Günaydın kizlar,
Bugün ALESe girecegim. Bulundugum ilcedr sinava girilmiyor. Sandivicimi yaptim. Yola cikmaya hazirim :)
günaydın her telden..........
ben de yazmak istiyorum....bi ara yazacağım....meyraaa doluluğuna hayranım...ben tek çocukla pertim
havalardan olsa gerek...şimdilik bahanem bu.
Günaydın kızlar.
Ben de ugrayamadım. Oğlanın uyku düzeni değişti büyüme atağı diyorlar. Annem tam uyumusken uyanıp oyun isteyeyim modunda.
Onunla ilgileniyorum.
Bı çiçek düzenlemesi yapıcaz eşimle. Bütçe ayarlamamiz lazım.
Bu ay eksideyiz.
Önceden pek kullanmazdim ama kredi kartı kullanmadan ay sonunu getiremeyeceğiz maalesef.
Maddi anlamda rahatladigimiz zaman en çok istediğim şey asla ama asla faize bulaşmamak olacak. Kredi ile hiçbir şey istemiyorum.
13 yaş için sessiz sakin diye bi kitap serisi var onu sever dedi benim kızçeya arkadaşlar, çok sevdiğim ve yıllardır görüşemediğim bir arkadaşımla görüşeceğiz.... 13 ve 9 yaşlarında iki kızı var..... kızları tanımıyorum, yani nelerden hoşlanırlar, zevkleri vs. hiç bir bilgim yok... dahası hiç beceremem hediye işlerini, alış-verişi sevmemem hasebiyle... :) o yaşlardaki kız çocuklarına, hoşlarına gidebilecek ne hediye alınabilir? bütçe sorun değil... tavsiyelerinizi bekliyorum... :)
Zengin gönüllü Meyra... :)ya arkadaşlar, çok sevdiğim ve yıllardır görüşemediğim bir arkadaşımla görüşeceğiz.... 13 ve 9 yaşlarında iki kızı var..... kızları tanımıyorum, yani nelerden hoşlanırlar, zevkleri vs. hiç bir bilgim yok... dahası hiç beceremem hediye işlerini, alış-verişi sevmemem hasebiyle... :) o yaşlardaki kız çocuklarına, hoşlarına gidebilecek ne hediye alınabilir? bütçe sorun değil... tavsiyelerinizi bekliyorum... :)
13 yaş için sessiz sakin diye bi kitap serisi var onu sever dedi benim kızçe
9 yaşındaki de slime seti ya da kinetik kum severmiş
Ayrıca her ikisi de fosforlu kalem ve şirin kırtasiye ürünleri severmiş değişik tasarımlar varmış, öyleymiş :)
ya arkadaşlar, çok sevdiğim ve yıllardır görüşemediğim bir arkadaşımla görüşeceğiz.... 13 ve 9 yaşlarında iki kızı var..... kızları tanımıyorum, yani nelerden hoşlanırlar, zevkleri vs. hiç bir bilgim yok... dahası hiç beceremem hediye işlerini, alış-verişi sevmemem hasebiyle... :) o yaşlardaki kız çocuklarına, hoşlarına gidebilecek ne hediye alınabilir? bütçe sorun değil... tavsiyelerinizi bekliyorum... :)
Zengin gönüllü Meyra... :)
Budur diyebileceğim bir fikrim yok ama yaşı daha küçük çocukları oyuncağın daha mutlu ettiğine tanık oldum kıyafettense...
Paten, bisiklet, tablet, çanta ya da yaratıcılıklarını ön plana çıkaracak bir şeyler olabilir...
Yanında kitap mutlaka olsun ama , okuma aliskanligima o yaşlarda hediye gelen bir kitapla başlamıştım :)
Güzel birer cüzdan veya çanta olabilir, fotograflarını gördüyseniz pijama olabilir.
selam uzun zamandır giremiyordum ,, iyi oldu gördüpüm