• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Her tek çizgide içim ayrı yanıyor...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
baska ugraslar bulsan keske baska seylere odaklansan🙁 gercekten cok etkili
Olmuyor çok denedim spora yazıldım pandemi çıktı kpssye hazırlanıyorum kitap okuma günlük yürüyüş felan ne varsa aklınıza gelebilecek hepsini yaptım ama bir şekilde hep aklıma geliyor hep ümitleniyorum 😞

Olmuyor çok denedim spora yazıldım pandemi çıktı kpssye hazırlanıyorum kitap okuma günlük yürüyüş felan ne varsa aklınıza gelebilecek hepsini yaptım ama bir şekilde hep aklıma geliyor hep ümitleniyorum 😞
ben ocak ayinda dusuk yaptim hani derler ya dusukten sonra hemen hamile kalinir diye tek cizgi gordukce senin gibi uzuldum. ramazan ayinda o pandemi doneminde ev sahibi degisince bize cik gozuktu sevgili kocam evi aldi ne temizlik ne toplama ne tasima hepsinde yanliz birakti tamda yumurtlama donemi topla temizle tasi firsatim olmadi dusunmeye o ay tekrar hamile kaldim kesinlikle cok etkisi var bunu anladim ozellikle yumirtlama donemi mutlaka ugras bul bide.meryem suresini ve furkan suresinin74. ayetini kesinlikle tavsiye ederim sen oku regl donemi.yerine baskasi dvm etsin edecek bulamaz isen yaz bende okurum allah gonlune gore versin🙏

30 yaşındayım amh bilmiyorum yani onunla ilgili hicbirsey söylenmedi bana ca125 çok yüksek hala yüksek sen son 228 çıkmıştı konuyu ekliyorum

Sadece civanperceminin regli sokturucu etkisi varms..o kafami karstrdi..🙄

gerçekten aynı duyguları paylaşıyorum, olmamasının elbet bir nedeni var ama olması için de heralde bir vakit var. hayırlı olan zaamanda hayırlı şekilde olsun . inşallah içten dileyen isteyen herkese. sağlık olsun gerisi de elbet gelir. gelmezse de artık ne diyelim vardır rabbimin bi bildiği. :(

ben ocak ayinda dusuk yaptim hani derler ya dusukten sonra hemen hamile kalinir diye tek cizgi gordukce senin gibi uzuldum. ramazan ayinda o pandemi doneminde ev sahibi degisince bize cik gozuktu sevgili kocam evi aldi ne temizlik ne toplama ne tasima hepsinde yanliz birakti tamda yumurtlama donemi topla temizle tasi firsatim olmadi dusunmeye o ay tekrar hamile kaldim kesinlikle cok etkisi var bunu anladim ozellikle yumirtlama donemi mutlaka ugras bul bide.meryem suresini ve furkan suresinin74. ayetini kesinlikle tavsiye ederim sen oku regl donemi.yerine baskasi dvm etsin edecek bulamaz isen yaz bende okurum allah gonlune gore versin🙏
Çok teşekkür ederim deneyeyim bakalım

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😊 nasıl bir oruç bu bahsettiğiniz acaba? Şu an ordu evinde kalıyorum burada her şeyi yapmam mümkün olmuyor yapabileceğim bir şeyse hemen başlayabilirim hacemat bile yaptırdım hamilelik için olmadı
Öncelikle teşekkür ederim ☺️ Aidin salih açlık orucu yazarsanız orucun detayları çıkıyor. Sadece su içilerek tutulan bir oruç. 3-7-10 gün şeklinde çeşitleri var. Vücudun açlıkla kendini yenilemesi sağlanıyor. Bir nevi otofoji yani... Tutması çok zor ama sağlkk için dayanılıyor.

Öncelikle teşekkür ederim ☺ Aidin salih açlık orucu yazarsanız orucun detayları çıkıyor. Sadece su içilerek tutulan bir oruç. 3-7-10 gün şeklinde çeşitleri var. Vücudun açlıkla kendini yenilemesi sağlanıyor. Bir nevi otofoji yani... Tutması çok zor ama sağlkk için dayanılıyor.
Siz kaç gün yaptınız

Ben hala hastalanmadım 3 gün geçti ümitlenmekte istemiyorum. Hiçbir belirtide yok ne adet için ne gebelik için bu normal mi ben anlamadım. Siz neler yaşamıştınız test yapmadan önce

Back