Her Telden Ekonomi...

Ben biraz once market alışverişi yaptım. 100 tl tuttu. Kıyma ve kahvaltılık aldım. Bu aksam köfte yapip dolaba atacağım.
Oglanlar hafta sonu AVM ye gittiler. Orada sinema yemek alışveriş derken güzel bir para harcamislar. Ama helal hoş olsun sonuçta mutlu olmuslar. Zaten onlar için calismiyor muyuz? Ben de bugun onlara begeneceklerini umduğum iki swet shirt aldim. 50 tl de onlar tuttu.
Odemelerim de vardı. Bugün hatırı sayılır bir para uçtu gitti anlayacaginiz.
Sağlık olsun da para yine kazanılır.
Sen neler yapıyorsun Meyraa'cım?

Ben biraz once market alışverişi yaptım. 100 tl tuttu. Kıyma ve kahvaltılık aldım. Bu aksam köfte yapip dolaba atacağım.
Oglanlar hafta sonu AVM ye gittiler. Orada sinema yemek alışveriş derken güzel bir para harcamislar. Ama helal hoş olsun sonuçta mutlu olmuslar. Zaten onlar için calismiyor muyuz? Ben de bugun onlara begeneceklerini umduğum iki swet shirt aldim. 50 tl de onlar tuttu.
Odemelerim de vardı. Bugün hatırı sayılır bir para uçtu gitti anlayacaginiz.
Sağlık olsun da para yine kazanılır.
Sen neler yapıyorsun Meyraa'cım?

İşin içine girmeden anlaşılmıyor
Yaşayan gibi de kimse bilemez

Ödemeleri hiç sorma
Üç dört gündür fulll harcama yapıyoruz
Ben ayrı eşim ayrı
Çocukların evin ihtiyacı hiç bitmiyor bu hafta sonu büyüğün kahvaltısı var mesela öğretmen veli öğrenci en az 100 Oray'a gider
dışarda yemek yediğimiz belli yerler var normalin üç dört katına hallediyoruz her şeyi eşim sayesin

Bu gün yardımcıya yemek yaptırmadım Can'ım bir şey istemiyordu
Ben de eve geldim yemek yapasım gelmedi :)
Eşim balık almış balık salata çorba yemeğinizi yedik çok şükür
Çay demleniyor

ayyy hayellerde bile fakirim bir anda düşününce hiç bir şey gelmedi aklıma :KK70:

Bazen düşünüyorum da olsa ne yapardım cevap hiç
Yani istediğimi alıp yiyebiliyordunuz giyebiliyor istediğim yere gidebiliyorum çok şükür
Fazlasına gerek yok :KK66:

Ha şu olurdu ihtiyaç sahipleri için bir faaliyet olabilirdi kurumsal olarak... Bir vakıf bir aşevi veya ihtiyaç sahibi herkesin gelip istediğini ücretsiz yiyip içebileceği kafe tarzı bir yer :)

İnsanın hedeflerinin hayallerinin olması, onlara ulaşmanın zor olması, milim milim ilerlemenin tadı hiç bir şeyde yok bence

Ne kadar zahmetli ve zor olursa o kadar kıymetli olur

Gıpta edilecek durumda bence bu birikim topiklerindeki herkes :KK66:

X