Selam güzel Deniz in annesi :)
Maalesef yok. İnsanlar neler neler yapıyor ne paralar kazanıyor. Bir de sırf parası için değil aslında ben bir şeyler üretebilmeyi de çok istiyorum. Ama eğitim almadan çevre olmadan olmuyor bazı şeyler.
Evden yapabileceğim bir şeyler bulsam aylık 500 TL bile kazansam yeterdi bize kendi yagımızda kavrulur daha da önemlisi bebegime kendim bakabilirdim.
Hayırlısı...
Bir kapı acilacaksa eğer bir şekilde önüme bir fırsat çıkar ben de burada paylaşırım. :)
Deniz nasıl?
Benim Deniz ; bugün ayağı ile eline dokunabildi ve küçük bir kahkaha attı. :))
Ben yine çok sevindim, çok şükrettim...
çok haklısın....ben anneliği yaşadıkça anladım ki çocukla geçirilen zamanın hiç bir maddi karşılığı yok...bu yüzden tadını çıkar...elbet çıkacaktır bir nasip..
insanlar ne yapıyor;
kimi evde teğel yapıyor konfeksiyon işi
kimi dikiş makinesinden anlıyorsa nikah şekerlemelerine tül dikiyor
kimi makyaj malzemesi kataloglarıyla çalışıyor
ben de bir zamanlar dantel örerdim dışarı...aman ne işler...şimdi yanarım gözlerime ve üzülürüm.gereksiz yere yormuşum..hesabı var...hem kendime hem Yaradan'a..
seninle o kadar ortak noktada buluşuyoruz ki...tabiii bazı arkadaşlarla da...(samimiyetimden böyle diyorum)yazılanları okudukça tanıyorum herkesi...kendimden bir şeyler buluyorum..
aslında benim de çalışmak isteme sebebim aynen dediğin gibi üretmek...körelmemek...bir şeylerin ucundan tutmak...hep bir artı,,,bir artı daha...
yarınlar için çocuğumdan geri kalmamak...
yoksa,,,,,kavruluyoruz bir şekilde : )
her şeyin hayırlısı....
deniz ne yapıyor?
deniz şu an evde ne kadar yastık koltuk minderi varsa hepsini dizmiş uçmaya çalışıyor,,,arada da çekirge olup zıplamaca...bir gözü de çizgi film de..
senin deniz agucuk bugucuktur şimdi....yemelik......tadını çıkar.