Eşiniz söyleyecek o zaman. Hani sabahın köründe durduk yere arasalar çok haklısınız. Hatta belki aramak bile istemezler genç çift ne zaman, ne olur bilinmez.Yaşlı emekli değiller aslında hatta eşim babasıyla ortak sayılır işte. Babasına külfet gelmiyor birçok işi beraber yapıyorlar çünkü
Evet bence deEşiniz söyleyecek o zaman. Hani sabahın köründe durduk yere arasalar çok haklısınız. Hatta belki aramak bile istemezler genç çift ne zaman, ne olur bilinmez.
Ay çocuk muyuz ya şu yaşa gelmişiz ailemize beni ara uyandır diyoruz. En son ilkokuldayken anneme uyandır beni demişimdir heralde. Acil bir şey olmadığı sürece her gün beni ara uyandır denmez yani. AyıptırYa her gün mutlaka beni şoka sokan bir konu oluyor. Hanımefendi o zaman siz eşinizden 10dk önce uyanın, onu da siz uyandırın. Eşiniz uyandıktan sonra kimseye beni arayın demez sonuçta.
Sorun eşinizde. Kendisi sabah arayın uyandırın demiş. Kocaman adam yani neden uyanmak için ailesinin aramasını istiyor? Bu konuyu onunla konuşmanız gerek. Bu aralar sitede birkaç kişi başkasının kendisini uyandırmasını istiyor. Kışın etkisi galibaArkadaşlar merhaba. Eşimle 6 aylık evliyiz. İkimizin de ayrı ayrı ofislerimiz var, kendi işimizi yapıyoruz. Sabahları erken uyanmakta zorlandığımız için eşim ailesine her gün sabah arayıp kendini uyandırmalarını söylemiş. Kayınvalide ile kayınbaba her gün sabah eşimi arıyorlar . 8-9 saati arasında her sabah onların telefonuna uyanıyorum ve bu durumdan aşırı rahatsızım. Sonuçta biz artık evliyiz, yanında karısı yatan biri neden her sabah aranır? Eşim neden buna izin veriyor? Acaba ben mi büyütüyorum diye düşündüm bu yüzden eşime söyleyemedim. Sizce bunu düşünmekte haklı mıyım kızlar? Sonuçta evli insanlarız öğrenci veya bekar değiliz. Her gün sabah aranmak insanı sinir ediyor. Alarm kurabiliyoruz telefonumuza. Siz olsanız benim gibi rahatsız olur muydunuz ben mi büyütüyorum içimde?
Evet işte ya ben ters tarafımla mı konuşuyorum anlamadım. Bencillik şımarıklık bu yani.Yaşlı başlı insanlar sabah evladını uyandırmak için aramak zorunda mı ne kadar bencil bir eşiniz var. Alarm diye birsey var kurarsın dakika başı çalar.
Burada hatali olan kişi eşiniz.
Hanımefendi kafanız mı güzel acaba? Siz bizimle değil eşinizle mi konuşsanız? Oneri almaya geldiyseniz öneri alın. Kendi kendinize tuhaf tuhaf cevaplar veriyorsunuz yazılan şeylere.Ay çocuk muyuz ya şu yaşa gelmişiz ailemize beni ara uyandır diyoruz. En son ilkokuldayken anneme uyandır beni demişimdir heralde. Acil bir şey olmadığı sürece her gün beni ara uyandır denmez yani. Ayıptır
Çok mu gereksiz şeylere takıldınız şimdiye kadar? Ya da eşiniz çok ailevi. Bilemeyecegim hangisi ama şu konuyu konuşamayacak durumda olmanız asıl sıkıntı.Hayır mevzu uyanamamak değiş işte eşimin saçma sapan şımarıklığı. 10 tane alarm kuruyoruz ve geç kalmadan işimize gidiyoruz aramasalar da. Ama eşimin bu şımarıklığı beni rahatsız ediyor. Ailesiyle ilgili herhangi bir şey söylediğim anda da kavga çıkıyor. Sen bizi beğenmiyorsun, seni kimler dolduruyor a kadar giderdi bu konu o yüzden konuşamadım.
Aranızda ciddi iletişim kopukluğu var eşinizle, sanırım birtakım şeyleri çözmeden evlenmiş siniz. Altı aylık evlilikte böyle hır gür olmaz, daha cicim aylarındasınız.Hayır mevzu uyanamamak değiş işte eşimin saçma sapan şımarıklığı. 10 tane alarm kuruyoruz ve geç kalmadan işimize gidiyoruz aramasalar da. Ama eşimin bu şımarıklığı beni rahatsız ediyor. Ailesiyle ilgili herhangi bir şey söylediğim anda da kavga çıkıyor. Sen bizi beğenmiyorsun, seni kimler dolduruyor a kadar giderdi bu konu o yüzden konuşamadım.
Aşırı aileci kendisi. Babasına aşık. Hatta kendisine bile söyledim bunu, annesine düşkün erkek çok gördüm ama babasına düşkün ilk defa bu kadar görüyorum dedim. O yüzeen en ufak bir şeyde hemen sorun çıkar.Çok mu gereksiz şeylere takıldınız sindiy kadar? Ya da eşiniz çok ailevi. Bilemeyecegim hangisi ama şu konuyu konuşamayacak durumda olmanız asıl sıkıntı.
Ay biz ne hır gürler gördük. O yüzden sanırım temkinli yaklaşıyorumAranızda ciddi iletişim kopukluğu var eşinizle, sanırım birtakım şeyleri çözmeden evlenmiş siniz. Altı aylık evlilikte böyle hır gür olmaz, daha cicim aylarındasınız.
Bunları aynen eşine söyleyebilirsin buraya değilAy çocuk muyuz ya şu yaşa gelmişiz ailemize beni ara uyandır diyoruz. En son ilkokuldayken anneme uyandır beni demişimdir heralde. Acil bir şey olmadığı sürece her gün beni ara uyandır denmez yani. Ayıptır
Hayır kafam güzel değil, kendime cevap vermedim, alıntıyı okumadınız sanırım ona cevao verdim.Hanımefendi kafanız mı güzel acaba? Siz bizimle değil eşinizle mi konuşsanız? Oneri almaya geldiyseniz öneri alın. Kendi kendinize tuhaf tuhaf cevaplar veriyorsunuz yazılan şeylere.
Derken, sizin hır gürünüz mü?Ay biz ne hır gürler gördük. O yüzden sanırım temkinli yaklaşıyorum
Aşırı aileci kendisi. Babasına aşık. Hatta kendisine bile söyledim bunu, annesine düşkün erkek çok gördüm ama babasına düşkün ilk defa bu kadar görüyorum dedim. O yüzeen en ufak bir şeyde hemen sorun çıkar.
6 aylık, doğru düzgün iletişim kuramadığınız evlilikte bir de hamilesiniz yani maşallah.Ay biz ne hır gürler gördük. O yüzden sanırım temkinli yaklaşıyorum
Yok evde kavga gürültü anlamında.Derken, sizin hır gürünüz mü?
ama o senin kocan. bir sey söyleyeceksen soylemelisin. o da yanlis anlamamali. "karim bunu dedi ama kötü niyeti yoktur" diyebilmeli.Ailesi söz konusu olunca fazla hassas davranıyor, ben de elimde olmadan her şeyi direk söyleyemiyorum. Alınır mı yanlış anlar mı veya ben mi büyütüyorum içimde acaba diye bekliyorum bir süre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?