Hayatimda yaşadigim en zor bekleyiş bir senede saclarim beyazladi ne kadar taktiysam kist vs yok bnde guatir var esimde sorun yok 2 yili gecicek korunmak ne bilmiyoruz ilk gunden beri istedim olmadi 3 kiz kardesin arasinda uzuntu ile bakilan hassas dawranilan benim cunku onlar bnm gibi beklemedi nasip oldu 2 3 cocuk.
2 asilama rahim filmi 6 7 ay ayri ayri hastanelerde kontrol oldum acaba kistmi acaba sumu bumu die die esiminde kndiminde hayatini mahfettim ve zaman gectikce acilarima hissizlestim aglama krizlerim azaldi adetim cok duzensiz benim imkanimda kisitli aa sunu gordum iimis diyip alamiyorum arkadas cewrem ailemiz yardimci oluyo millete ne iyi geliosa bna tersi oluyo . Gebelik testi bile yapmiyodum cunku iki gun de olsa heycanlaniyim varmis gibi hissedeyim diodum.
Defter tutmaya basladim bayadir bebegim olursa okurum acimi anlasin ne cok sewildigini dedim orguler yaptim bilmeden ogrendim kafam dagilsin dedim olmadi dagilmiyo tek bi sey istiorum cunku.
Bunaldikca uykusuz kaldim dusundukce yedim sanki iyi biseymis gibi kilo aldim esimi evimi kndimi saldim bi kac aydir toparlaniyorum bn 2 bucuk yilimi mahfettim bunu gec fark ettim simdi zayiflicam ewimle ciceklerimle esimle ailemle ilgileniyorum cunku bi iki yil daha harcamak istemiyorum aglasakda gulsekde olmayinca olmuyo zamani var cunku.
Rabbim ne derse o olur zamanla hissizlesiyosun biliyorum her gece hayaller ayni ama guzel bi gun olucak inaniyorum.
Cunku sen bn bizim gibiler vazgecmiyo belkide sinavimiz bu sabrimiz.
Bende doluymusum k.bkma cok yazdim rabbim isteyen herkeze hayirli saglikli evlat nasip etsin