- 29 Eylül 2014
- 8.773
- 16.137
Ben esime diyorum, beni uzersen seni uzerim, bana nasil davranirsan aynisini gorursun, erkek egosu bu evde sokmez, hakimiyet kurabilecegin kadin secseydin ya da begenmiyorsan gidersin diye :) Hala tam alisabilmis degil buna, o erkek ne yaparsa kadin alttan alir, disi kus yuvayi yapar zihniyetiyle buyumus cunku. Ben de tam tersi :) tavrini net ortaya koyup, sinirlarini cizersen ve vazgecmeye hazir oldugunu anlarlarsa kisiligine ve tercihlerine saygi duymaya basliyorlar.
Mesela burada ayrilma konusu gecince kadinlarimiz babami aradim beni alsin diye vs yaziyorlar.
Biz ayrilma noktasina geldigimizde esyalarini topla babanlara git dediginde, sana mi soracagim nereye gidecegimi, istersem dunya turuna cikarim, ben ayaklari uzerinde durabilen bir kadinim ailem dahil kimseye muhtac degilim, ayrica ben degil sen gideceksin demistim ve anlamisti beni egip bukemeyecegini. Ya boyle kucuk nuanslar cok onemli, bilincaltina yerlesiyor insanlarin.
Mesela burada ayrilma konusu gecince kadinlarimiz babami aradim beni alsin diye vs yaziyorlar.
Biz ayrilma noktasina geldigimizde esyalarini topla babanlara git dediginde, sana mi soracagim nereye gidecegimi, istersem dunya turuna cikarim, ben ayaklari uzerinde durabilen bir kadinim ailem dahil kimseye muhtac degilim, ayrica ben degil sen gideceksin demistim ve anlamisti beni egip bukemeyecegini. Ya boyle kucuk nuanslar cok onemli, bilincaltina yerlesiyor insanlarin.