bir arkadaşın Bebek Mevlüdü var....

Cumartesi sabah erken de tatil için yola çıkacağız inşallah.... kalabalık arkadaş grubuyla, bir haftalığına gidiyoruz, güzel geçer inşallah.... :kahve:

Merhaba arkadaşlar...

Çok yoğun bir hafta sonundan sonra nihayet pazartesiiiiii.... :) çok seviyorum ben bu Pazartesi'leri.... :)

Bugün arkadaş günümüz var, öğleden sonra ofisten kaçabilirsem gideceğim, inşallah .... :)

Cumartesi sabah erken de tatil için yola çıkacağız inşallah.... kalabalık arkadaş grubuyla, bir haftalığına gidiyoruz, güzel geçer inşallah.... :kahve:
Oo bu hafta pek yoğun geçecek gibi. Pek faalsin. Maaşallah.

Selam hanimlar. Amerika'dan kardesim geldi. Birlikte termal tatili yaptik. Hem de kiz kiza:) Cok guzel gecti, birbirimizi daha yakindan tanima firsatimiz oldu. Ve kulturumuzu tanitma firsati. Surekli saskin bir yuz ifadesiyle gezmesi eglenceliydi. :)) Cumartesi ulkesine dondu, artik yaza gorusuruz. Beni de oraya davet ediyor ama henuz canim istemiyor. Belki ileride, kismet artik. :KK66:

Merhaba arkadaşlar...

Benim için en güzel kelime tatil . :cool:
Nereye gidiyorsunuz

Selam hanimlar. Amerika'dan kardesim geldi. Birlikte termal tatili yaptik. Hem de kiz kiza:) Cok guzel gecti, birbirimizi daha yakindan tanima firsatimiz oldu. Ve kulturumuzu tanitma firsati. Surekli saskin bir yuz ifadesiyle gezmesi eglenceliydi. :)) Cumartesi ulkesine dondu, artik yaza gorusuruz. Beni de oraya davet ediyor ama henuz canim istemiyor. Belki ileride, kismet artik. :KK66:

Senin adına çok sevindim canım, sen çok güzel bir yüreğe sahipsin...

Umarım her şey gönlünce olur.... :)

Benim için en güzel kelime tatil . :cool:
Nereye gidiyorsunuz

Ben pek sevemiyorum, üç çocuk, valiz hazırlama vs.... :)

Arkadaşlar, kaynım yer ayarlamışlar, armutlu da....
Benim çok tercih ettiğim bir yer olmamasına rağmen, kış şartlarında çocuklar havuz istiyor vs diye kabul ettim... bi de yakın olması etken tabi... :)

Günaydın, hayırlı sabahlar arkadaşlar...

Yakın zamanda, uzun zamandır bankadan gram almıyorum deyip, altının gramı baya bi yüksekken yüklü miktarda altın almıştım.... sonra altın düştü, baya zarardaydım... :)

Dün aldığım rakamın üstüne çıkmış gram, ortalık karışık, dünya savaşa hazırlanıyor :KK43:

Keşke dünya daha yaşanılabilir bir yer olsa da, ben altından zarar etsem!

Günaydın, hayırlı sabahlar arkadaşlar...

Yakın zamanda, uzun zamandır bankadan gram almıyorum deyip, altının gramı baya bi yüksekken yüklü miktarda altın almıştım.... sonra altın düştü, baya zarardaydım... :)

Dün aldığım rakamın üstüne çıkmış gram, ortalık karışık, dünya savaşa hazırlanıyor :KK43:

Keşke dünya daha yaşanılabilir bir yer olsa da, ben altından zarar etsem!
Hayırlı sabahlar evet altın bayağı bi yükseldi ama hakikaten her taraf karışık .rabbm korusun ulkemzi hainlerin tuzaklarindan. Çok dua etmek fetih ler okumak lazım tabi lay lay lom olmuyor ama bu söylentiler içinde hayatta aynen devam ediyor.bizde her yax gideriz armutlu ya ama kışın nasıl olur hiç bilemedim açıkçası havuzlar pek hijyenik olmuyor e soğuk deniz sahil piknik te olmazsa nasıl olacak ?ama by dönemler fiyatlar uygun bayağı dimi yanlış mı biliyorum

X