- 13 Mayıs 2017
- 1.645
- 7.324
- Konu Sahibi Meredith Grey
Zaten baştan beri bekliyorsun onu aslında bir de böyle düşün. Kaç defa gitti geldi. Yani üstelik bunu iki ay gibi kısacık bir sürede yaptı. Bu kadar dengesizliğe karşı bu tepki gerçekten çok normal. Bence şu an bu kadar suçlu hissetmenin ardında gerçekten hormonların yer alıyor.Böyle bir şey istemiyorum, zoraki bir şekilde yanımda olmasını.
Her şeyi ben berbat etmişim gibi korkunç bir suçluluk duygusu yaşıyorum. Keşke bekleseydim 3 hafta ne olacaktı diye. Bu suçluluk duygusu öldürüyor beni.
Bak hayat çok basit meredith. Bu yaşadığınız durum pek de içinde gri alan barındıran bir şey değil. Avrupalı gibi olun veya tamı tamına geleneksel Türk olun. Aynı yerde yaşıyoruz hepimiz ve en kaymak tabaka aileler bile hamilelik durumunda aynı şeyleri yapar, ya aldırılır bebek ya da evlenilir. Sen bebeği tutmaya karar verdin ve ilişkinizin gidişatını zaman gösterecek.
Gerçekten kendini yiyorsun iki gündür. Bir de ettiğiniz kavgada yaşadığın stres de cabası. Bebeği çok önemsediğini biliyorum ve iki yetişkinin anlaşmazlıkları yüzünden etkilenmek için henüz çok ufak. Zamana bırakmayı öğrenmen gerekiyor, en azından bu 9 ay boyunca =)