Her sabah yumurta yemek

Blaurosie

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2010
1.291
16
hanimlar
kahvaltida her sabah yumurta yiyoruz esimde cok seviyor..ben her zaman severdim zaten :) su an hamileyim gerci ..ama esimde cok seviyor..ya hasliyorum yada omlet..yani her sabah bir yumurta garanti yiyoruz..acaba zararlimidir ..yani kolestrol yukseltir falan diyorlar ama bilmiyorum..

hamilelikte yumurta zaten alınması gereken bir besin. ayrıca her gün yenen bir yumurta kolestrol falan yapmaz günde 8-10 yumurta yiyen insanlar var kolestrol onların sorunu

Ünlü diyetisyen Canan Karatay'da öneriyor her gün mutlaka yenilmesi gerekiyor
Yumurta hakkında bilinen yanlışlardan uzak durun ve her gün yiyin diyor

Biz eşimle abartıyoruz bazen pazarlar özellikle 4-5 tane yumurta yiyoruz iki rafadan iki çok pişmiş:KK1:
eşimin arkadaşı her pazar 8-9 tane yumurta haşlattırır eşine:KK1:
Duyan bi yuuh çeker ona :KK1:

bende bazan patatesli omlet yaptigim zaman 3-4 yumurta koyuyorum..daha kalin daha lezzetli oluyor omlet ..birde nefis yaparim:KK69::KK69:
ben kendi acimdan sorun görmüyorumda esim takiyor kafasina kolestrolu yüksek cikmisti en son..yurmutaya bagliyor..yaa kahvaltida yumurtasiz biseye benzemiyor yaa..

Ünlü diyetisyen Canan Karatay'da öneriyor her gün mutlaka yenilmesi gerekiyor
Yumurta hakkında bilinen yanlışlardan uzak durun ve her gün yiyin diyor

Biz eşimle abartıyoruz bazen pazarlar özellikle 4-5 tane yumurta yiyoruz iki rafadan iki çok pişmiş:KK1:
eşimin arkadaşı her pazar 8-9 tane yumurta haşlattırır eşine:KK1:
Duyan bi yuuh çeker ona :KK1:

ama 8-9 tanede gercekten yuhhh)::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

bende yumurtayı çok severim her türlü pişirilmişini yerim. ama sorsanız çok zor hastalanırım hatta hemen hemen hiç hastalanmam. Bunun yumurtadan kaynaklandığını düşünüyorum.

bende pek sık grip olmam. olursamda 2-3 günde atlatırım. yumurta yerim her gün. eğer sebebi buysa yemeye devam.

bende yumurtayı çok severim her türlü pişirilmişini yerim. ama sorsanız çok zor hastalanırım hatta hemen hemen hiç hastalanmam. Bunun yumurtadan kaynaklandığını düşünüyorum.

hamilelikten alistim artik simdi emziriyorum hala yumurtaya devam ama hergun yemiyorumartik günasiri yiyorum..insallah hastalanmayada etkilidir :)

yumurta sevilmez mi yaaa :))

bizim evde de yumurtasız kahvaltı boş olur sanki..
haşlaması, omleti, sucuklusu, lor peynrl, patatesli vs
yumurta olmazsa benim oğlum (3.5 yaşında) kahvaltıya kahvaltı demez ve doymaz :))

yumurta sevilmez mi yaaa :))

bizim evde de yumurtasız kahvaltı boş olur sanki..
haşlaması, omleti, sucuklusu, lor peynrl, patatesli vs
yumurta olmazsa benim oğlum (3.5 yaşında) kahvaltıya kahvaltı demez ve doymaz :))

kucak dolusu öpücükler oglunuza..yumurta benim icinde olmazsa olmaz :)

azı karar çoğu zarar derler :) hergün olmasada yumurta yeriz omlet, haşlama, patatesli falan :KK37:

X