Her Telden Ekonomi...

di mi canım, yalnız olmadığımı biliyordum... :))

ya inanılmayacak şekilde, maddi değeri olan hediyeler geliyo ona... dosya masrafı iadeleri takır takır alınıyo vs. vs. :)

bakıcım kızıma bir kumbara yaptı mesela. hafta sonundan önce 40 lira vardı içinde. hafta sonu babannesi ve amcası geldi. onlar attı, biz attık, annem, halam hep attı. dün bi saydım. 190 lira olmuş sadece 3 günde :)

çok az masrafı var. çok fazla hediye geliyor. bizim bir şey almamıza gerek kalmıyor mesela.

Günaydın herkese.
Biz de kredimizi gelen bir toplu parayla bitirdik çok şükür,bin şükür.
Artık çocuk düşünüyoruz. En doğru zamanda nasip etsin Rabbim.
Birikimlerimiz o yönde ilerleyecek.
Allah'ım utandırmasın.

"Beni çok iyi anlıyorsun...zamanımız kıymetli bizim...boş insanlarla, boş işlerle uğraşıp kaybedecek zamanımız yok... Çok şükür donanımlıyız, kariyer sahibiyiz ve tecrübeliyiz...Herkesle değil ama güzel bir konuda sizlerle olmak isterim...Kişi sevdiği ile beraberdir...

Cansın sen...bende güzel bulduğun her şeye sen de sahipsin...o yüzden bu yakın hissedişimiz...Buralarda olmasam da nerede olduğumu biliyorsun :) Sen ve meltem'imi kesinlikle kaybetmek istemiyorum...sürekli de takipteyim :)

Ama siz böyle güzel şeyler yazdıkça ben gidemem ki..."

diyen, bir yudum mutluluk , gitme zaten... :)

" bir yudum mutluluk ,Belki birilerine garip, samimiyetsiz, tuhaf gelebilir ama arada çıkar ilişkisi olmadığı için bu kadar rahat ifade edebiliyorum sana ve @meyraa ya karşı hissettiğim o naif sevgiyi.
bir yudum mutluluk ve @meyraa seviyorum sizi. Çok iyi kalplisiniz.
Yazdıklarınızı an bir şeyler öğreniyorum. Bir keresinde Meyra nin yazdığı bir yorum yaşadığım bir olaya bakış açımı değiştirmişti. Ve dönüşü çok olumlu olmuştu. İyi ki siz ve sizler gibi güzel insanlar hep var.
Çok uzak kalmayın ara ara hep yazın. "

deyip bana,

"canım benim, bu sanal ortama rağmen, duygu geçişi yakalayabildiğim nadir insanlardansın...
burada asıl amaç ekonomi olmakla birlikte, aslında hayatı paylaşıyoruz, artısıyla eksisiyle.... her birimizin, eğitim seviyesi, kültür seviyesi, ekonomik durumu, şartları, öncelikleri, olmazsa olmazları vs. farklı... bu farklılıklara rağmen, burada birlikte olabiliyor, sohbet edebiliyor, bir iki satır karalayabiliyorsak, bir ortak paydada buluşabiliyoruz demektir...
ama buralarda tahammül edemediğim demeyeyim de, pozitif bütün duygulardan sıyrılmış, ortak hiç bir payda bulamadığım, evet bana bir zararı olmamakla birlikte, günlerce yazışıp, konuşsam, bana bir şeyler katmayacak, sevgiden, saygıdan yoksun, insanın enerjisini sıfıra düşürebilme potansiyeline sahip, insanlar da var... zaman zaman kopuşum, ardından tekrar dönüşüm bundan, kendi adıma... :) "

satırlarını yazdıran @The Black,

ara ara yazmaya geldim/geldik... :)

"Sizleri okuyunca bana hissettidiğiniz , kadın olarak güçlü olabilen , hayatı ve zamanı doğru işlerle ve doğru kişiler ile kullanma şevki, anneliğin fedakarlığı ve özveriliği, tasarruf ve birikim için anlattıklarınız hepsi tek tek aklıma kazınıyor.
İyi ki varsınız siz hep yazın hiç gitmeyin..."

diyen mornergis , :)

"gelmek isteyene, her zaman çare vardır, yeni bir konu açıp, sadece istediğin kişilerle paylaşım yapmak gibi... de ben onu çok iyi anlıyorum... ara ara aynı nedenlerle, vakit israfı yaptığımı düşünüp kopuyor, sonra da, güzel bir paylaşım, yeni bir bakış açısı yakalayabildiğim kişi ve satırları görünce, kazanılacak şeyler de olduğunu düşünüp arada dönüyorum... :)"

yazdıran mornergis , :)

" M meyra merhaba
sizi de bbirikip topiklerinden hatırlıyorum. 3 çocuğunuz var ve çalışansınız.
ben tek çocula bazen yetişemediğim şeyler olduğunda isyan etme durumuna gelsem aklıma geliyorsunuz.
sizin yardımcınız vardı diye hatırlıyorum ama gene de anne olunca 3 cocuk ile ayrı ayrı ilgilenmek gerçekten
kolay değil.

artık sizi de pek göremiyoruz birikim topiklerinde, yeniden yazmanız, tecrübelerinizi paylaşmanız dileğiyle,

sevgiyle kalın"

diyen cikolatasoslukek , :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…