- 27 Temmuz 2012
- 355
- 101
- 323
- Konu Sahibi incitanesi_
cevap bekliyorum.ayrıca başka renk pantolon yokmu bide salaş hırkada güzel
Kusura bakmayın internetim çok yavaş bugün de o yüzden geç cevap verebiliyorum. Şu an için yok başka pantolonum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cevap bekliyorum.ayrıca başka renk pantolon yokmu bide salaş hırkada güzel
rengi güzel görunuyo çok kötü değilse alabilirim.kızımın ihtiyacı var.
ne kadar zaman kullanıldı,inşallah eski değildir değilmi.resimde çok hos ve yeni görunuyor. birde kızıma sorayım bakalım beğenecekmi...o zaman almaya karar vericem..
Birde avon kremle rimeli hediye mi ediyorsunuz? Yanyana görünce bir sorayım dedim
Fiyatı 10 TL, ama M beden olduğu için olmayabilir. Kumaşı elastikli ve vücuda oturuyor bel ve göğüs kısmı, birazcık bir göbek çıkıklığını belli ediyor elbise.
canım kızımın ingilizce kursu var.dışarı cıkıcak ,vaktı yoktu bakamadık.akşam gelip bakıcak beğenirsek alıcaz olurmu.hakkını helal et senide yordum..
biz yesil tunik mavi tunik kırmızı tuniği begendik.kızım giyebilir.toplam 15 tl yapıyor.bu urünleri ayırın ayın 15 maas cekmeye ilçeye gidince odemenizi yapayım.sizde verdiğim adrese kargoyu yollarsınız olurmu.
Bu ikisi duruyormu?Bedenleri nedir
Duruyorsa bana mesaj atabilirmisiniz.
Eki Görüntüle 1136034 Eki Görüntüle 1136036
Pantolnlarnfiyatlarni ogrenebilr mym![]()
Pantolonlardan sadece lovely17 adlı arkadaşın alıntıladığı pantolon kaldı. Topikteki her şey 5 TL.![]()
Bb kremin tonu ne caba