Gebeliğe Hazırlık Her tek çizgide içim ayrı yanıyor...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın bende 5 yıla girdim 2 dusugum var 2 yıldır da her seferinde bu ay olmadı diğer ay diye 2 yıl geçti çok zor beklemek rabbim en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah
Amin canım inşallah🤲🏼

Allah yâr ve yardimcin olsun canim ❤️ bundada vardir Bir hayir. Acini üzüntünü Allaha havale et ve tevekkül et... Mevlam en kisa zamanda hayirlisi ile gönlüne göre versin 🤲🏻

Allah yâr ve yardimcin olsun canim ❤ bundada vardir Bir hayir. Acini üzüntünü Allaha havale et ve tevekkül et... Mevlam en kisa zamanda hayirlisi ile gönlüne göre versin 🤲🏻
Artık nasıl yapacağımı bilmiyorum desem😔

Sözde bu defa hiç sıkmayacaktım canımı hiç ağlamayacaktım. Denk geldiğim herkese sıkma canını elbet olur vardır allahın bi bildiği dedim durdum ama keşke kendi kalbimede diyebilsem bunu. O kadar yoruldum ki her ay tek çizgi görmekten. Hem çikolata kistim var hem pco. Doktor çocuğun olmama ihtimali yüksek dedi ama yinede önce bi süre denemekte fayda var dedi. Bu bilmem kaçıncı denemem. Her defasında o kadar üzülüyorum ki. Hayal kurmamaya çalışıyorum, düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor illa ki düşünüyor insan. Her ay daha çok yanıyor içim. Hep boş boş ümitleniyorum. Ne yaparsam yapayım yatışmıyor içimdeki acı. Sizler nasıl aşıyorsunuz bu durumu ben çok zorlanıyorum
Can sıkmamak elde olmıyor ki arkadaşlarımın çocuklarını gördükce eve gelip ağlıyorum kıskanıyorum resmen kötü anlamda değil tabi ama insanlar istemiyor aldırıyor sokaklara atıyor çoğu zaman düşünüyorum rabbim öyle insanlara verene kadar bu kadar özlemle bekleyen bizlere ver diyorum

Artık nasıl yapacağımı bilmiyorum desem😔

Positif düsünmeye calis ve hicbirzaman Allahtan ümidini kesme! Hayat süprizlerle dolu. Hic ummadik anda neler geliyor basimiza, iyi veya kötü...

Ben demiştim demekten nefret ediyorum ve işim tüp bebeğe kalırsa yine haklı çıkmış olacağım eşim istemediği için ertelemiştik çok dil dökmüştüm neler neler demiştim. Şimdi tüp bebek ben demiştim olacak benim için Allah o zamana bırakmaz inşallah
Biz sebepsiz kısırlık yüzünden 37 ay tedaviler gördük. Allah böyle kısmet etti. Sonra ikinci ilk denemede oldu. Biraz kader kısmet açısından bakmak lazım.

Tüp bebeği de kafanızda çok kötü bir şey sınıfına koymuşsunuz. Oysa iki türlü rahatsızlığınız varmış. Bir tedavi lazım farkındasınız. Kendinizi üzmemek için tedaviye kötü gözle bakmayın bence

Insallah..benm umidim yok..bu ay da olmzsa tup dyodum.
Bu ay yumurtlma olmadi şansima..😕
Ben yumurtlama olup olmadığını artık anlayamıyorum. Her ay progesterona baktırıyorum yüksek çıkıyor tam doktorun istediği gibi fsh ve Lh değerleri de birbirine yakın çıkıyor yine doktorun istediği gibi. Neredeyse 2 ayda 7 kilo verdim 63 kiloyum şu an boyum 168. Doktorun dediği ideal kilodayım aslında çünkü o adetin 28 günde bir olana kadar kilo ver dedi öyle de oldu ama. Sanırım kendimi iyice ümitsizlendirmem şart artık nasıl yapacaksam

