Gebeliğe Hazırlık Her tek çizgide içim ayrı yanıyor...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok tesekkur ederim..saglikla kucagnza alip buyutun yavrunuzu insallah ya..ca125 neden yuksek cikiyor ya da ciko kistinde yuksek cikmasi norml degl mi? Kistinizin buyuklugu ne acaba?

1 bucuk sene oldu... her ay ap ayri bir acısı ama sonrasinda herzaman yeşeren bir umut var icimde. Evet hersey onu hatirlatiyor, gözune daha cok carpmaya basliyor bebek ,hamileler ile ilgili hersey sanki evren bilerek karsimiza cikariyor gibi. Kisaca gecmiyor ne acisi ne ozlemi kısir dongu gibi dusun. Her ay yenileniyor tek farki biraz daha az uzuluyor insan her ay bir oncekinden

Başlığınız çok dokundu bana, dua edeceğimi belirtmeye geldim. Nasip olsun inşallah.

Cok tesekkur ederim..saglikla kucagnza alip buyutun yavrunuzu insallah ya..ca125 neden yuksek cikiyor ya da ciko kistinde yuksek cikmasi norml degl mi? Kistinizin buyuklugu ne acaba?
Tesekkur ederim amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ca125 in yüksek çıkması evey çikolata kistinden ama aşırı yüksek benimki gebelikle birlikte yukseliyormus birde. En son 2 kist vardı 4cm ve 2cm

Eveet ben o baslikta da sizi sorularimla bogmustum..benm zamanm az diye korkuyorum yaşım 37..boyle kurler denemeli miyim yoksa hemn tupe mi koşmalıyım ? Sogan kuru disinda hicbsy kullanmamstm.

Eveet ben o baslikta da sizi sorularimla bogmustum..benm zamanm az diye korkuyorum yaşım 37..boyle kurler denemeli miyim yoksa hemn tupe mi koşmalıyım ? Sogan kuru disinda hicbsy kullanmamstm.
Deneyelim gitsin ne kaybederiz ki 3 ay ile. Hem küre başlayın hem tüp bebek aşamalarına etkili olur belki

Estağfurullah keske bir faydam dokunsa çok mutlu olurum. Hemen tüp bebek yaptıracak misiniz çünkü benim bu yaptıklarımı anlattığım süreç sadece 1.5 ay eğer hemen yaptirmayacasaniz denemenin bir zararı olmaz diye düşünüyorum. Soğan kurunu önceki zamanlarda denemiştim bende çok faydasını görmedim. Herkeste farklı tabiki fayda görende çoktu

Tesekkur ederim amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ca125 in yüksek çıkması evey çikolata kistinden ama aşırı yüksek benimki gebelikle birlikte yukseliyormus birde. En son 2 kist vardı 4cm ve 2cm
Gebelikte yukselmesi normlse skntı yok o zamn..doktorlarn garipsemedigi bi durumsa korkmayin..bnm arkdslarmda hamileykn kist buyuyup bebegi skstrdı. Ona ragmn hiiic bsy olmadi..saglikla dogurdular..szn de saglikla dogcak insallah..

Gebelikte yukselmesi normlse skntı yok o zamn..doktorlarn garipsemedigi bi durumsa korkmayin..bnm arkdslarmda hamileykn kist buyuyup bebegi skstrdı. Ona ragmn hiiic bsy olmadi..saglikla dogurdular..szn de saglikla dogcak insallah..
Şöyle oldu aslında benim durumumgebelikten önce kadın doğum hastanesi fakülteye gönderdi mr için. Fakultedeki hoca gerek görmedi 3 ay deneyelim dedi çünkü korunuyorduk denememiştim hiç. Gebelik olup tekrar kadın doğum hastanesine gittiğimde bana fakülteye git mr çekilsin dedi. Sol oldum tabi gebelikte mr.. Fakultedeki doktorumla görüştüm o yine gerek görmedi öylece kaldı şimdilik

Sadece yaştan dolayi kndmce acele ettim..bi de okul yokken rahat olur belki diye..ben 3 ay faln kullanmam gerek diye dusnmstm..1.5 ay aslnda neden olmasn ki ya..olsa ne guzel olur..

Sadece yaştan dolayi kndmce acele ettim..bi de okul yokken rahat olur belki diye..ben 3 ay faln kullanmam gerek diye dusnmstm..1.5 ay aslnda neden olmasn ki ya..olsa ne guzel olur..
Inşallah olur diğer tedavilere gerek kalmaz. Benim 1.5 ay dediğim 3. Adet dönemine geliyordu sık adet olduğum için inşallah sizinkide hemen olur

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum gerçekten çok rahatladım normalde sabaha kadar ağlardım ama geçti sanırım içimdeki şimdilik

Hm fakultedeki daha guvenilirdir diye dusunuyorum..hicbirinin dedgi birbirini tutmuyor ki..sz fakultedekine guvenyorsanz baska bi yerle aklnizi hic karstrmayin bnce

baska ugraslar bulsan keske baska seylere odaklansan gercekten cok etkili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…