Olmuyor çok denedim spora yazıldım pandemi çıktı kpssye hazırlanıyorum kitap okuma günlük yürüyüş felan ne varsa aklınıza gelebilecek hepsini yaptım ama bir şekilde hep aklıma geliyor hep ümitleniyorumbaska ugraslar bulsan keske baska seylere odaklansangercekten cok etkili
ben ocak ayinda dusuk yaptim hani derler ya dusukten sonra hemen hamile kalinir diye tek cizgi gordukce senin gibi uzuldum. ramazan ayinda o pandemi doneminde ev sahibi degisince bize cik gozuktu sevgili kocam evi aldi ne temizlik ne toplama ne tasima hepsinde yanliz birakti tamda yumurtlama donemi topla temizle tasi firsatim olmadi dusunmeye o ay tekrar hamile kaldim kesinlikle cok etkisi var bunu anladim ozellikle yumirtlama donemi mutlaka ugras bul bide.meryem suresini ve furkan suresinin74. ayetini kesinlikle tavsiye ederim sen oku regl donemi.yerine baskasi dvm etsin edecek bulamaz isen yaz bende okurum allah gonlune gore versinOlmuyor çok denedim spora yazıldım pandemi çıktı kpssye hazırlanıyorum kitap okuma günlük yürüyüş felan ne varsa aklınıza gelebilecek hepsini yaptım ama bir şekilde hep aklıma geliyor hep ümitleniyorum
Sadece civanperceminin regli sokturucu etkisi varms..o kafami karstrdi..30 yaşındayım amh bilmiyorum yani onunla ilgili hicbirsey söylenmedi bana ca125 çok yüksek hala yüksek sen son 228 çıkmıştı konuyu ekliyorum
Çikolata Kisti ile Hamilelik
Merhaba hanımlar Çikolata kisti ile uzun yıllardır uğraşıyorum ilk 18 yaşında olmuştu 3 4 yıla bir sürekli tekrarladı. Geçen yıl evlendim hemen çocuk dusunmedigimiz için doğum kontrol hapı kullandım. Aralık ayında hap kullanmama rağmen adet olmadığım için doktora göründüğünde 3 tane - 5 cm 2.5...www.kadinlarkulubu.com
Çok teşekkür ederim deneyeyim bakalımben ocak ayinda dusuk yaptim hani derler ya dusukten sonra hemen hamile kalinir diye tek cizgi gordukce senin gibi uzuldum. ramazan ayinda o pandemi doneminde ev sahibi degisince bize cik gozuktu sevgili kocam evi aldi ne temizlik ne toplama ne tasima hepsinde yanliz birakti tamda yumurtlama donemi topla temizle tasi firsatim olmadi dusunmeye o ay tekrar hamile kaldim kesinlikle cok etkisi var bunu anladim ozellikle yumirtlama donemi mutlaka ugras bul bide.meryem suresini ve furkan suresinin74. ayetini kesinlikle tavsiye ederim sen oku regl donemi.yerine baskasi dvm etsin edecek bulamaz isen yaz bende okurum allah gonlune gore versin
Hm o zamn 3 ay diye dusnelim..bn bi o konuyu incelyim. Anlmadgm yerde yine rahatsz edym sizi
Tedavi edici özelliği de varmış birde bende kistten dolayı adet sokulmuyordu iyi geldi ona daSadece civanperceminin regli sokturucu etkisi varms..o kafami karstrdi..
Benm de aşırı oluyor.o iyice skntı ckarablr sanrmTedavi edici özelliği de varmış birde bende kistten dolayı adet sokulmuyordu iyi geldi ona da
Öncelikle teşekkür ederimAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahnasıl bir oruç bu bahsettiğiniz acaba? Şu an ordu evinde kalıyorum burada her şeyi yapmam mümkün olmuyor yapabileceğim bir şeyse hemen başlayabilirim hacemat bile yaptırdım hamilelik için olmadı
Merhabalar... Google a Aidin salih açlık (şifa) orucu yazınca çıkıyor. Tutması biraz zor ama şifa için katlandım ben. Detaylarına bakabilirsin.Merhaba canim benimde cok agrilarm oluyor ve bebekte istiyoruz aclik tedavisi nedir
Siz kaç gün yaptınızÖncelikle teşekkür ederim ☺ Aidin salih açlık orucu yazarsanız orucun detayları çıkıyor. Sadece su içilerek tutulan bir oruç. 3-7-10 gün şeklinde çeşitleri var. Vücudun açlıkla kendini yenilemesi sağlanıyor. Bir nevi otofoji yani... Tutması çok zor ama sağlkk için dayanılıyor.
Ben önce 3 sonra 10 günlük yaptım.Siz kaç gün yaptınız
Ben hala hastalanmadım 3 gün geçti ümitlenmekte istemiyorum. Hiçbir belirtide yok ne adet için ne gebelik için bu normal mi ben anlamadım. Siz neler yaşamıştınız test yapmadan önceben ocak ayinda dusuk yaptim hani derler ya dusukten sonra hemen hamile kalinir diye tek cizgi gordukce senin gibi uzuldum. ramazan ayinda o pandemi doneminde ev sahibi degisince bize cik gozuktu sevgili kocam evi aldi ne temizlik ne toplama ne tasima hepsinde yanliz birakti tamda yumurtlama donemi topla temizle tasi firsatim olmadi dusunmeye o ay tekrar hamile kaldim kesinlikle cok etkisi var bunu anladim ozellikle yumirtlama donemi mutlaka ugras bul bide.meryem suresini ve furkan suresinin74. ayetini kesinlikle tavsiye ederim sen oku regl donemi.yerine baskasi dvm etsin edecek bulamaz isen yaz bende okurum allah gonlune gore versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?