- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
haşmet değil, himmet ağabeyNerde o altınları paylaşan haşmet agabey
Ay içimize işlemiş birikim
haşmet değil, himmet ağabeysenin abinin adını yanlış söylersen tabii paylaşmaz
haşmet değil, himmet ağabeysenin abinin adını yanlış söylersen tabii paylaşmaz
ayy milim milim değilde azıcık hızlı ilerlesede kıymet bilcem ben sözİnsanın hedeflerinin hayallerinin olması, onlara ulaşmanın zor olması, milim milim ilerlemenin tadı hiç bir şeyde yok bence
Ne kadar zahmetli ve zor olursa o kadar kıymetli olur
Gıpta edilecek durumda bence bu birikim topiklerindeki herkes
Ah abim ben şimdi doğrulayacam senin adınıhaşmet değil, himmet ağabeysenin abinin adını yanlış söylersen tabii paylaşmaz
ayy milim milim değilde azıcık hızlı ilerlesede kıymet bilcem ben sözverem olcam ya hele başkası bu kadar biriktirdim harcamadım hiç deyince deli oluyom, hayır onlarınkinde gözüm yok Allah daha çok versinde ben niye dayanamayıp harcıyom
Allah bagışlasınBenim en büyük hayalim ve zenginliğim yanımda anneeeee diye sesleniyor
Ne yapayım çuvalla altını :)))
Allah bagışlasın
Benim de iki zenginliğim var ellerinden öper boş çevirme harçlık ver de kumbaraya atalım
Ayy maşallah canım allah bagışlasın Neyse uyudu BenimkilerTamam vereyim de sen zararlı çıkarsın
O zenginlikten iki tane daha var bende :))
Hani benimkiler de senin eli öper falan :)))
Benim en büyük hayalim ve zenginliğim yanımda anneeeee diye sesleniyor
Ne yapayım çuvalla altını :)))
bende istiyom kızlar, çeyiz almaktan bişey kalmıyo elimde, siz verinde evlenip bende zengin olayımAllah bagışlasın
Benim de iki zenginliğim var ellerinden öper boş çevirme harçlık ver de kumbaraya atalım
Ayy maşallah canım allah bagışlasın Neyse uyudu Benimkiler
Büyük oğlum sabah okula gidecek
Harcama yavrum harcama kızımızayy milim milim değilde azıcık hızlı ilerlesede kıymet bilcem ben sözverem olcam ya hele başkası bu kadar biriktirdim harcamadım hiç deyince deli oluyom, hayır onlarınkinde gözüm yok Allah daha çok versinde ben niye dayanamayıp harcıyom
Ayy maşallah canım allah bagışlasın Neyse uyudu Benimkiler
Büyük oğlum sabah okula gidecek
bende istiyom kızlar, çeyiz almaktan bişey kalmıyo elimde, siz verinde evlenip bende zengin olayım
Olmaz evlen sen de yapbende istiyom kızlar, çeyiz almaktan bişey kalmıyo elimde, siz verinde evlenip bende zengin olayım
anam dur kız o kadarda zengin olmaya gerek yok panik yaptım biranCan'ım benim inşallah en kısa zamanda sen de zengin olursun... artık ikişer üçer mi olur üçer dörder mi bilmem :))
birikimde yapcam, çocukta yapcam, kariyerde....Olmaz evlen sen de yap
Önce birikim yap zengin kız òl
Allah gönlüne göre verir inşbirikimde yapcam, çocukta yapcam, kariyerde....
anam dur kız o kadarda zengin olmaya gerek yok panik yaptım biran