Ailesi söz konusu olunca fazla hassas davranıyor, ben de elimde olmadan her şeyi direk söyleyemiyorum. Alınır mı yanlış anlar mı veya ben mi büyütüyorum içimde acaba diye bekliyorum bir süre
ama o senin kocan. bir sey söyleyeceksen soylemelisin. o da yanlis anlamamali. "karim bunu dedi ama kötü niyeti yoktur" diyebilmeli.
bu senin icin bir baslangic olsun bence. çünkü eşine ozellikle aile konusunda rahatsizligini dile getiremezsen birkac ay sonra lohusaligin kendi sacini basini yolmakla, en sonunda da esasli bir kavga cikarip evliligine zarar vermekle gecer. bir yerden baslamalisin.
ben de para konusunda asla konusamam . ne ailemle ne x biriyle... borcumu bile isteyemem. sevgilimle güzel giden bir iliskimiz vardi, hic kavga etmezdik. beraber çıktığımız bir tatilde bir seyi bana batti - parayla ilgili. sinir oldum, yüzüm düştü. söylesen üç kuruş için sana masraf yapmaktan asla kaçmayan sevgiline laf soyleyeceksin,belki yanlis anlayacak iliskiniz bozulacak. söylemesen hem icinde kalacak hem de adam buna gicik oldugunu bilmedigi için hep devam edecek hep sinir olacacim :)
ben de tüm gün asık suratla gezdikten sonra kalacagimiz yere varinca dedim ki; "askim, seni cok seviyorum. Ama yanlis anlasilmaktam korktugu için icindekileri paylaşmadigi icin hic kavga etmeyen ve kendisini "mutlu" zanneden ciftlerden olmak istemiyorum. bir sorun varsa bunu "söylersem yanlis anlar mi" diye düşünmeden hayatimdaki insanla paylasmak isterim. ve onun duyunca carpitmak - küçük ayrintilara takilmak yerine kötü niyetle söylemediğimi bilmesini isterim. sana gicik oldugum bir durumda bunu icimde tutup senin bilmeden defalarca tekrar etmen sonucu senden sogumak istemem" dedim. o da tabii ki bana katıldı. sonra actim agzimi yumdum gözümü
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
ama nihayetinde anlasmaya vardik. bundan sonraki hayatimiz boyunca tam tersi bir davranis sergileyecegine söz verdi. mutlu mesut yaşıyoruz:)
yani bence bu olmali. Bizim ulkemizde insanlar daha sevgiliyken, nisanliyken "aman yanlis anlamasın" diye hislerini paylasamiyor korkuyor. sonra da kendisini iyi bir iliskide zannediyor. evlenince artik icinde tutmaktan patlama noktasina gelince de "ben hep boyleydim, sen artik beni sevmediğinden gözüne batiyor. sen cok degistin" diye dalaşiyorlar, basit kavgalar bile tahribat bırakıyor. yani oysa daha en basindan söyle rahatsiz oldugunu. agrina mi gitti - elestiriye gelemiyor mu? inceldigi yerden kopsun gitsin.
size de bunu tavsiye ediyorum. aileni sevmiyorum demeyin ama "her sabah ailenin telefonuyla uyanmak beni rahatsiz etmeye basladi. belki sacma olabilir ama ciplak/gecelikle uyaniyoruz onlar arayinca sanki baskın yapmislar gibi hissediyorum rahatsiz oluyorum. bilmiyorum belki hamilelikten ama gicik oldum :) bosver en iyisi ben kalkarim seni operek uyandiririm" diyin olsun bitsin. buna da alinacaksa demek ki berbat bir adam sectin cocuguna baba olsun diye demektir