Sevgili meyraa saat 22:00 da dua edeceğiz hatırlatayım dedim
canım akşam misafirlikteydik çok geç gördüm...Rabbim kabul etsin....
Amin canım, bu akşamda Yasin okuayacağız müsait olursan bekleriz
Sevgili meyraa dosya masrafı konut kredisinin mi? Cünkü sen faiz konusunda hassassın o yüzden merak ettim.
O zaman gel bana takıl şekerhayırlı sabahlarınız günleriniz olsun arkadaşlar... :)
benim canım bugün sebepsiz sıkkın... oğlanlar babalarıyla gitti sabah, sınav,piknik,atış,erkek erkeğe takılma gibi nedenlerle... akşama kadar yoklar...
kızım evde, ben ofiste...öğleden sonra ne yaparım bilmiyorum...açıkcası hiç bir şey yapmak istemiyorum nedense bugün...
O zaman gel bana takıl şeker
Merhaba canım...böyle merak edenlerim olur da ben gelmez miyim? Bugunlerde çok yoğun ve yorgunum canım. Bütün hafta evden erken çıktım akşam da eve geç döndüm. Sistemde bazı yenilikler yapıldı ona uymaya çalıştık bir taraftan. Bir taraftan gelen giden devam eden işler falan bir taraftan çocukların okulu nereye boluneyim şaşırdım. Teog a da az kaldı üzerimizde bir stres var ki sorma. Hayırlısı yla bir atlatsak canım rahatlayacagiz. Bu hafta yoğunluktan evle de ilgilenemedim. Ev alıp başını gitti. İster istemez atılan dökülen oldu. Evin bereketi de bunlara bağlı ya gelen para hemen gider oldu. Bugün de biraz evi topladım temizlik dinlenme falan geçiyor. Bir bakayım dedim. İsmimi görünce duygulandim. Özlemişim de bak cenem açıldı. Neyse artık daha çok uğramaya çalışırım canım. Çok öpüyorum.bir yudum mutluluk, nerelerdesin canım...
umarım bir aksilik yoktur, iş yoğunluğundan kaynaklıdır yokluğun...
Merhaba canım...böyle merak edenlerim olur da ben gelmez miyim? Bugunlerde çok yoğun ve yorgunum canım. Bütün hafta evden erken çıktım akşam da eve geç döndüm. Sistemde bazı yenilikler yapıldı ona uymaya çalıştık bir taraftan. Bir taraftan gelen giden devam eden işler falan bir taraftan çocukların okulu nereye boluneyim şaşırdım. Teog a da az kaldı üzerimizde bir stres var ki sorma. Hayırlısı yla bir atlatsak canım rahatlayacagiz. Bu hafta yoğunluktan evle de ilgilenemedim. Ev alıp başını gitti. İster istemez atılan dökülen oldu. Evin bereketi de bunlara bağlı ya gelen para hemen gider oldu. Bugün de biraz evi topladım temizlik dinlenme falan geçiyor. Bir bakayım dedim. İsmimi görünce duygulandim. Özlemişim de bak cenem açıldı. Neyse artık daha çok uğramaya çalışırım canım. Çok öpüyorum.