- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
Çok sağolunÇok geçmiş olsun sevgiliciceklientari sağlık en büyük zenginlik aslında ama böyle örnekler olmasa , şu dünyevi telaştan hengameden farkedilmiyor ne yazık ki. Siz bize yeniden hatırlattınız...
Allah kimseyi sağlık ile imtihan etmesin inşallah...
Eşinize çok çok şifa diliyorum...
Her şey nasıl anlamsız geliyor böyle olunca...
Ve Allah nasıl da 'sizi farketmedim, unuttum mu sandınız' demiş...
Bin şükür...
Ben ders aldım hikayenizden. Bugünümün artısı olsun bu da...
geçti gitti inşallah...
imtihan dünyası.... önemli olan, darlığı sabırla, bolluğu şükürle karşılayabilmek...
Rabbim, bu günümüzü dünümüzden, geleceğimizi geçmişimizden hayırlı eylesin...
İnşallah...
İmtihanda olduğunu unutmayınca dertte güzelleşiyor sanki
İşin topikle ilgili kısmına gelirsek; çok şükür hiç sıkıntı çekmedik , ama o aksilikler parayla çözülmüyordu. Eşimin haksızlığa uğramışlık duygusuna bi çare olamıyordu. Birde parasız olsak depresyonun dibini sıyırırdı tabi :)
Amin diyorum duana can ı gönülden...
demek ki neymiş, her zaman bir köşede iyi günler ( inşallah) için birikim yapmak çok elzemmiş.... :)
Çok sağolÇok geçmiş olsunciceklientari
Rabbim sağlık sıhhat versin hepimize.
Gerçekten insanın ders alacağı durumlar karşısına çıkıyor
Benim de manevi olarak hissettiğim eksikliklere bir işaret sanki burada yazılanlar
Burada herkes çocuklarından bahsederken deniz diyor sanmıştım ilk okuduğumda :)
Olsun zaten deniz gibiler
Benim deniz benim kadar oldu nerdeyse ( adı deniz değil ama suyla ilgili bişey suya da düşüyor baharda , ısıtıyor misler gibi)
Hanımlar,
Size uzun uzun birşeyler anlatayım;
Biz bu kış zor günler geçirdik
Aslında tam olarak geçen yıldan beri
Eşimin işyerindeki işveren değişiklikleri sebebiyle işi çok sıkıntılı bi hal almıştı. Ara ara rahatsızlanıyordu ama öyle ayaküstü geçiriyordu.
En son yeni yıla girerken gördüğü mobbinge dayanamadı bende ayrıl artık dedim ve işi bıraktı. Oysa çok emek vermiş kendi işi olsa bu kadar çalışmaz dedirtecek kadar özenle severek çalışmıştı
Tazminat hakkı vardı onu da bölük pörçük almaya devam ediyoruz.
Tabi ilk günler iyi hoş geçse de yıllardır tek birgün işsiz kalmamış adam sıkıldı bunaldı darlandı
Evimizi satıp başka bi yatırım yapacaktık olmadı gecikti. Bi araç aldık servisten çıkmadı. Kiracımız çıktı.Yeni evi kiraya vermemiz gecikti.
Ve biz bu süreçte iyi sandığımız insanların ne çirkin yüzlerini gördük. Ne kadar yalancı dolandırıcı düzenbaz varsa karşımıza çıktı. Çok detaylı anlatıp sıkmak istemiyorum ama gerçekten anlaşılır gibi değildi. Yemin ederim insanlardan soğudum dedi eşim bigün. İçim buruldu.
Bu esnada hazır boştayken ( gittiği iş görüşmelerinden bi cevap gelmiyor gidip geliyor ama bi sonuç yok) bir doktora gideyim dedi , şikayetiyle hiç alakası olmayan noktalara geldik ki hiç aklımıza gelmezdi.
Moraller çöktü , sağlık olsın diye diye sağlığımızdan da mı olacağız yoksa diye iyice üzüldük.
Baktım bu böyle olmuyo eşim çok üzgün ama ben hep bi umut; sardık duaya...
Biz abdestli namazlı duaya başlamışken hayırlı bi kiracı çıktı evimizin biri tutuldu.
Sonra diğeri tutuldu. Birkaç gün sonra eşimin işinden ayrıldığını öğrenen biri gel birlikte çalışalım dedi.
Aracınıza iyi bir usta bulup sorunu çözdük hatta uzun yola bile gittik.
Tek birşey kalmıştı biopsi sonucu...
Onu da bugün aldık. Kanser öncesi evrede yakalanmış bir polip...
Veeee başa döndük. Eğer işinden ayrılmasa biz bunun farkına varmayabilirdik. Daha zor bi süreç bizi bekleyecekti o zaman.
Herşey tık tık yoluna girdi çok şükür.
Vakti saati vardı , hayra vesile oldu
Çok şükür ki rızkı veren Allah bizi hiç darda bırakmadı.
Sıkıntıda olan bu satırları okuyan varsa örnek olsun diye yazıyorum.
Su akar yolunu bulur demişler , ne güzel demişler
Sağlık büyük nimet. Sağlık sorunları çıkınca biz hepsini unutuvermiştik , büyük sandığımız dertler ne önemsiz geldi gözümüze...
Amin, sağolunkötünün iyisini yaşamışsınız...bundan sonra iyilerde olun...
Çok geçmiş olsunciceklientari
Rabbim sağlık sıhhat versin hepimize.
Gerçekten insanın ders alacağı durumlar karşısına çıkıyor
Benim de manevi olarak hissettiğim eksikliklere bir işaret sanki burada yazılanlar
Günaydın , Hayırlı Cumalar cümlemizeGünaydın hanımlar,
ALTIN: 141.38
DOLAR: 3.57
EURO: 3.92
Bende fırsatı değerlendirmek lazım diye düşünenlerdenim. Ama gel gör ki elimde imkanım yok. Önce kart borçlarımı bitirmeye odaklandım. Elimde param olsaydı anında altına yatırırdım şuan.Günaydın , Hayırlı Cumalar cümlemize
Tam altın almalık piyasalar
Ben dün küpe ve alyans aldım daha doğrusu alyansımı verip üzerine 60 tl ekledim değiştirdim
Küçük taşlı küpeyede 160 lira verdim
Ama yatırımlık altın alamadım para çekmeye üşendim
Yarın az bişey alayım bu rakamkardayken
Bende fırsatı değerlendirmek lazım diye düşünenlerdenim. Ama gel gör ki elimde imkanım yok. Önce kart borçlarımı bitirmeye odaklandım. Elimde param olsaydı anında altına yatırırdım şuan.
En iyisini yaparsın bencede kart borcunu bitirmekleBende fırsatı değerlendirmek lazım diye düşünenlerdenim. Ama gel gör ki elimde imkanım yok. Önce kart borçlarımı bitirmeye odaklandım. Elimde param olsaydı anında altına yatırırdım şuan.