Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel şeyler yazmışsınız.... böyle pozitif enerji yayan insanlara bayılıyorum... :)
Gerçekten de ortak paydada buluşulabilen arkadaşlar var burada.... satırları okurken, ne yazdığı çok da önemli değil, o samimiyeti, iyi niyeti, sıcaklığı hissedebiliyor insan... bi de arada gelip bi negatif enerji verip gidenler, insanların iyi hallerinden rahatsız olup bunu yansıtanlarımız var....
Ben onlara da kızmıyorum, kızamıyorum kimbilir hangi psikolojiyle yazıyorlar.... empati kurmaya çalışıyorum.... onları da anlamaya çalışıyorum... anlayamazsam da, dostlukların zekatı, gülün dikeni deyip geçiyorum... :)
Bu arada benim "deniz" im büyüdü, okyanus oldu, çok şükür.... :) sizin " deniz" lerin agularını, keşfedişlerini kıskanmıyor değilim, ona göre... :)
Meleğim yanımda uyuyor, benim de çenem düştü, bu saatte.... :)
Rabbim evlatlarımızı hayırlı eylesin....
Evlat isteyen hiç bir kadının da, kucağını boş bırakmasın.... Amin....
Günaydın herkese
@meyraa bazen öyle yazıyorsun ki insanlara bakış açımı değiştiriyorsun
Senin yazdıkların gelince aklıma insani ilişkilerde bir tık daha fazla düşünüyorum
Allah razı olsun
daha iyi insan olabilmek nasip olsun hepimize
Ben de çalışan bir anneyim
oğluma annem bakıyor
Bazen çok üzülüyorum onun her anı yanında değilim diye
hoş bende çalışan bir annenin kızıydım
eksikliğini hiç hissetmedim
Anneanne ,büyükbaba ,teyze sevgisini de en derinlerinde yaşadım ve yaşıyorum
Günaydın kızlar.
Bir eşi olmalı insanın sabah ağlayan bebeği alıp sakinlestirmeli, anneyi uyutmalı zaman zaman...
İstedim , oldu :)
Dinlenmiş olarak yeni güne başladım. Umarım hepimiz günün güzelliklerini görebilir , yaşayabiliriz...
teşekkür ederim...
demek bir denizimiz daha var....dı blek;(uğraştırmayın beni olur mu bilgisayar aa sı aramakla,,,bu da bana has olsun)....gördün mü bak bir denizimiz daha varmış burada...
denizler büyüsün hepsi birer okyanus olsun....bilgi,,,,iyilik,,,,insanlık okyanusu.
siz de çok dolusunuz meyraa......gönüllere sızıyorsunuz...
Burada herkes çocuklarından bahsederken deniz diyor sanmıştım ilk okuduğumda :)
Olsun zaten deniz gibiler
Benim deniz benim kadar oldu nerdeyse ( adı deniz değil ama suyla ilgili bişey suya da düşüyor baharda , ısıtıyor misler gibi )
Düşüyor düşmez mitoprağa ve havaya da düşüyorsa, tadından yenmez... :)
@meyraa çiçek aldın mı dün
Ah ne güzel tabir etmişsiniz, bayıldım :)Burada herkes çocuklarından bahsederken deniz diyor sanmıştım ilk okuduğumda :)
Olsun zaten deniz gibiler
Benim deniz benim kadar oldu nerdeyse ( adı deniz değil ama suyla ilgili bişey suya da düşüyor baharda , ısıtıyor misler gibi )
Ne kadar güzel gönüllüsün. Allah hepimizi senin gibi insanlarla karsilastirsin ve hepimize böyle bir bakış açısı nasip etsin...ne yapayım canım, insanları değiştiremeyeceğime göre, çareyi, insanlara olan bakış açımı değiştirmekte buldum... :)
mesela geçenlerde arkadaşlarla oturuyoruz bir akşam, bir şeyler yiyoruz.... arkadaşımın arkadaşının arkadaşı gördü bizi, selam verdi, oturdu masamıza... dıdısının dıdısının dıdısı yani... :) tanımam etmem arkadaşı... neyse, arkadaş benden bahsetmiş önceden, belli, az çok hakkımda bilgi sahibi........ bir kaç yıllık evliymiş, bebek istiyorlarmış, ufak tefek bir kaç tedavi olması gerekiyormuş öncesinde falan...
sohbet arasına, işte yok siz isterseniz dördüncüyü de yaparsınız, ooo üç çocukla çalışmak, eee tuzunuz kuru tabi, evde, işte herkes size yardımcı, gibi sözler sıkıştırdı..... kaldım öyle... arkadaşımın yüzü kızardı... dünyada en hoşlanmadığım insan tipi, hadsiz insanlar.... ben haddimi bilirim, haddini bilmeyene de bildiririm.... ama hiç bir şey söylemedim, hafifçe tebessüm ettim sadece ve içimden Rabbime, en kısa zamanda bir evlat sahibi olabilmesi için dua ettim........
Çok geçmiş olsun sevgili @ciceklientari sağlık en büyük zenginlik aslında ama böyle örnekler olmasa , şu dünyevi telaştan hengameden farkedilmiyor ne yazık ki. Siz bize yeniden hatırlattınız...Hanımlar,
Size uzun uzun birşeyler anlatayım;
Biz bu kış zor günler geçirdik
Aslında tam olarak geçen yıldan beri
Eşimin işyerindeki işveren değişiklikleri sebebiyle işi çok sıkıntılı bi hal almıştı. Ara ara rahatsızlanıyordu ama öyle ayaküstü geçiriyordu.
En son yeni yıla girerken gördüğü mobbinge dayanamadı bende ayrıl artık dedim ve işi bıraktı. Oysa çok emek vermiş kendi işi olsa bu kadar çalışmaz dedirtecek kadar özenle severek çalışmıştı
Tazminat hakkı vardı onu da bölük pörçük almaya devam ediyoruz.
