Gebeliğe Hazırlık Her tek çizgide içim ayrı yanıyor...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım inşallah

Allah yâr ve yardimcin olsun canim bundada vardir Bir hayir. Acini üzüntünü Allaha havale et ve tevekkül et... Mevlam en kisa zamanda hayirlisi ile gönlüne göre versin

Allah yâr ve yardimcin olsun canim ❤ bundada vardir Bir hayir. Acini üzüntünü Allaha havale et ve tevekkül et... Mevlam en kisa zamanda hayirlisi ile gönlüne göre versin
Artık nasıl yapacağımı bilmiyorum desem

Can sıkmamak elde olmıyor ki arkadaşlarımın çocuklarını gördükce eve gelip ağlıyorum kıskanıyorum resmen kötü anlamda değil tabi ama insanlar istemiyor aldırıyor sokaklara atıyor çoğu zaman düşünüyorum rabbim öyle insanlara verene kadar bu kadar özlemle bekleyen bizlere ver diyorum

Artık nasıl yapacağımı bilmiyorum desem

Positif düsünmeye calis ve hicbirzaman Allahtan ümidini kesme! Hayat süprizlerle dolu. Hic ummadik anda neler geliyor basimiza, iyi veya kötü...

Biz sebepsiz kısırlık yüzünden 37 ay tedaviler gördük. Allah böyle kısmet etti. Sonra ikinci ilk denemede oldu. Biraz kader kısmet açısından bakmak lazım.

Tüp bebeği de kafanızda çok kötü bir şey sınıfına koymuşsunuz. Oysa iki türlü rahatsızlığınız varmış. Bir tedavi lazım farkındasınız. Kendinizi üzmemek için tedaviye kötü gözle bakmayın bence

Insallah..benm umidim yok..bu ay da olmzsa tup dyodum.
Bu ay yumurtlma olmadi şansima..
Ben yumurtlama olup olmadığını artık anlayamıyorum. Her ay progesterona baktırıyorum yüksek çıkıyor tam doktorun istediği gibi fsh ve Lh değerleri de birbirine yakın çıkıyor yine doktorun istediği gibi. Neredeyse 2 ayda 7 kilo verdim 63 kiloyum şu an boyum 168. Doktorun dediği ideal kilodayım aslında çünkü o adetin 28 günde bir olana kadar kilo ver dedi öyle de oldu ama. Sanırım kendimi iyice ümitsizlendirmem şart artık nasıl yapacaksam

Kendiliğinden yumurtanın büyümesi biz pcoslular için mucize resmen tüm doktorlar aynısını dedi bana pcos ideal kilonun bike altına inmen gerek o zaöan noröal yollarla bile gebe kalabilirsin çoğu kadında öyle oluyormuş

Positif düsünmeye calis ve hicbirzaman Allahtan ümidini kesme! Hayat süprizlerle dolu. Hic ummadik anda neler geliyor basimiza, iyi veya kötü...
Çok deniyorum bunu ama her defasında yeniliyorum

Seni çok iyi anlıyorum bana da doktorlar normal yolla olmaz dediler tüp bebekle olur dediler ama ben düşünmüyordum bunları duyduktan sonra düşünmeye başladım bende de çikolata kisti var bitkisel birşeyler kullandım bir konu açmıştım orada detaylı yazıyor Rabbim nasip etti öncelikle tabiki ama o kürlerin çok etkili olduğunu düşünüyorum. Inşallah en kısa zamanda nasip olur

Tedaviye kötü gözle bakmıyorum aslında sadece evladım olsun istiyorum aslında. Nasip kısmet biliyorum ama ilk gün hep ağır geçiyor işte

Ben soğan kürünü denedim sadece

Çok deniyorum bunu ama her defasında yeniliyorum

Haklisin, fakat sen yinede elinden geldigince tevekkül etmeye calis, gercekten icten kalpten tevekkül ettigin an feraha ereceksin insAllah

Yaşınız kac? Amh faln? Basliginizda onlar da yazyor mu? Nasl bulablrm o basligi?

Yaşınız kac? Amh faln? Basliginizda onlar da yazyor mu? Nasl bulablrm o basligi?
30 yaşındayım amh bilmiyorum yani onunla ilgili hicbirsey söylenmedi bana ca125 çok yüksek hala yüksek sen son 228 çıkmıştı konuyu ekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…