Her Telden Ekonomi...

Çok sağolun
Amin, İnşallah bundan sonra daha sık kontrol ve tedbirlerle sağlığını korumaya çalışacağız.

Yıllar önce bunun evlat versiyonunu yaşamıştık. O hiçbirşeye benzemiyor tabi. Dibi görüyorsun o sonuç çıkana kadar.
O zaman da şimdi de bana manevi yönden çok şey kattı.
Şimdi biraz ohhh deme zamanı İnşallah

İnşallah...
İmtihanda olduğunu unutmayınca dertte güzelleşiyor sanki

İşin topikle ilgili kısmına gelirsek; çok şükür hiç sıkıntı çekmedik , ama o aksilikler parayla çözülmüyordu. Eşimin haksızlığa uğramışlık duygusuna bi çare olamıyordu. Birde parasız olsak depresyonun dibini sıyırırdı tabi :)

Amin diyorum duana can ı gönülden...

demek ki neymiş, her zaman bir köşede iyi günler ( inşallah) için birikim yapmak çok elzemmiş.... :)

Çok sağol
İnsanın neye ihtiyacı varsa o çıkıyor karşısına yada algılar o yönde oluyor
Nicin çok güzel buarada , çok beğendim

kötünün iyisini yaşamışsınız...bundan sonra iyilerde olun...

"O takvâ sahipleri ki, bollukta da darlıkta da Allah için harcarlar; öfkelerini yutarlar ve insanları affederler. Allah da güzel davranışta bulunanları sever."
Âli İmrân-134

Takva sahiplerinden olabilmek duasıyla,
Hayırlı cumalar..

"... Kararını verdiğin zaman da artık, Allah'a dayanıp güven. Çünkü Allah, kendisine dayanıp güvenenleri sever.
Alî İmran-159

karşımıza çıkıyordan ziyade, ne istiyorsak, önceliğimiz neyse, onu biz buluyoruz, diye düşünüyorum ben.... yani ne istiyorsak, karşımıza da o çıkıyor.... Rabbim ne de güzel biliyor yarattığı kulu, düşün, taşın kararını ver ve gerisini bana bırak, asla sukut-u hayale uğramazsın diyor....

güzel şeyler isteyelim, güzel şeyler olsun hep.... :)

Günaydın hanımlar,

ALTIN: 141.38
DOLAR: 3.57
EURO: 3.92
Günaydın , Hayırlı Cumalar cümlemize

Tam altın almalık piyasalar
Ben dün küpe ve alyans aldım daha doğrusu alyansımı verip üzerine 60 tl ekledim değiştirdim
Küçük taşlı küpeyede 160 lira verdim
Ama yatırımlık altın alamadım para çekmeye üşendim
Yarın az bişey alayım bu rakamkardayken

Bende fırsatı değerlendirmek lazım diye düşünenlerdenim. Ama gel gör ki elimde imkanım yok. Önce kart borçlarımı bitirmeye odaklandım. Elimde param olsaydı anında altına yatırırdım şuan.

Bende fırsatı değerlendirmek lazım diye düşünenlerdenim. Ama gel gör ki elimde imkanım yok. Önce kart borçlarımı bitirmeye odaklandım. Elimde param olsaydı anında altına yatırırdım şuan.

Altın almayı ben de düşünüyorum ama, 140 seviyelerinden altına girmek ne kadar mantıklı bilemiyorum... düşüş trendi devam ediyor gibi... ytd....

En iyisini yaparsın bencede kart borcunu bitirmekle
Bizde kart sabit artık faturalar otomatik ödemeler var. Taksitle bişey alırsak bide o oluyor. Borçlar bitti bizim. Krediye de bulaşmamaya söz verdik Allah muhtaç etmesin. Herşeyi nakit alıyoruz. Paraya dokunarak alışverişi seviyorum ben. Allah ödeme kolaylığı versin herkese.

Ben ciddi bi rakamla alım yapabilirim önünüzdeki günlerde ama arsa işimiz olur mu olmaz mı bilemediğimizden tl de beklemedeyiz.
Döviz de almıyoruz sıcak gelmiyor bize
Altın yada tl tek seçeneğimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…