Tabi ilk günler iyi hoş geçse de yıllardır tek birgün işsiz kalmamış adam sıkıldı bunaldı darlandı
Evimizi satıp başka bi yatırım yapacaktık olmadı gecikti. Bi araç aldık servisten çıkmadı. Kiracımız çıktı.Yeni evi kiraya vermemiz gecikti.
Ve biz bu süreçte iyi sandığımız insanların ne çirkin yüzlerini gördük. Ne kadar yalancı dolandırıcı düzenbaz varsa karşımıza çıktı. Çok detaylı anlatıp sıkmak istemiyorum ama gerçekten anlaşılır gibi değildi. Yemin ederim insanlardan soğudum dedi eşim bigün. İçim buruldu.
Bu esnada hazır boştayken ( gittiği iş görüşmelerinden bi cevap gelmiyor gidip geliyor ama bi sonuç yok) bir doktora gideyim dedi , şikayetiyle hiç alakası olmayan noktalara geldik ki hiç aklımıza gelmezdi.
Moraller çöktü , sağlık olsın diye diye sağlığımızdan da mı olacağız yoksa diye iyice üzüldük.
Baktım bu böyle olmuyo eşim çok üzgün ama ben hep bi umut; sardık duaya...
Biz abdestli namazlı duaya başlamışken hayırlı bi kiracı çıktı evimizin biri tutuldu.
Sonra diğeri tutuldu. Birkaç gün sonra eşimin işinden ayrıldığını öğrenen biri gel birlikte çalışalım dedi.
Aracınıza iyi bir usta bulup sorunu çözdük hatta uzun yola bile gittik.
Tek birşey kalmıştı biopsi sonucu...
Onu da bugün aldık. Kanser öncesi evrede yakalanmış bir polip...
Veeee başa döndük. Eğer işinden ayrılmasa biz bunun farkına varmayabilirdik. Daha zor bi süreç bizi bekleyecekti o zaman.
Herşey tık tık yoluna girdi çok şükür.
Vakti saati vardı , hayra vesile oldu
Çok şükür ki rızkı veren Allah bizi hiç darda bırakmadı.
Sıkıntıda olan bu satırları okuyan varsa örnek olsun diye yazıyorum.
Su akar yolunu bulur demişler , ne güzel demişler
Sağlık büyük nimet. Sağlık sorunları çıkınca biz hepsini unutuvermiştik , büyük sandığımız dertler ne önemsiz geldi gözümüze...
Hanımlar,
Size uzun uzun birşeyler anlatayım;
Biz bu kış zor günler geçirdik
Aslında tam olarak geçen yıldan beri
Eşimin işyerindeki işveren değişiklikleri sebebiyle işi çok sıkıntılı bi hal almıştı. Ara ara rahatsızlanıyordu ama öyle ayaküstü geçiriyordu.
En son yeni yıla girerken gördüğü mobbinge dayanamadı bende ayrıl artık dedim ve işi bıraktı. Oysa çok emek vermiş kendi işi olsa bu kadar çalışmaz dedirtecek kadar özenle severek çalışmıştı
Tazminat hakkı vardı onu da bölük pörçük almaya devam ediyoruz.
Tabi ilk günler iyi hoş geçse de yıllardır tek birgün işsiz kalmamış adam sıkıldı bunaldı darlandı
Evimizi satıp başka bi yatırım yapacaktık olmadı gecikti. Bi araç aldık servisten çıkmadı. Kiracımız çıktı.Yeni evi kiraya vermemiz gecikti.
Ve biz bu süreçte iyi sandığımız insanların ne çirkin yüzlerini gördük. Ne kadar yalancı dolandırıcı düzenbaz varsa karşımıza çıktı. Çok detaylı anlatıp sıkmak istemiyorum ama gerçekten anlaşılır gibi değildi. Yemin ederim insanlardan soğudum dedi eşim bigün. İçim buruldu.
Bu esnada hazır boştayken ( gittiği iş görüşmelerinden bi cevap gelmiyor gidip geliyor ama bi sonuç yok) bir doktora gideyim dedi , şikayetiyle hiç alakası olmayan noktalara geldik ki hiç aklımıza gelmezdi.
Moraller çöktü , sağlık olsın diye diye sağlığımızdan da mı olacağız yoksa diye iyice üzüldük.
Baktım bu böyle olmuyo eşim çok üzgün ama ben hep bi umut; sardık duaya...
Biz abdestli namazlı duaya başlamışken hayırlı bi kiracı çıktı evimizin biri tutuldu.
Sonra diğeri tutuldu. Birkaç gün sonra eşimin işinden ayrıldığını öğrenen biri gel birlikte çalışalım dedi.
Aracınıza iyi bir usta bulup sorunu çözdük hatta uzun yola bile gittik.
Tek birşey kalmıştı biopsi sonucu...
Onu da bugün aldık. Kanser öncesi evrede yakalanmış bir polip...
Veeee başa döndük. Eğer işinden ayrılmasa biz bunun farkına varmayabilirdik. Daha zor bi süreç bizi bekleyecekti o zaman.
Herşey tık tık yoluna girdi çok şükür.
Vakti saati vardı , hayra vesile oldu
Çok şükür ki rızkı veren Allah bizi hiç darda bırakmadı.
Sıkıntıda olan bu satırları okuyan varsa örnek olsun diye yazıyorum.
Su akar yolunu bulur demişler , ne güzel demişler
Sağlık büyük nimet. Sağlık sorunları çıkınca biz hepsini unutuvermiştik , büyük sandığımız dertler ne önemsiz geldi gözümüze...