Her sabah arıyorlar

Yaşlı emekli değiller aslında hatta eşim babasıyla ortak sayılır işte. Babasına külfet gelmiyor birçok işi beraber yapıyorlar çünkü
Eşiniz söyleyecek o zaman. Hani sabahın köründe durduk yere arasalar çok haklısınız. Hatta belki aramak bile istemezler genç çift ne zaman, ne olur bilinmez.
 
Ya her gün mutlaka beni şoka sokan bir konu oluyor. Hanımefendi o zaman siz eşinizden 10dk önce uyanın, onu da siz uyandırın. Eşiniz uyandıktan sonra kimseye beni arayın demez sonuçta.
Ay çocuk muyuz ya şu yaşa gelmişiz ailemize beni ara uyandır diyoruz. En son ilkokuldayken anneme uyandır beni demişimdir heralde. Acil bir şey olmadığı sürece her gün beni ara uyandır denmez yani. Ayıptır
 
Eşin arayın demiş onlarda arıyorlar 🤣 buraya konu açana kadar eşine söylemeyi niye denemedin. Alarm kurabiliyoruz diye eşine söyleyebilirsin mesela ? Aranızda iletişim yokmu. KV ile kpye de boşuna sinirlenmezsin mesela.
 
Arkadaşlar merhaba. Eşimle 6 aylık evliyiz. İkimizin de ayrı ayrı ofislerimiz var, kendi işimizi yapıyoruz. Sabahları erken uyanmakta zorlandığımız için eşim ailesine her gün sabah arayıp kendini uyandırmalarını söylemiş. Kayınvalide ile kayınbaba her gün sabah eşimi arıyorlar . 8-9 saati arasında her sabah onların telefonuna uyanıyorum ve bu durumdan aşırı rahatsızım. Sonuçta biz artık evliyiz, yanında karısı yatan biri neden her sabah aranır? Eşim neden buna izin veriyor? Acaba ben mi büyütüyorum diye düşündüm bu yüzden eşime söyleyemedim. Sizce bunu düşünmekte haklı mıyım kızlar? Sonuçta evli insanlarız öğrenci veya bekar değiliz. Her gün sabah aranmak insanı sinir ediyor. Alarm kurabiliyoruz telefonumuza. Siz olsanız benim gibi rahatsız olur muydunuz ben mi büyütüyorum içimde?
Sorun eşinizde. Kendisi sabah arayın uyandırın demiş. Kocaman adam yani neden uyanmak için ailesinin aramasını istiyor? Bu konuyu onunla konuşmanız gerek. Bu aralar sitede birkaç kişi başkasının kendisini uyandırmasını istiyor. Kışın etkisi galiba 😅
 
Yaşlı başlı insanlar sabah evladını uyandırmak için aramak zorunda mı ne kadar bencil bir eşiniz var. Alarm diye birsey var kurarsın dakika başı çalar.
Burada hatali olan kişi eşiniz.
Evet işte ya ben ters tarafımla mı konuşuyorum anlamadım. Bencillik şımarıklık bu yani.
 
Ay çocuk muyuz ya şu yaşa gelmişiz ailemize beni ara uyandır diyoruz. En son ilkokuldayken anneme uyandır beni demişimdir heralde. Acil bir şey olmadığı sürece her gün beni ara uyandır denmez yani. Ayıptır
Hanımefendi kafanız mı güzel acaba? Siz bizimle değil eşinizle mi konuşsanız? Oneri almaya geldiyseniz öneri alın. Kendi kendinize tuhaf tuhaf cevaplar veriyorsunuz yazılan şeylere.
 
Hayır mevzu uyanamamak değiş işte eşimin saçma sapan şımarıklığı. 10 tane alarm kuruyoruz ve geç kalmadan işimize gidiyoruz aramasalar da. Ama eşimin bu şımarıklığı beni rahatsız ediyor. Ailesiyle ilgili herhangi bir şey söylediğim anda da kavga çıkıyor. Sen bizi beğenmiyorsun, seni kimler dolduruyor a kadar giderdi bu konu o yüzden konuşamadım.
Çok mu gereksiz şeylere takıldınız şimdiye kadar? Ya da eşiniz çok ailevi. Bilemeyecegim hangisi ama şu konuyu konuşamayacak durumda olmanız asıl sıkıntı.
 
Hayır mevzu uyanamamak değiş işte eşimin saçma sapan şımarıklığı. 10 tane alarm kuruyoruz ve geç kalmadan işimize gidiyoruz aramasalar da. Ama eşimin bu şımarıklığı beni rahatsız ediyor. Ailesiyle ilgili herhangi bir şey söylediğim anda da kavga çıkıyor. Sen bizi beğenmiyorsun, seni kimler dolduruyor a kadar giderdi bu konu o yüzden konuşamadım.
Aranızda ciddi iletişim kopukluğu var eşinizle, sanırım birtakım şeyleri çözmeden evlenmiş siniz. Altı aylık evlilikte böyle hır gür olmaz, daha cicim aylarındasınız.
 
