Her Telden Ekonomi...

merhaba arkadaşlar...

hafta sonu yazamadım, çok yoğundum... evi otel gibi kullandığımız, daldan dala konduğumuz, sıradan bir hafta sonuydu yani... :)

bu sabah, çok donanımlı, kendini her anlamda mükemmele yakın yetiştirmiş, kariyer anlamında da çok güzel bir konumda olan ve uzun zamandır görüşemediğim arkadaşımın, beşinci evladını kucağına aldığı müjdesiyle, çok mutlu oldum... :) böyle dört dörtlük evlat yetiştirebilecek insanların çocukları olduğunda, o çocuklar ve dünya adına o kadar mutlu oluyorum, gelecekle ilgili karamsar tablo öyle bir dağılıyor, geleceğe o kadar ümitle bakabiliyorum ki anlatamam...... tabi gıpta etmiyor da değilim, neyse ki kısa sürüyor, meyraa, kendine gel deyip, toparlanıyorum... :))

hikmetinden sual olunmayan işlerin sahibi Allahım, bizlere, senin rızana uygun yetiştirebileceğimiz, kendisine, ailesine, vatanına milletine, kainata faydalı, gözümüzün, gönlümüzün nuru olacak evlatlar nasip eyle....

şefkat, merhamet,incelik ve hassasiyetle donatıp, o müstesna "anne" rolünü bahşettiğin bizlere, ruhumuzdaki bu potansiyeli evlatlarımızı hakiki insanlığa yükseltme istikametinde kullanabilmeyi nasip eyle...

Günaydın kızlar.
Ben de ugrayamadım. Oğlanın uyku düzeni değişti büyüme atağı diyorlar. Annem tam uyumusken uyanıp oyun isteyeyim modunda.
Onunla ilgileniyorum.
Bı çiçek düzenlemesi yapıcaz eşimle. Bütçe ayarlamamiz lazım.
Bu ay eksideyiz.
Önceden pek kullanmazdim ama kredi kartı kullanmadan ay sonunu getiremeyeceğiz maalesef.

Maddi anlamda rahatladigimiz zaman en çok istediğim şey asla ama asla faize bulaşmamak olacak. Kredi ile hiçbir şey istemiyorum.

günaydın her telden..........

ben de yazmak istiyorum....bi ara yazacağım....meyraaa doluluğuna hayranım...ben tek çocukla pertim
havalardan olsa gerek...şimdilik bahanem bu.

o bahane hepimizde var canım ama, enerjisi hiç bitmeyen üç çocuk ve gezme aşkıyla dolu, misafir olma, misafir ağırlama gibi duyguları uç noktalarda yaşayan bir eş söz konusu olunca, bahar yorgunluğunu yaşama gibi bir lüksü olmuyor insanın... :) Allah tan bir işim var da, işte dinleniyorum.... :))

çoook daha değişecek o uyku düzeni... :) benim ufaklık, üç yaşını dolduracak, ama hala sabırla bekliyorum, akşam makul bir saatte uyuyup, sabah makul bir saatte uyanacağı zamanları... :)

niyet hayır olursa, akibet de hayır olur.... inşallah en kısa zamanda kurtulursun/kurtuluruz, faizle işleyen her türlü sistemden....

yapmak isteyip, yarım bıraktığım veya hiç başlayamadığım o kadar çok şey var ki......

mesela, bir kitap yazmak (konusu her hayal ettiğimde değişse bile :) )
mesela, tek başına bir vakıf olup, dünyadaki tüm mazlumlara, yetimlere, sevgiye aç gönüllere dokunabilmek.....
mesela, on yıl önceki, yirmi yıl önceki "ben" i anlatabilmek......
mesela, onlarca, yüzlerce evlatlık alıp, onlara dünyanın güzel yüzünü gösterebilmek....
mesela, dostlarla muhabbet sofraları kurup, sabahlara kadar muhabbetin dibine vurmak...
mesela, kendime bahçeler dolusu, güller, çiçekler alıp, aralarında kendimden geçmek....
mesela, mesela, mesela... liste o kadar uzun ki....... peki beni tutan, durduran ne! tabi ki "ben" ...ahhh bu ben.....
insanın kendi kendine yaptığı kötülüğü kimse yapamazmış... :)

offf meyraaa, hadi, dosyalar, raporlar seni bekliyor... :))

ya arkadaşlar, çok sevdiğim ve yıllardır görüşemediğim bir arkadaşımla görüşeceğiz.... 13 ve 9 yaşlarında iki kızı var..... kızları tanımıyorum, yani nelerden hoşlanırlar, zevkleri vs. hiç bir bilgim yok... dahası hiç beceremem hediye işlerini, alış-verişi sevmemem hasebiyle... :) o yaşlardaki kız çocuklarına, hoşlarına gidebilecek ne hediye alınabilir? bütçe sorun değil... tavsiyelerinizi bekliyorum... :)

13 yaş için sessiz sakin diye bi kitap serisi var onu sever dedi benim kızçe
9 yaşındaki de slime seti ya da kinetik kum severmiş
Ayrıca her ikisi de fosforlu kalem ve şirin kırtasiye ürünleri severmiş değişik tasarımlar varmış, öyleymiş :)

Zengin gönüllü Meyra... :)
Budur diyebileceğim bir fikrim yok ama yaşı daha küçük çocukları oyuncağın daha mutlu ettiğine tanık oldum kıyafettense...
Paten, bisiklet, tablet, çanta ya da yaratıcılıklarını ön plana çıkaracak bir şeyler olabilir...
Yanında kitap mutlaka olsun ama , okuma aliskanligima o yaşlarda hediye gelen bir kitapla başlamıştım :)

Günaydın kızlar..
Herkese mutlu, huzurlu , bereketli bir gün dilerim.
Kandiliniz mübarek olsun, dualarınız kabul olsun...

çok teşekkür ediyorum canım, özellikle kızına... :)

Güzel birer cüzdan veya çanta olabilir, fotograflarını gördüyseniz pijama olabilir.

teşekkür ederim canım... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…