Erkek olarak mehmet anlamış ya da ahmet mehmete söylemiş senden hoşlandığınıben ahmetin benden hoşlandığını düşünmüyorum. ahmet zaten kimseyle de pek konuşmaz, bu mehmetin düşüncesiydi, o yüzden çok ciddiye almamak hibi bir hataya düştüm. çünkü ben benden hoşlandığına dair bir izlenim almadım çocuk zar zor konuşuyor zaten
ahmet değerlendirebileceğim birisi değil gerçekten, insanlar soru sorduğunda bile ezilip büzülüyor kısa cevaplar veriyor, çok asosyal birisi. sadece arkadaş olabilirdim onu da olmasaydım keşkeSen gene de Ahmet'i de bi değerlendirsen mi acaba (=
evet haklısınız sonradan düşününce ben de böyle göründüğünü anladım. aramıyorum ve yazmıyorum, rahatsız olacağı herhangi bir şeyi yapmıyorum. bence de artık olmaz gurursuzluğun bir anlamı yokErkek olarak mehmet anlamış ya da ahmet mehmete söylemiş senden hoşlandığını
Mehmet de seni uyarmış
Senin yemeğe bu bilgiyi bile bile çıktığını düşünüyor şu an (haksız değil) ikisine de mavi boncuk dağıtır gibi olmuşsun
Üzülme ama bu iş artık zor olur
Hiç mehmeti arayıp sorma üstleme derim
Tamam sensin ..
Aa olur mu yok estafurullah ,şimdi sen varken koskoca Bekar olarak, asıl biz nasıl olalımYok olur mu sensin, sen varken biz nasil olalim koskoca evli.
Bsbshsgsgsgs
hoşlandığım kişiyle yiyemiyorum, o genelde müdürüyle çıkıyor. zaten dedikodu olmasın diye benimle tek yemeğe çıkmak istemez
ahmet çok içine kapanık. insanlar soru sorduğunda bile ezilip büzülüyor zor cevap veriyor, sanırım o yüzden insanlar ihtimal vermiyor ama mehmet daha dışa dönük ve sevgilisi de yok, yakışıklı ve birini arıyor yani insanlar biliyorAhmetle neden olmuyor aynı dedikodu?
Aa olur mu yok estafurullah ,şimdi sen varken koskoca Bekar olarak, asıl biz nasıl olalım
Olur mu hiç bayrak gibi sallamamız lazım yoksa koskoca olduğu nerden anlaşılacakBen evliyim hem de 10 yillik. Koskoca evli diyin lutfen sizden buyuk olmasin.
teşekkür ederim ilgilendiğiniz içinMehmet’e yol ver, bu kadar kolay soğuyorsa işler ciddiye binince her şeyden bi kavga çıkaracak bir tipe benziyor bence. Bi de seni yalvartmış, kötü hissettirmiş. Boşver onu.
Ahmet’e şans ver. Aşklar arkadaşlıkla başlayınca daha güzel.
Bence bu suçlu hissettirmek değil. Bende olsam flörtüm veya sevgilim ondan hoşlanan biriyle yemeğe çıksa bitiririm.Ahmetle mehmet bir yastıkta kocasın
İş arkadaşınla yemeğe gitmene bu kadar tepki veriyorsa ya ilişkide çekilmeyecek bir insan olur ya da manipülatör, seni suçlu hissettirip peşinden koşdurtuyor. 2 şekilde de kaç kurtul bu adamdan
Bence hiç o işe girmesin.Ahmet ile devam edin, zort olsun.
Hoşlandığım kişi Hakan olsun yemeğe çıktığım kişi Yusuf olsun demek çok mu zor anlamıyorumİsimleri keşke Ahmetle Mehmet demeseydin mevzuyu hepten karıştırdın