Herseyden once gecmis olsn bndr de pcos var. Iki yillik evliyim son bi yildir klomen catlatma ignesi gnalf derken olmadi sornasinda üniversite hastanesine basvurduk rapor cikarp artik test sonclarina gore ne derse kurul o olacakti asilama veya tüp bebek. Lakin bizim bnm pcos dsnda baska sornmz yok. Bu sürede kendmi saldm ruhen. Ve diyete basladm ne olsa tedavi olcak diye kendimi strese sokmanin cok buyuk zarari varmiski bu ay anldm. Cnku univden istenilen testler icinde smear vardi ozel hastande yaptırdım pandemiden ketem vs. Dvlet almadi univde uzakti ozel verdm numune aldndi dedi dr gel bide rahmine bakim yumurtalarina dedi büyümüyor ilacsz yumurtam dedm. Oda dedi israrla yakin zmanda hsg de olmussn kanallar iyce temizlenmistir belki buyumusse tedaviye baslamadan belki hamile kalirsn ne olsa parani verdin buyumus varsa kontrol surendr tekrr gelirsn dedi bnde peki bakin dedim aa bi baktik sali gunu 13mm sonra cmtesi baktik 19 mm dun igne oldm catlatma 36 saati bekliyorz is icin
kendini sal ve ben bu son iki ayimda 6 kilo verdm raporm cikana kadar ne verebilirsem artik. Ve son adet tarihm ayin 3 unden bu güne kadar ari sutu propolis ve bal karisimi yedim. Faydasinida gordm bakalm tutarmi tutmazmi bilmiyorm ama suan yiinede sakinm. Sende alip kullanabilirsn ki kesin faydasi olacak karisimin ve stresten uzak durmaya bak canm. Baska seylerle ilgilen bazen boyle saldigimiz anda oluveriyor galiba henz hamis degilim. Ama yumurtamn buyumesi bile cok gzl bnm iicn
cok uzun olduama yalnz degilsn hepimizn benzer sorunlri kirmizilari gorunce yikiliyoruz evet ama adet sonrasi yumurtlama gunleri yaklasnca yine umut doluyor icimiz Rabbim büyük umarim isteyem herkes tez vakittte kavusur bebegine
❤