Yani buradan siz kayın aileye bilenecek yer arıyormuşsunuz gibi görünüyor
Eşinize kızın
Ayrıca uyanamamak nedir kaç yaşında bu adam
 
Çok mu gereksiz şeylere takıldınız sindiy kadar? Ya da eşiniz çok ailevi. Bilemeyecegim hangisi ama şu konuyu konuşamayacak durumda olmanız asıl sıkıntı.
Aşırı aileci kendisi. Babasına aşık. Hatta kendisine bile söyledim bunu, annesine düşkün erkek çok gördüm ama babasına düşkün ilk defa bu kadar görüyorum dedim. O yüzeen en ufak bir şeyde hemen sorun çıkar.
 
Ay çocuk muyuz ya şu yaşa gelmişiz ailemize beni ara uyandır diyoruz. En son ilkokuldayken anneme uyandır beni demişimdir heralde. Acil bir şey olmadığı sürece her gün beni ara uyandır denmez yani. Ayıptır
Bunları aynen eşine söyleyebilirsin buraya değil
 
Hanımefendi kafanız mı güzel acaba? Siz bizimle değil eşinizle mi konuşsanız? Oneri almaya geldiyseniz öneri alın. Kendi kendinize tuhaf tuhaf cevaplar veriyorsunuz yazılan şeylere.
Hayır kafam güzel değil, kendime cevap vermedim, alıntıyı okumadınız sanırım ona cevao verdim.
 
Aşırı aileci kendisi. Babasına aşık. Hatta kendisine bile söyledim bunu, annesine düşkün erkek çok gördüm ama babasına düşkün ilk defa bu kadar görüyorum dedim. O yüzeen en ufak bir şeyde hemen sorun çıkar.
Ay biz ne hır gürler gördük. O yüzden sanırım temkinli yaklaşıyorum
6 aylık, doğru düzgün iletişim kuramadığınız evlilikte bir de hamilesiniz yani maşallah.
Hır gür çıkmasın diye içinize içinize sinirlenip duracaksınız o zaman yapacak bir şey yok.
 
Ailesi söz konusu olunca fazla hassas davranıyor, ben de elimde olmadan her şeyi direk söyleyemiyorum. Alınır mı yanlış anlar mı veya ben mi büyütüyorum içimde acaba diye bekliyorum bir süre
ama o senin kocan. bir sey söyleyeceksen soylemelisin. o da yanlis anlamamali. "karim bunu dedi ama kötü niyeti yoktur" diyebilmeli.
bu senin icin bir baslangic olsun bence. çünkü eşine ozellikle aile konusunda rahatsizligini dile getiremezsen birkac ay sonra lohusaligin kendi sacini basini yolmakla, en sonunda da esasli bir kavga cikarip evliligine zarar vermekle gecer. bir yerden baslamalisin.
ben de para konusunda asla konusamam . ne ailemle ne x biriyle... borcumu bile isteyemem. sevgilimle güzel giden bir iliskimiz vardi, hic kavga etmezdik. beraber çıktığımız bir tatilde bir seyi bana batti - parayla ilgili. sinir oldum, yüzüm düştü. söylesen üç kuruş için sana masraf yapmaktan asla kaçmayan sevgiline laf soyleyeceksin,belki yanlis anlayacak iliskiniz bozulacak. söylemesen hem icinde kalacak hem de adam buna gicik oldugunu bilmedigi için hep devam edecek hep sinir olacacim :)
ben de tüm gün asık suratla gezdikten sonra kalacagimiz yere varinca dedim ki; "askim, seni cok seviyorum. Ama yanlis anlasilmaktam korktugu için icindekileri paylaşmadigi icin hic kavga etmeyen ve kendisini "mutlu" zanneden ciftlerden olmak istemiyorum. bir sorun varsa bunu "söylersem yanlis anlar mi" diye düşünmeden hayatimdaki insanla paylasmak isterim. ve onun duyunca carpitmak - küçük ayrintilara takilmak yerine kötü niyetle söylemediğimi bilmesini isterim. sana gicik oldugum bir durumda bunu icimde tutup senin bilmeden defalarca tekrar etmen sonucu senden sogumak istemem" dedim. o da tabii ki bana katıldı. sonra actim agzimi yumdum gözümü 😂😂 ama nihayetinde anlasmaya vardik. bundan sonraki hayatimiz boyunca tam tersi bir davranis sergileyecegine söz verdi. mutlu mesut yaşıyoruz:)
yani bence bu olmali. Bizim ulkemizde insanlar daha sevgiliyken, nisanliyken "aman yanlis anlamasın" diye hislerini paylasamiyor korkuyor. sonra da kendisini iyi bir iliskide zannediyor. evlenince artik icinde tutmaktan patlama noktasina gelince de "ben hep boyleydim, sen artik beni sevmediğinden gözüne batiyor. sen cok degistin" diye dalaşiyorlar, basit kavgalar bile tahribat bırakıyor. yani oysa daha en basindan söyle rahatsiz oldugunu. agrina mi gitti - elestiriye gelemiyor mu? inceldigi yerden kopsun gitsin.
size de bunu tavsiye ediyorum. aileni sevmiyorum demeyin ama "her sabah ailenin telefonuyla uyanmak beni rahatsiz etmeye basladi. belki sacma olabilir ama ciplak/gecelikle uyaniyoruz onlar arayinca sanki baskın yapmislar gibi hissediyorum rahatsiz oluyorum. bilmiyorum belki hamilelikten ama gicik oldum :) bosver en iyisi ben kalkarim seni operek uyandiririm" diyin olsun bitsin. buna da alinacaksa demek ki berbat bir adam sectin cocuguna baba olsun diye demektir
 
Back