Her Telden Ekonomi...

enerji biraz da mecburiyetten... :) çocuklar durmuyor ki..... her akşam bir aktivite istiyorlar... ya sevdikleri arkadaşları bize gelecek, ya da ortak bir şeyler yapılacak... bir kıysam, ikinciye kıyamıyorum... :) birine kıysam, diğerine kıyamıyorum... :)

ilerde beni, okudukları en güzel kitap olarak hatırlamalarını istiyorum............

Doğru anne olunca ekstra enerji gerekiyor Allah yardımcınız olsun. Bizde çocuk yok yine de yetişemiyorum, öyle olunca şimdilik çocuk da düşünemiyoruz tabii..

Doğru anne olunca ekstra enerji gerekiyor Allah yardımcınız olsun. Bizde çocuk yok yine de yetişemiyorum, öyle olunca şimdilik çocuk da düşünemiyoruz tabii..

teşekkür ederim canım, Allah razı olsun....

çocuk olduğunda, o ekstra enerjiye, siz de şaşıracak ve hayran kalacaksınız... :)

Çocuktan önce ne kadar boş vaktim varmış diyorum.
Şu an gerçekten yetişemiyorum. Bebeğim uyurken ben de dinlenmeyi tercih ediyorum ki uyandığında ona ayıracak enerjim olsun. Biraz da tembelim. :)

Uyurken ona mı yetişeyim buna mı hep yarım yarım... En iyisi tam zamanlı anne olayım dedim. :))

Teşekkür ederim. Ama pek bana göre değil sanırım:)
Bende bana göre değil diyordum hep erteledim üye olmayı... Ama bu sefer isim vereceğim. Marka amway.. Sadece kozmetik urunle sınırlı değil... Ev temizlik, genel temizlik, diş macunları fırçaları, şampuanlar, tencereler, filtre kahveler, makarnalar satmakta olan bir marka. Daha ilk basamaktan itibaren primi var

Hanımeli
Yasemin
En sevdiklerimden

Bende yasemin aldım bahçeden kökleyip dikicem İnşallah
Şuan benimle İstanbul a gidiyor ama hiç mutlu değil sanki
Bugün buğday tarlalarının rüzgarla birleşince ne kadar güzel göründüğünü farkettim
Dakikalarca izledim
Gelinciklerde açmış ara ara renk uyumu müthişti
Ayaklarımı denize soktum
İskelede uzandım parkta sallandım kaydıraktan kaydım dalından erik kopardım yıkamadan yedim :)
Güzel fotolar çektim
Çok relaks bi şekilde İstanbul a dönüyorum
Güzel bi masaja gitmiştim öncesinde de
Pamuk gibi oldum
İki gün de olsa iyi geldi ama evimi çok özledim

Okurken bile içim açıldı:)

selam her telden.....selam black...nasıl gidiyor hayat? var mı evde yapılacak işler konusunda bir gelişme?

ben de bu yıl yarı zamanlı baktım ama olmadı...seneye okullar tam gün...kısmet....
Selam güzel Deniz in annesi :)
Maalesef yok. İnsanlar neler neler yapıyor ne paralar kazanıyor. Bir de sırf parası için değil aslında ben bir şeyler üretebilmeyi de çok istiyorum. Ama eğitim almadan çevre olmadan olmuyor bazı şeyler.
Evden yapabileceğim bir şeyler bulsam aylık 500 TL bile kazansam yeterdi bize kendi yagımızda kavrulur daha da önemlisi bebegime kendim bakabilirdim.

Hayırlısı...

Bir kapı acilacaksa eğer bir şekilde önüme bir fırsat çıkar ben de burada paylaşırım. :)

Deniz nasıl?

Benim Deniz ; bugün ayağı ile eline dokunabildi ve küçük bir kahkaha attı. :))

Ben yine çok sevindim, çok şükrettim...

çok haklısın....ben anneliği yaşadıkça anladım ki çocukla geçirilen zamanın hiç bir maddi karşılığı yok...bu yüzden tadını çıkar...elbet çıkacaktır bir nasip..

insanlar ne yapıyor;
kimi evde teğel yapıyor konfeksiyon işi
kimi dikiş makinesinden anlıyorsa nikah şekerlemelerine tül dikiyor
kimi makyaj malzemesi kataloglarıyla çalışıyor

ben de bir zamanlar dantel örerdim dışarı...aman ne işler...şimdi yanarım gözlerime ve üzülürüm.gereksiz yere yormuşum..hesabı var...hem kendime hem Yaradan'a..

seninle o kadar ortak noktada buluşuyoruz ki...tabiii bazı arkadaşlarla da...(samimiyetimden böyle diyorum)yazılanları okudukça tanıyorum herkesi...kendimden bir şeyler buluyorum..
aslında benim de çalışmak isteme sebebim aynen dediğin gibi üretmek...körelmemek...bir şeylerin ucundan tutmak...hep bir artı,,,bir artı daha...

yarınlar için çocuğumdan geri kalmamak...
yoksa,,,,,kavruluyoruz bir şekilde : )

her şeyin hayırlısı....

deniz ne yapıyor?
deniz şu an evde ne kadar yastık koltuk minderi varsa hepsini dizmiş uçmaya çalışıyor,,,arada da çekirge olup zıplamaca...bir gözü de çizgi film de..

senin deniz agucuk bugucuktur şimdi....yemelik......tadını çıkar.

