- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.479
Sizin yaptıklarınızi ben de yaptım geçmişte. Çok büyük hataymış. Çünkü kv nin öyle davranması, direkt annenizi yok sayması ve saygısızlık yapması anlamına geliyor. Üç gün bayramda onlarla olun, dördüncü gün kendi annenize gitmenize müsaade var gibi olmuş. Eşinizle net plan yapın bundan sonra. Bu planın dışına asla çıkmayacağız diye anlaşin. Yoksa sınırlarınızı gevşek bulup sürekli ihlal ederler. Üçüncü gün annemdeyiz gelemeyiz diye net konuşup gitmeseydiniz bir daha tekrar etmeyeceklerdi muhtemelen. Ama şimdi bunu bir daha yapacaklar ve bu sefer kavga çıkacak. Ben olsam bir dahaki bayramda ilk gün aileme gider, ikinci ya da üçüncü gün onlara giderim. Laf ederlerse de diğer bayrami üç gün sizinle geçirdik, bu sefer de ailemle olmak istedim. Bu benim tercihim diye terslemeden net olarak konuşun. Sizi şikayet edip kavga çıkartıp eşinize kötü göstermeye calisacaklardir. Bu oyuna gelmeden sert konuşmadan ifade ederseniz eşiniz de size saldıracak bahane bulamaz. Yine de dolduruşa gelirse gerçek yüzünü erken görmüş olursunuz. Nihayetinde eşiniz annesine kızmış ama yine de kalkıp gitmiş, yengeme anneme ayıp olur ama eşimin annesine daha ayıp olur diye düşünmemiş. Annemin yaptığı çok ayıp ve art niyetli dememişNormal davrandım. Gelmişler sonuçta artık diye ama burda da kendime kızdım. Sanırım bazı şeyleri bekli etmem gerekiyor artık