- 19 Eylül 2018
- 14.183
- 37.998
- Konu Sahibi Meredith Grey
Annesi bebeği duyunca ne demiş acaba tanışmak vs istemiş midir? Ne olursa olsun torunu geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
A…. etti dedi. Sonra da ses soluk çıkmadı.Annesi bebeği duyunca ne demiş acaba tanışmak vs istemiş midir? Ne olursa olsun torunu geliyor
Yani tabi ilk etapta sırtını sıvazlayacak değil.. Sindirmesi lazım herkesin bu durumuA…. etti dedi. Sonra da ses soluk çıkmadı.
Normalde gel tanıştır falan demesi gerekir.
Ama bizimki bebeği bana verebilirsin bakarım, annem bakar dedi
Bi de hamile olduğum için kendini evlenmek zorunda hissetmiyormuş. Bebek doğana kadar sevgililiği devam ettirecekmişiz. Sonrasına bakarmışız
Orası belli olmaz zira karnınızda bebeği var adamın. Sadece sabırla bekleyin artık,bir durun kendinizle,bebeğinizle ilgilenin.Sanırım artık yapabileceğim bir şey de kalmadı.
Bakalım. Genelde senin dediklerin çıkar.Strateji hatası falan yapmadın meredith. Daha önce yazmıştım konuna ilk aylar gerçekten hormon dengesizliğine alışana kadar bunlar normal diye.
Onun beklentisi onu rezil etmeye devam etmen ve farklı numaralardan ona ulaşmaya çalışman. İstediğini sakın verme. Sessiz kalırsan dönecek.
Ben bu adamın hayatında olmayı hak ettiğine inanmıyorum ama madem sen istiyorsun artık ben de buna göre strateji değiştiririm.
Adam sana döndüğünde özür falan dileme. Seni suçlamaya çalışırsa bütün bu konuları doğumdan sonra hala hayatlarımızda olursak konuşuruz de. Adama seninle çocuk için köyde bile yaşarım demişsin, g.tu iyice kalkmıştır. Biraz vazgeçilebilir olduğunu hatırlasın.
Bu arada çok yakın arkadaşım hamile iken çocuğunun ilk tekmesini ben hissetmiştim ve babası bana uyuz olmuştu bu sebepten. Böyle özel bir anı ben yaşamalıydım diyordu. Çocuğuna düşkün olan bir insan hiçbir anını kaçırmak istemez. Lütfen bunu aklından çıkarma.
Aşırı büyük bir strateji hatası yaptım.
Nasıl toplarlarım bunu düşünüyorum kara kara.
Yani aramasının arkasındaki motivasyonu sadece bebek ve seni merak ettiği için olacağını düşünme. Korku da olacak. Sonuçta kolluk personeli. Böyle bir şeyin ayyuka çıkması onun için gerçekten kötü olur. Senin ne kadar "intikamcı" bir ruh halinde olduğunu da öğrenmek isteyecek.Bakalım. Genelde senin dediklerin çıkar.
Ama bu insanların ne düşündüğünü çok takan bir tip. Girdiğimiz market sırasından çıkamaz gerekirse saatlerce bekler. Kalktığımız bir mekana tekrar gidip oturamaz. Kahvaltıya gideriz bazı ürünleri getirmeyi unuturlar. Kalkıp bu ürünler nerede demeye bile çekinir.
Ve ben bu adamı arkadaşlarına rezil ettim. Hoş, arkadaşları onu savundular ama.
Aşko yapacağımı yapmışım. Daha ne yapabilirim diye düşünmez mi?Yani aramasının arkasındaki motivasyonu sadece bebek ve seni merak ettiği için olacağını düşünme. Korku da olacak. Sonuçta kolluk personeli. Böyle bir şeyin ayyuka çıkması onun için gerçekten kötü olur. Senin ne kadar "intikamcı" bir ruh halinde olduğunu da öğrenmek isteyecek.
Yanlış anlama lütfen, sadece bunun için demiyorum ama güncel hisleri bu yöndedir, elbette ortalık durulunca daha normal sebepler devreye girecek onda da.
Bebeğe karşı ilgisi, sevgisi olmadığını neden düşünüyorsunuz?Yahu adam belli ki sizin sinirlilik durumunuzu ölçmeye çalışıyor, ne yapacağınızı anlamaya çalışıyor. Babalık davası açacak mısın, intikam peşinde misin ölçmeye çalışıyor. İçinde size veya bebeğe karşı ufacık bir sevgi/ilgi olsa yapacağı şeyler belli. Bunların hiçbirini yapmıyor. Yok anneme söyledim, yok kızım deme kızımız de. Bunlar boş boş şeyler.
Bebeğe karşı ilgisi, sevgisi olmadığını neden düşünüyorsunuz?
Daha akıbeti belli değilmiş, bir kursta şu an. Atama süreci varmış, görev temposunu bilmiyormuş. Bunlar yüz yüze konuşulurmuş. Gerçi sonra hamileyim diye evlenmek zorunda olmadığımızı iliştirdi.Çünkü bebeğe veya size karşı biraz sevgisi olsa çoktan nikah tarihini almıştı.
O çocuğun bir evlilik bağına ihtiyacı var. Bir gün bitecek bile olsa, evlilik içinde doğmaya ihtiyacı var. O bunu senden de iyi biliyor. Bu topluma senden daha fazla mensup çünkü. Senin ailenin çevrenin umrunda bile olmaz, ama onun aile ve çevresinde o çocuk yadırganır, ikinci sınıf görülür, değer verilmez. Çocuğu önemsese nikah kıyardı. Göstermelik şeylere ihtiyacı olmazdı, yok ne yediğini soruyomuş, yok isim bakıyormuş..Daha akıbeti belli değilmiş, bir kursta şu an. Atama süreci varmış, görev temposunu bilmiyormuş. Bunlar yüz yüze konuşulurmuş. Gerçi sonra hamileyim diye evlenmek zorunda olmadığımızı iliştirdi.
Ama gerçekten bebeğe ilgisi vardı bence. Her gün ne yediğimi içtiğimi soruyordu. İş yetiştirmek için bu hafta günde 3 saat uyudum herhalde. Bayağı azar kaydı. Sürekli isim bakıyordu. Ailesine hemen söylemeye kalktı ben engel olmaya çalıştım. Arkadaşlarına söylemiş zaten.
Daha akıbeti belli değilmiş, bir kursta şu an. Atama süreci varmış, görev temposunu bilmiyormuş. Bunlar yüz yüze konuşulurmuş. Gerçi sonra hamileyim diye evlenmek zorunda olmadığımızı iliştirdi.
Ama gerçekten bebeğe ilgisi vardı bence. Her gün ne yediğimi içtiğimi soruyordu. İş yetiştirmek için bu hafta günde 3 saat uyudum herhalde. Bayağı azar kaydı. Sürekli isim bakıyordu. Ailesine hemen söylemeye kalktı ben engel olmaya çalıştım. Arkadaşlarına söylemiş zaten.
Ya ben evlilik olacağını düşünüyorum açıkçası ilerleyen aylarda muhtemelen bunu talep edecek gibi geliyor , çok uzun süreli bir evlilik olur mu pek olmaz gibi ama bir evlilik süreci geçecek gibi görünüyor bu yorumum burada bir dursun.