Her sabah arıyorlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi hams31
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Diyebilir gayet de çünkü adam sabah uyanmak istiyor ve şartlar şu:
Sabahları erken uyanmakta zorlandığımız için
her sabah onların telefonuna uyanıyorum
Siz de uyanamıyorsunuz, eşiniz de uyanamıyor; anne babası sabah saatlerinde uyanık oluyor diye onların aramasını rica etmiş işte çözümü böyle bulmuş. Siz erken kalkın da eşinizi uyandırıverin o zaman. Size de dememiş "Uyan ve beni uyandır" diye ki gayet empatik yaklaşmış bence. Eee?

Hiç birşey demeden her sabah siz uyandırdığınızda bir müddet sonra onların yerini alacaksınız ve eşiniz otomatik olarak, "artık gerek yok annem, sağolsun hanım uyandırıyor" dediğini duyarsınız.
En azından normal olanı bu

Maşallah kız senin gibi gelinim olsun inşallah

Hergün hoş değil ben de sinir olurdum , o ne öyle küçük bebek gibi , karısı varken ne alaka , bunu eşinle konuş güzelce...

Ailesi söz konusu olunca fazla hassas davranıyor, ben de elimde olmadan her şeyi direk söyleyemiyorum. Alınır mı yanlış anlar mı veya ben mi büyütüyorum içimde acaba diye bekliyorum bir süre
İşte tüm kadınların en büyük hatası evlenince söylemekten çekinmek ve bikac yıldan sonra kanlı bıçaklı hale gelmek , içinizde birikmesi daha tehlikeli , eşinizle konuşmanız daha sağlıklı, diğer türlü sinir hastası olur çıkarsınız, en baştan sınır koyun, istemediğiniz hiçbirşeye karşı taraf tatmin olsun diye evet demeyin ...

Hahshsh bak simdi baskasi olsaydi (yani canimiz kanımız oldu artik seninki) burdan cok sey cikartirdik ama adamin iyi niyeti bize coktan gecti, bir de malum milliyet farki ve kultur farkı olunca yargilamak istemem. Ama su parayi pembis gelin edasiyla vermesine yikildim

Onemli olan iletisimizin kuvvetli olmasi, baska bir iliski olsa ne kadar iyi niyet oldugu bilinse de olay baska yerlere giderdi, neyse bu da sizin nazar boncugunuz olsun.

Gicik olmakta haklisin bu arada, biraz sorumsuz bir davranis olmus ama cozmussunuz.

Hayırdır neyini beğenmedin anlamadım? P Patlayansekerr

Aslında ben çok başka bir hikaye bekliyordum ters köşe oldum sevgilin almanlık yapmamış aksine tam tersi çok tedbirsiz ve rahat davranmış

Bazen böyle şeyler okuyunca diyorum ki, bunu post olarak sinirliyken buraya açsa herkes ayrıl der ama aslinda bu olay dışında ne kadar da güzel ve sağlıklı bir ilişki. Benim de eşimle bi evlilik masrafları olayım var, buraya post olarak açsam muhtemelen ne enayiliğim kalır ne eşimin karı parası yiyiciliği Seninki de o hesap olmuş valla yengenc değil pembedüslerkahvesi nickiyke konu açsan adam depozito icin o varken sen kavga ettin diye ne g.vatligi kalır, ne para yedirdin diye jigololugu kalır, ne o oraya giderken para geçmediğini zaten biliyordur sen salaksinligin kalır

Bu kadar haksız yere suçlanan kayın aile görmemiştim. Adam sabah arayıp uyandırın diyor onlar da arıyor napsınlar. Kocaya toz kondurmamak için mantık sınırlarını zorluyorsunuz ya.

Eşinizi bu yaşta kv'nin kaldırması normal değil bence ya. Ortaokul çocukları bile kendi alarmını kurup kalkıyor. Beğenmedim size değildi aslında durumdaydı
Bence de çok saçma bir durum, ağır uykuyu hiç tatmadığım için anlayamıyorum. Ben tık sesinden uyanırım ama adam alarmı kapatıp geri yatıyor telefonla aranınca konuştuğu için uyanıyor.. bunun için doktora da gittik bu arada

Ailesinden hoşlanmadığım için belki her sabah aramaları beni rahatsız ediyordur
Evet ondan.
Bende sevmediğim için beni arasalar bile tüylerim diken diken oluyo özellikle kv ve görümcem mesaj atsalar bile altından ne çıkacak diyorum telefonları açasım gelmiyo ben açmayınca hemen arkasından eşimi arıyorlar açmadı nerde diye o konuşurken de kv dem ısrarla ona da ver diyo öyle biraz konuşuyorum
Ama bu konuda onların suçu yok eğer sen eşini uyandırabiliyorsan söyle aramasınlar onlara da yazık belki erken kalkmak istemezler ben uyandırırım de

Ailesinden hoşlanmadığım için belki her sabah aramaları beni rahatsız ediyordur
Ailesinden hoşlanmıyorsunuz hoşlanmak zorunda değilsiniz.

eşiniz kırılmasın üzülmesin die de ailesine onları seviyormuş gibi davranıyor musunuz ?

Salak olan esin bence, normal insanlar telefon kuruyor, alarm saati kuruyor. KIm yasla basli anasina kendini aratir ki... aile de acaip gercekten essek kadar bir adami her sabah ariyorlar. Garip bir aile

Ben rahatsız olmam. Kocamda iş yok demek ki diye düşünürüm. Anne babasının suçu böyle bir çocuk yetiştirmiş olmak.

Bir çalar saat alın,ya da horoz.

güldüm akşam akşam.. Bekar da olsa bir yetişkini anası-babası arayıp uyandırmamalı ya. Allahım ne insanlar var.

Aileye bilenmiyorum iki taraflı bir düşüncesizlik var gibi geliyor. Eşim de madem her sabah annen uyandırsın istiyordu neden evlendi benimle değil mi
İki taraflı bı dusuncesizlik yok. Varsa da ikinci düşüncesiz taraf anne baba değil. Sorununuzun kaynağı esiniz. Durumdan rahatsizsaniz ailesini suçlamak yerine oturup konuşmalisiniz. Onlar da 8-9 da her gün aramaya merakli değillerdir diye düşünüyorum. Öyle olsaydı eşiniz zaten arayın diye söyleme gereği hissetmezdi. Konu çok ilginç, resmen çocuklarının ricalarini yerine getiriyorlar diye düşüncesiz olmuşlar.

Rahatsız olurdum tabi ki ama kayınvalide kayınpederden değil yanımda yatan kocamdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…