Gebeliğe Hazırlık Her tek çizgide içim ayrı yanıyor...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba ovulasyon testi denediniz mi acaba ? Bekarken bende de çikolata kisti vardı bir doktor bana doğal yollardan çocuğun olmaz tüp bebek tedavisiyle olur o zaman da sezaryen ameliyatında kisti alırız diye kesin konuşmuştu hatta hapla beni menapoza sokmak istemişti hap vermişti ama dediği gibi olmadı.Tıp bile bir yere kadar tahmin yürütme yetisine sahip.Hsg değil de histeroskopi daha iyi olmaz mı rahimde yapışıklık perde ya da düşüğe dahi sebep olacak anomalileri saptayıp müdahale edilebiliyormuş o işlem

Ne kusuru canım iyi etmişsin. Bende bi nostalji defteri almıştım bu ay hamile olduğumu öğrendiğim ilk gün yazmaya başlamak için ama sanırım beklemek yerine içimi dökmek daha iyi olacak verdiğiniz fikir için teşekkür ederim

Hem çikolata kistim hem pcom vardı hemde eşimdede problemler ikiz bebeklerim oldu tüp bebek ile son çare onu yaptırırsınız umutsuz olmaya hiç gerek yok. Gerek kalmadan kendiliğinden gebe kalırsınız umarım
Allah sağlıklı ömürler nasip etsin yavrularınıza inşallah

Histeroskopiden hiç bahsetmedi doktorum muayeneye gittiğimde sorarım. Hiç sezeryan demedi doktorum kistle normal doğum mümkün kist büyümediği sürece dedi. Kistim 2 cm nerdeyse

Benim çevrem de eşimd e baskı yapmıyor cok şükür ama insan arada üzülüyor .. inan kendi haline sal zaten sen napsak ağlasan üzülsen eğer nasip yoksa olmaz ..
Cok şükür ben öyle aşırı takan biri değilim sadec bu foruma girince aklıma gelip duruyor .. artık saldım ya sende öyle yapmaya çalış

Cok sewindim ii hissettirdigime mutlaka yap esime bile okutturmuyorum yil dönumlerimizde bi sayfa yazdiriyorum onada ilerde melegime guzel bi hediye olucak

Ben artık telefonu komple hayatımdan çıkarmak istiyorum ama imkansız işte. Adet günlerimi yumurtlama günlerimi hep telefondan takip ediyorum. İnşallah nasip eder canım isteyen herkese

Rabbim buyuk olmadi tüp bebek denersnz maddi durumunuzu bilmiyorm ama üniversite hastanelerinden rapor cikartip ilacalrinizi indirimli alabilirsnz tup bebek icin herseyin bir kolayi var inslalh ugrasmadan mucizenz gelir

Cok sewindim ii hissettirdigime mutlaka yap esime bile okutturmuyorum yil dönumlerimizde bi sayfa yazdiriyorum onada ilerde melegime guzel bi hediye olucak
Çok güzel düşünmüşsünüz inşallah nasip olur tez vakitte ve zamanı gelince okutabilirsiniz inşallah

Tup ilkinde mi tuttu sizin?

Rabbim buyuk olmadi tüp bebek denersnz maddi durumunuzu bilmiyorm ama üniversite hastanelerinden rapor cikartip ilacalrinizi indirimli alabilirsnz tup bebek icin herseyin bir kolayi var inslalh ugrasmadan mucizenz gelir
Tüp bebeğe kalmaz inşallah diyorum. Çevremde çok gördüm tüp bebek deneyen çok sancılı bi süreç bu yüzdende çok korkuyorum o süreci defalarca yaşamak zorunda kalmaktan

Merhaba canim benimde cok agrilarm oluyor ve bebekte istiyoruz aclik tedavisi nedir

Tüp bebeğe kalmaz inşallah diyorum. Çevremde çok gördüm tüp bebek deneyen çok sancılı bi süreç bu yüzdende çok korkuyorum o süreci defalarca yaşamak zorunda kalmaktan
Ben de cok korkuyorum bi turlu kndimi ikna edemyorum..maddi manevi altndan kalkablck mym diye strese girerim yine tutmz yine olmz dye korkuyorum

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah nasıl bir oruç bu bahsettiğiniz acaba? Şu an ordu evinde kalıyorum burada her şeyi yapmam mümkün olmuyor yapabileceğim bir şeyse hemen başlayabilirim hacemat bile yaptırdım hamilelik için olmadı

Histeroskopiden hiç bahsetmedi doktorum muayeneye gittiğimde sorarım. Hiç sezeryan demedi doktorum kistle normal doğum mümkün kist büyümediği sürece dedi. Kistim 2 cm nerdeyse
Ovulasyon testini bir kere denedim ama yine denemeyi düşünüyorum.

Ben de klomen, aşılama ve tüp bebek deneyip tüp bebekle yavruma kavuştum. Size de nasip olur inşallah

Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın bende 5 yıla girdim 2 dusugum var 2 yıldır da her seferinde bu ay olmadı diğer ay diye 2 yıl geçti çok zor beklemek rabbim en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah

Ben de klomen, aşılama ve tüp bebek deneyip tüp bebekle yavruma kavuştum. Size de nasip olur inşallah
Ben demiştim demekten nefret ediyorum ve işim tüp bebeğe kalırsa yine haklı çıkmış olacağım eşim istemediği için ertelemiştik çok dil dökmüştüm neler neler demiştim. Şimdi tüp bebek ben demiştim olacak benim için Allah o zamana bırakmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…