Her şeyin bir açıklaması var bu adamın, ben mı abartıyorum olayı ?

şampuan işi gerçek olabilir bende seyahat için kocaman şişe taşımak istemem daha öncesinden minik boy şişem var ona koyarım.resim çekme işi uzaktan çekilmiş çok önemsemem ama şaka olacak bir konu değil.senin bankacı geldi meselesi beni en çok rahatsız eden oldu.ama sizde maşALLAH bulduğunuz açığı hemen ortaya koyuyorsunuz eğer bir şey varsa da eşiniz artık daha temkinli olacaktır.bence biraz sabırlı olun takip edin ama abartmayın.umarım eşiniz sizi aldatmıyordur.sizde kıskançlıklarınızın yuvanıza huzursuzluk vermesine izin vermeyin.

çok arada bi durum bu dedikleri doğru da olabilir olmayabilir de ...siz inanmış gibi yapıp gizli gizli takibe devam edin bi de bence her şüphelendiğiniz şeyi direk söylemeyin çünkü eğer ortada aldatma gibi durum varsa daha dikkatli davranır

çok arada bi durum bu dedikleri doğru da olabilir olmayabilir de ...siz inanmış gibi yapıp gizli gizli takibe devam edin bi de bence her şüphelendiğiniz şeyi direk söylemeyin çünkü eğer ortada aldatma gibi durum varsa daha dikkatli davranır

canım öncelikle şüphelerinin doğru olma ihtimallerini düşünelim.birincisi doğruysa arkadaşlarıyla uzaktan beğendikleri iki kızın fotosunu çekmişlerdir.2.si doğruysa isim vermemiş arkadaşı sadece bankacı demiş yani ortada bir ilişki yok beğendiği bi kadın var ve arkadaşıyla bunun esprisini yapıyorlar.en sonuncusu doğruysa aldatılıyorsun direk.düşünsene bir kadınla otele gitme ihtimali.zaten sonuncusu doğruysa öncekileri düşünme bile.bence bunu araştır.şu oteli arama fikri mantıklı bu işin peşine düş.şimdi kendi düşüncelerimi yazayım ilkini ben olsam önemsemezdim.çektilerse bile ne olacak.erkekler böyle saçmalıklar yapıyor ki dediği doğru da olabilir.ikincisi ise sinirimi bozardı.ondan şüphelendim ben biraz.üçüncü de yalanı şöyle de uydurabilirdi arkadaş gitmiş o verdi diye niye bu kadar çetrefilli bi yalan bulmuş ki.o yüzden doğru söylüyor olabilir.ama ara oteli bunu araştır yine de.keşke o otelin şampuanlarından elde etme şansın olsaydı içine bakardın aynı şampuan mı diye.

Hiçbir açıklaması bana ikna edici gelmedi

zaten ben olsam açık açık sormazdım, elbette inkar edecek doğruysa bile.

Son düzenleme:

Evet yazdıklarınız aynen hepsi aklıma geldi benim, 1. o kadınları neden çeksin ki eğer ki ortalarda bir hoşlanma yoksa ? uzaktan da olsa onları çekmişler fotolarda bildiğin iki kadın vardı.bunları düşündükçe deliriyorum, en kötüsü eğer ki bunları yapıyorsa beni küçük düşürüyor, gururumu incitiyor beni en çok üzen bu zaten. hoteli aramaya aklıma geldi tabi ki ama nasıl arayim, arasam ne diyeceğim, bunu bir bilsem ve yapabilirsem.

Son düzenleme:

otel şampuanlarının iyi olanını görmedim ben illa uyduruk oluyor kokusundan dokusundan anlaşılır hemen

ara ve şöyle de: merhaba ben X beyin asistanı Y.kendisi otelinizde kaldığı ve yaptığı harcamaların bir dökümünü istiyor muhasebeye göndereceğiz lütfen ayrıntılı dökümü fax çeker misiniz de bir yere faxlat.ne zaman kalmıştı diye sorarlarsa son 6 ay içindeki bütün harcamalar gerekiyor dersin.

hangi bir yere faxlatim peki fax olan herhangi bir yere mi ? ya başka bir şey sorarlarsa şirket ile ilgili ve ben cevap veremezsem. bir de şirketin ismini sorup neden o şirketin fax nr gönderilmiyor anlamazlar mı ?

