pozitifhatun .... Kayıtlı Üye 31 Ekim 2014 2.840 2.232 12 Mart 2015 Konu Sahibi pozitifhatun #1 Arkadaşlar Çanakkale de şehit düsen dedelerimiz icin bir kampanya başlatilmis herkes okuyabildigi kadar yasin okuyup www.253binyasin.com adresine girerek hediye edebilirsiniz.. Dedelerimizin ruhu şad olsun
Arkadaşlar Çanakkale de şehit düsen dedelerimiz icin bir kampanya başlatilmis herkes okuyabildigi kadar yasin okuyup www.253binyasin.com adresine girerek hediye edebilirsiniz.. Dedelerimizin ruhu şad olsun
D Debusi Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Şubat 2013 1.954 1.431 12 Mart 2015 Konu Sahibi pozitifhatun #2 Çok duygulandım ...Her duamizda şehidlerimizede gönderiyoruz ama anlamlı bir kampanya olmuş haberdar ettiğin için teşekkür ederim..
Çok duygulandım ...Her duamizda şehidlerimizede gönderiyoruz ama anlamlı bir kampanya olmuş haberdar ettiğin için teşekkür ederim..
pozitifhatun .... Kayıtlı Üye 31 Ekim 2014 2.840 2.232 13 Mart 2015 Konu Sahibi pozitifhatun #3 Debusi .!.: Çok duygulandım ...Her duamizda şehidlerimizede gönderiyoruz ama anlamlı bir kampanya olmuş haberdar ettiğin için teşekkür ederim.. Genişletmek için tıkla... Ilgilendigin icin ben tesekkur ederim canim
Debusi .!.: Çok duygulandım ...Her duamizda şehidlerimizede gönderiyoruz ama anlamlı bir kampanya olmuş haberdar ettiğin için teşekkür ederim.. Genişletmek için tıkla... Ilgilendigin icin ben tesekkur ederim canim
D Debusi Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Şubat 2013 1.954 1.431 13 Mart 2015 Konu Sahibi pozitifhatun #4 sosyal medya aracılığı ile de diğer arkadaşlarımıda bilgilendirdim..diğer topiklerede link at istersen...daha çok arkadaşın haberi olur hem...
sosyal medya aracılığı ile de diğer arkadaşlarımıda bilgilendirdim..diğer topiklerede link at istersen...daha çok arkadaşın haberi olur hem...