En güzel ortak noktamiz Deniz

Bazen keskelerim oluyor geriye dönük. Şu yasimdaki bilince bi on sene evvel sahip olsaydım her şey daha başka olurdu. Gel gör ki böyle düşünmek içinde bu yollardan geçmek gerekti..
Ben mutlu, üretken , okuyan , dinleyen bir anne olmalıyım ki dünyaya gelmesinden sorumlu olduğum çocukta öyle olsun...
Mutlu, kendine ve insanlara faydalı. Ama en önemlisi mutlu. Bu zamanda kendinden ve hayatından mutlu bir çocuk yetiştirmek zor çünkü.
Umarım meyranin da dediği gibi okuduğu en güzel kitap bizler oluruz çocuklarımızın...

Farkındalık bile bir şeydir. Geç kalmış sayılmayız..
Aklımda birşeyler var , gerceklestirebilirsem paylaşıcam...

Denizine sevgiler. O günleri görebilmeyi çok istiyorum.

The Black....

bir de transfer işi var...kıyafetlere swarovski ve ve ya metal taşlarla yapılan transfer işi...evlere veriliyor..araştır istersen...
Ben bir sahil kasabasindayim. Burada sanayi yok , fabrika yok.
Sadece turizm var...

Bir açıdan çok güzel biliyor musun; deniz ve ormanla ic içeyim.
İstihdam az. O da bu güzelliklerin bedeli.

Her güzel şeyin bedeli vardır ya.

Abla aklıma anketler geldi.. Birde şimdi yok makale yazarlığı filan oluyor.. Bi bak istersen.. Gerçi bende bir iki ay öncesine kadar anket dolduruyordum ama öyle bazen seni aranılan kritere uygun değilsiniz deyip anketi bitirmene izin verilmiyor.. Sana göre nadir çıkıyor ve harcadığın zamana yazık olabiliyor. Home office'ler var. Yine çağrı merkezi.. Evden yapıyorsun. Evinde internetin ve bilgisayarın varsa

Bende bi dönem çağrı merkezinde çalışmıştım . Tam genç bekar insan işidir. Çok keyifliydi. Birkaç yıl evvel evden aynı işi yapayım dedim vermediler işi bana çocuk var diye. Gel burda çalış dediler ona da ben gitmedim.
Makine ressamlığı okudum yapmadım
Büro yönetimi okudum onu da yapmadım
Veri giriş işi yaptım onu da çok sevdim
Hala öyle bi işim olsa hele de evde olsa seve seve çalışırım
Şimdi elde nakış yapıyorum hobi olarak ama kız büyüdü çalışsam iyi olacak

Evet çağrı merkezlerinde evliye az rastlanıyor. Evliyse çocuklu değiller. iş temposu yüksek işlerden biri. Sadece çene olarak bakıyorlar ama zihin çok yoruluyo.

Ne güzel şeyler yazmışsınız.... böyle pozitif enerji yayan insanlara bayılıyorum... :)

Gerçekten de ortak paydada buluşulabilen arkadaşlar var burada.... satırları okurken, ne yazdığı çok da önemli değil, o samimiyeti, iyi niyeti, sıcaklığı hissedebiliyor insan... bi de arada gelip bi negatif enerji verip gidenler, insanların iyi hallerinden rahatsız olup bunu yansıtanlarımız var....

Ben onlara da kızmıyorum, kızamıyorum kimbilir hangi psikolojiyle yazıyorlar.... empati kurmaya çalışıyorum.... onları da anlamaya çalışıyorum... anlayamazsam da, dostlukların zekatı, gülün dikeni deyip geçiyorum... :)

Bu arada benim "deniz" im büyüdü, okyanus oldu, çok şükür.... :) sizin " deniz" lerin agularını, keşfedişlerini kıskanmıyor değilim, ona göre... :)

Meleğim yanımda uyuyor, benim de çenem düştü, bu saatte.... :)

Rabbim evlatlarımızı hayırlı eylesin....

Evlat isteyen hiç bir kadının da, kucağını boş bırakmasın.... Amin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…