Son düzenleme:
Bu ne yahu, şampuancı arkadaş, fotoğrafçı arkadaş, dedikoducu arkadaş...

son durum nee arkadasım bır gelısme varmıı..eşin geldimi durumu nasıl bişe belli ediyormu

hangi bir yere faxlatim peki fax olan herhangi bir yere mi ? ya başka bir şey sorarlarsa şirket ile ilgili ve ben cevap veremezsem. bir de şirketin ismini sorup neden o şirketin fax nr gönderilmiyor anlamazlar mı ?

canım şirketin adını bilmiyor musun?
herhangi bir yerin fax numarasını ver yakınlarda alabileceğin.numarayı araştırmazlar o şirketin mi değil mi diye.bu numaraya faxlarsanız memnun olurum de.bilemiyorum ya da görüştüğün kişi kadın olursa durumu açıklayıp yardım isteyebilirsin sadece isme bakar kalmış mı kalmamış mı diye şansına yardım eder belki kadın kadının halinden anlar hesabı..

son durum nee arkadasım bır gelısme varmıı..eşin geldimi durumu nasıl bişe belli ediyormu

Geldi, pek konuşmuyoruz, o zaten dünden beri bir şeyin yaptığını kabul etmiyor, ben yalnış bir şey yapmadım diyor. ben çalışıyorum yoruluyorum diyor sen beni suçlayarak bana haksızlık ediyorsun diyor

bende sabahtan beri konunu okuyorum hic bi erkek başka bi erkek icin seninki burda falan demez olsa olsa bi kadın icin böle söyler üzgünüm ama seninkin diye bahsedilen bi kadındı bence ikincisi erkekler öyle şampuandı bilmem neydi diye ince işlerle ugraşmazlar ya alırlar gitigi yerden alır okadar sen en iyisi herkesin dedigi gibi şu otel işini hallet ac telefon sor ne olucakki şu zamanda şu kişi kaldımı diye söylerlerse ögrenmiş olusun söylemezlerse en azından denedim olmdı dersin

yardımınız için teşekkür ediyorum. şirketin adını biliyorum tabi ki. dediğiniz gibi kadın çıkarsa en kötü ihtimal açık açık sormak, belki halimden anlar biri çıkar.

kusura bakmada bi tane degil ki hatası kaç tane ne inan derim nede inanma artık erkekler aldatmaya çok meyilli

sonuna kadar sen haklısın ama yinede dikkatli ol seni öyle diyerek kandırmaya çalışıyor belli ama kafana takma hastaymışsın

erkeklerin fix inandırma lafı

valla ne yalan söleym bn olsam bnde şüphelenirdim.ama şimdi aklıma tek bi şey geldi..hani o otel var ya.onu arayın.eşinizin adını söleyip daha önce kalıp kalmadğnı öğrenebilrsiniz..tekrar rezervasyon yatrmk istiyorm bilgilerm orda var derseniz olup olmadğnı öğrenebilirsiniz...hani derler ya bakk daha öncede kaldım otelinizde bu sefer bi indirim yaparsnz artk flnn gibisinee.ordaki görevli burda böle isim yok derse içiniz rahatlar en azından...saçma bi düşünce olabilir bnmki ama ilk aklıma bu gldi yazaym dedim

e kolayı var
otelı ara yer ayırtıcaktım dersın kaydımız olması lazım varmı dıye sorarsın esının ısmıyle

Son düzenleyen: Moderatör:
yardımınız için teşekkür ediyorum. şirketin adını biliyorum tabi ki. dediğiniz gibi kadın çıkarsa en kötü ihtimal açık açık sormak, belki halimden anlar biri çıkar.

e kolayı var
otelı ara yer ayırtıcaktım dersın kaydımız olması lazım varmı dıye sorarsın esının ısmıyle

evet evet bunlar daha mantıklı.ara rezervasyon yaptırcaktım kaydımız vardı de eşinin adını ver o zaman kesin çıkar bişey varsa.
umarım yoktur ve her zaman olduğu gibi kuruntularımıza gülüp geçeriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…