Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki düzelir diye çocuk yapılır mı,siz çocuğunuzdan kısıcaksınız o yine ailem diyecek aklınız varsa bu adama çocuk yapmazsınız yine üzülen siz olursunuzyanlis dusunuyosun cocugu olursa disari verecek parasi kalmassa belki duzelir
Şimdilik çocuk işini erteledimBelki düzelir diye çocuk yapılır mı,siz çocuğunuzdan kısıcaksınız o yine ailem diyecek aklınız varsa bu adama çocuk yapmazsınız yine üzülen siz olursunuz
Sizin dusunceniz saygi duyarım ama kadın. calismiyor die evdeki hesaba kazandığı paraya söz hakkı tanimayan adama ben erkek demem...Ortak yaşamın hayat arkadaşlığının bazı kuralları vardır...Bunun aksini düşünen ve o şekilde davranan adamın olduğu bir evlilikte durmam ben şahsen...Ki bu ortak yaşamın kadının çalışmasıyla değil adamın insanlığıyla alakasiyla oldugunu düşünüyorum..Nice evlilikler gördüm saygı çerçevesinde yuruyen yine nicelerini gördüm kadın para kazandığı halde hicbir söz hakkı olmayan..Diorumya bu karşındakine gösterdiğin saygı ve iki tarafında evliliği hayat arkadaşlığimı yoksa bir ortaklık olarak mı gördüğüne bağlı bir durum...Bence kazanmadıgı parada cok fazla soz hakkı olamaz kadın sonucta esı calısıyor o kazanıyor ancak bu demek degıldır kı kazandıgınızdan fazlasını mılyarder gıbı aılsıne harcasın bu kısımda bayan haklı , fazlada uzerıne gıttıgını dusunmuyorum sanırım calısmıyor olusundan kaynaklı tamam verırse versın ama haberım olsun dıyor.
Oysa ben bundan bır ıkı sene evvel bır gun esımden bısey almamız gerektıgınden dolayı para ıstemıstım ev gıderıydı o donem acemıyız paramız ortak havuzda yok dedı bu ay sıkısıgız 1 gun sonra babasına 300 tl benzın parasını odedıgı ıcın onu ogun bugundur 3000 kusur tl maasımdan kuruş koklatıyorum.
Ben bayanın pasıf kaldıgını bunununda sebebının calısmıyor olmasına baglıyorum
Cok da düşük değilmiş senin için dua edicem inşallah atanirsin da rahatlarsin, seni en iyi anlayanlardan biri benim sevgilimden dolayı.76 canım
Allah razı olsun canım.inşallah :-( öyle yaparsa bi dakika bile yanında durmicam onunCok da düşük değilmiş senin için dua edicem inşallah atanirsin da rahatlarsin, seni en iyi anlayanlardan biri benim sevgilimden dolayı.
Ama.şöyle de bişey var ataninca da kendin para kazanmış olsan bile kocan yine ailesine para verecek hatta sana güvenip daha fazla verecek. Sen de borç icinde kalmayalim diye kendi parani borçlara vercek sin yada evi sen gecindirceksin görürsün bak. İnsallah böyle olmaz daa ben kötü düşündugumle kalirim
Kesinlikle .söyledm.ya düzelir ya da bundan böyle yeni bana hazır olurKadın çalışmıyor diye neden söz Hakkı olmasın ki ?? Elbette söz Hakkı var. Adam dışarda çalışıyorsa kadın da aksama kadar yemek, çamaşır, ütü vs. evde çalışıyor.
Konu sahibi kocana taviz verme. Asla da sessiz kalma. Git alış veriliş yap. Gez dolaş. Hep anasına babasına yedirecegine biraz da sen ye, keyfine bak.
Su konuda verilecek en kit en yanlis fikir bu.ne demek calismaya kalkma.omur boyu muhtac mi kalsin.ekonomik ozgurlugu olmadan esinin car cur ettigi paraya boyun egip sussun mu evde dizlerini kirip.Sakın çalışmaya falan kalkma.sende kazanınca senin paranda onlara gider.valla sinir hastası olursun.demedi deme.adam bi öğretmen maaşı ile bukadar yere yetebiliyosa bence çalışman gereksiz.