Herseyden once gecmis olsn bndr de pcos var. Iki yillik evliyim son bi yildir klomen catlatma ignesi gnalf derken olmadi sornasinda üniversite hastanesine basvurduk rapor cikarp artik test sonclarina gore ne derse kurul o olacakti asilama veya tüp bebek. Lakin bizim bnm pcos dsnda baska sornmz yok. Bu sürede kendmi saldm ruhen. Ve diyete basladm ne olsa tedavi olcak diye kendimi strese sokmanin cok buyuk zarari varmiski bu ay anldm. Cnku univden istenilen testler icinde smear vardi ozel hastande yaptırdım pandemiden ketem vs. Dvlet almadi univde uzakti ozel verdm numune aldndi dedi dr gel bide rahmine bakim yumurtalarina dedi büyümüyor ilacsz yumurtam dedm. Oda dedi israrla yakin zmanda hsg de olmussn kanallar iyce temizlenmistir belki buyumusse tedaviye baslamadan belki hamile kalirsn ne olsa parani verdin buyumus varsa kontrol surendr tekrr gelirsn dedi bnde peki bakin dedim aa bi baktik sali gunu 13mm sonra cmtesi baktik 19 mm dun igne oldm catlatma 36 saati bekliyorz is icin 😊 kendini sal ve ben bu son iki ayimda 6 kilo verdm raporm cikana kadar ne verebilirsem artik. Ve son adet tarihm ayin 3 unden bu güne kadar ari sutu propolis ve bal karisimi yedim. Faydasinida gordm bakalm tutarmi tutmazmi bilmiyorm ama suan yiinede sakinm. Sende alip kullanabilirsn ki kesin faydasi olacak karisimin ve stresten uzak durmaya bak canm. Baska seylerle ilgilen bazen boyle saldigimiz anda oluveriyor galiba henz hamis degilim. Ama yumurtamn buyumesi bile cok gzl bnm iicn 🙏 cok uzun olduama yalnz degilsn hepimizn benzer sorunlri kirmizilari gorunce yikiliyoruz evet ama adet sonrasi yumurtlama gunleri yaklasnca yine umut doluyor icimiz Rabbim büyük umarim isteyem herkes tez vakittte kavusur bebegine 🙏
Kendiliğinden yumurtanın büyümesi biz pcoslular için mucize resmen tüm doktorlar aynısını dedi bana pcos ideal kilonun bike altına inmen gerek o zaöan noröal yollarla bile gebe kalabilirsin çoğu kadında öyle oluyormuş

Seni çok iyi anlıyorum bana da doktorlar normal yolla olmaz dediler tüp bebekle olur dediler ama ben düşünmüyordum bunları duyduktan sonra düşünmeye başladım bende de çikolata kisti var bitkisel birşeyler kullandım bir konu açmıştım orada detaylı yazıyor Rabbim nasip etti öncelikle tabiki ama o kürlerin çok etkili olduğunu düşünüyorum. Inşallah en kısa zamanda nasip olur

Biz sebepsiz kısırlık yüzünden 37 ay tedaviler gördük. Allah böyle kısmet etti. Sonra ikinci ilk denemede oldu. Biraz kader kısmet açısından bakmak lazım.

Tüp bebeği de kafanızda çok kötü bir şey sınıfına koymuşsunuz. Oysa iki türlü rahatsızlığınız varmış. Bir tedavi lazım farkındasınız. Kendinizi üzmemek için tedaviye kötü gözle bakmayın bence
Tedaviye kötü gözle bakmıyorum aslında sadece evladım olsun istiyorum aslında. Nasip kısmet biliyorum ama ilk gün hep ağır geçiyor işte😞

Seni çok iyi anlıyorum bana da doktorlar normal yolla olmaz dediler tüp bebekle olur dediler ama ben düşünmüyordum bunları duyduktan sonra düşünmeye başladım bende de çikolata kisti var bitkisel birşeyler kullandım bir konu açmıştım orada detaylı yazıyor Rabbim nasip etti öncelikle tabiki ama o kürlerin çok etkili olduğunu düşünüyorum. Inşallah en kısa zamanda nasip olur
Ben soğan kürünü denedim sadece

Çok deniyorum bunu ama her defasında yeniliyorum

Haklisin, fakat sen yinede elinden geldigince tevekkül etmeye calis, gercekten icten kalpten tevekkül ettigin an feraha ereceksin insAllah 🤲🏻

Yaşınız kac? Amh faln? Basliginizda onlar da yazyor mu? Nasl bulablrm o basligi?

Yaşınız kac? Amh faln? Basliginizda onlar da yazyor mu? Nasl bulablrm o basligi?
30 yaşındayım amh bilmiyorum yani onunla ilgili hicbirsey söylenmedi bana ca125 çok yüksek hala yüksek sen son 228 çıkmıştı konuyu ekliyorum

X