• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her Şey 5 TL

rengi güzel görunuyo çok kötü değilse alabilirim.kızımın ihtiyacı var.

Mavi olan mı? O zaman bu akşam makineye atayım onu belki çıkar sararması kuruduktan sonra size fotoğrafını göndereyim olur mu? Onun bedeni 42 ama tam bedene oturan bir kumaşı var 40 hatta 38 bedene bile olabilir.

ne kadar zaman kullanıldı,inşallah eski değildir değilmi.resimde çok hos ve yeni görunuyor. birde kızıma sorayım bakalım beğenecekmi...o zaman almaya karar vericem..

ne kadar zaman kullanıldı,inşallah eski değildir değilmi.resimde çok hos ve yeni görunuyor. birde kızıma sorayım bakalım beğenecekmi...o zaman almaya karar vericem..

Seçtiklerinizin hepsini en fazla 5 kere giyebilmişimdir. Çünkü çok dengesiz bir kilo sorunum var. Çok çabuk alıyorum çok çabuk veriyorum bu yüzden de sürekli dolap değiştiriyorum. Yalnız mavi ve yeşil tunik uzun zamandır dolapta asılı duruyordu 2-3 yıl olmuştur hatta. Mor ve kırmızı olanlar da geçen yıl hediye geldi şu an bana olmuyor.

Birde avon kremle rimeli hediye mi ediyorsunuz? Yanyana görünce bir sorayım dedim

Yok onları tek fotoğrafta birleştirmek istemişimdir. Kremin yanındaki rimel değil Loreal Paris Eyeliner okula gelen biri satıyordu, orijinal olmayabilir yani ama ben sürmeyi beceremediğim için satıyorum.

Ama 20 TL'lik alışveriş yapana istediği herhangi bir ürünü hediye edebilirim.

Son düzenleme:
canım kızımın ingilizce kursu var.dışarı cıkıcak ,vaktı yoktu bakamadık.akşam gelip bakıcak beğenirsek alıcaz olurmu.hakkını helal et senide yordum..

Bu ikisi duruyormu?Bedenleri nedir

Duruyorsa bana mesaj atabilirmisiniz.
$2.jpg Eki Görüntüle 1136036

biz yesil tunik mavi tunik kırmızı tuniği begendik.kızım giyebilir.toplam 15 tl yapıyor.bu urünleri ayırın ayın 15 maas cekmeye ilçeye gidince odemenizi yapayım.sizde verdiğim adrese kargoyu yollarsınız olurmu.

canım kızımın ingilizce kursu var.dışarı cıkıcak ,vaktı yoktu bakamadık.akşam gelip bakıcak beğenirsek alıcaz olurmu.hakkını helal et senide yordum..

biz yesil tunik mavi tunik kırmızı tuniği begendik.kızım giyebilir.toplam 15 tl yapıyor.bu urünleri ayırın ayın 15 maas cekmeye ilçeye gidince odemenizi yapayım.sizde verdiğim adrese kargoyu yollarsınız olurmu.

Yok olur mu öyle şey estağfirullah. Tamam o zaman haberleşiriz o vakte kadar.

Back