"
bir yudum mutluluk
,Belki birilerine garip, samimiyetsiz, tuhaf gelebilir ama arada çıkar ilişkisi olmadığı için bu kadar rahat ifade edebiliyorum sana ve
@meyraa ya karşı hissettiğim o naif sevgiyi.
bir yudum mutluluk
ve
@meyraa seviyorum sizi. Çok iyi kalplisiniz.
Yazdıklarınızı an bir şeyler öğreniyorum. Bir keresinde Meyra nin yazdığı bir yorum yaşadığım bir olaya bakış açımı değiştirmişti. Ve dönüşü çok olumlu olmuştu. İyi ki siz ve sizler gibi güzel insanlar hep var.
Çok uzak kalmayın ara ara hep yazın. "
deyip bana,
"canım benim, bu sanal ortama rağmen, duygu geçişi yakalayabildiğim nadir insanlardansın...
burada asıl amaç ekonomi olmakla birlikte, aslında hayatı paylaşıyoruz, artısıyla eksisiyle.... her birimizin, eğitim seviyesi, kültür seviyesi, ekonomik durumu, şartları, öncelikleri, olmazsa olmazları vs. farklı... bu farklılıklara rağmen, burada birlikte olabiliyor, sohbet edebiliyor, bir iki satır karalayabiliyorsak, bir ortak paydada buluşabiliyoruz demektir...
ama buralarda tahammül edemediğim demeyeyim de, pozitif bütün duygulardan sıyrılmış, ortak hiç bir payda bulamadığım, evet bana bir zararı olmamakla birlikte, günlerce yazışıp, konuşsam, bana bir şeyler katmayacak, sevgiden, saygıdan yoksun, insanın enerjisini sıfıra düşürebilme potansiyeline sahip, insanlar da var... zaman zaman kopuşum, ardından tekrar dönüşüm bundan, kendi adıma... :) "
satırlarını yazdıran @The Black,
ara ara yazmaya geldim/geldik... :)