Evet kötü bir his.
Ben de bir ara işe girdiğimde gruplaşmış kızlar vardı. Çok tatlı 2 3 kız vardı grupta ama diğer kız selamımı bile almazdı. Benim yanımdaki arkadaşımla konuşur öğle yemeğine çağırırdı beni davet etmezdi.
Daha sonra bulunduğu grupla arası bozuldu, çok enteresandır şekilde benimle de konuşmaya başladı
Çıkarcılık işte. Bu kez de ben konuşmadım.
Bu nedenle grup halinde olan arkadaş ortamından bir tık uzak dururum ben de. Zamanla olursa olur olmazsa çok da önemli değil. Hayatta herkes herkesle anlaşacak değil herkesin enerjisini birbiriyle tutacak değil.
Sanırım eşli takıldığınız için de sizde eksiklik hissi yaratmış ama umursamayın.
Yani biz de sizin ilişkilerinizi çok bilemiyoruz, tek taraflı yorum yapıyoruz ama özeleştiri yapabiliyorsunuz. Eşinizin de size karşı eleştiri yok anladığım kadarıyla.
Ben kolay arkadaşlık kuran biri değilim bu arada, bulunduğum ortamı gözlemlerim ilk. Kiminle daha iyi anlaşabilirim? Kimin yapısı bana daha çok uyuyor diye.
Bu şekilde bir yol da izleyebilirsiniz.
Tüm arkadaşlıklarım neredeyse bu şekilde ve hiçbirinde kopma olmadı.
Bir de merak ettim mesela buluşmalardan sonra diyor musunuz, mutlaka görüşelim, bana da beklerim, haberleşelim vs, diye.
Ya da eşli davet edin aranız ısınsın. Dediğim gibi sizi yalnızca sizden dinliyoruz, belki soğuk duruyorsunuzdur. Arayı ısıtmak için bir davet vs verebilirsiniz.