G
gelecekkorkusu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gelecekkorkusu
-
Değilsin canım ben de her işimi kendim yaparım. Zaten gurbetteyim, kim yapacak. Eşim dersen hiç bir iş elinden gelmez. Sadece çok güzel yemek yapar (hatta benden bile iyi yapar) ama sonrası çok bulaşık olur. Gerisini de bilmez. O yüzden bütün işlerimi ben yapıyorum. O sabah altıda gidiyor ben yedi buçuk. Hergün sabahları yatağı toplayıp toz alırım, tabi aşağıya gürültü gidecek işleri yapamam o saatte. 1,5 saat az vakit değil yemeğimi de hazırlarım. Bulaşığı yıkarım. Sonra işe giderim. Makyaj saç ancak işte düzeltiliyor tabi.Eve gelince yemeğim hazır evim temiz olur. Hergün şarjlı süpürge tutarım haftada bir de normal temizlik. Yani hiç zor değil. Çok fazla vakit almıyor. Ne diye başkasına yaptırayım. Çok yazdım ama yalnız olmadığını bil istedim.
bende öleyim evliyim ama eşimin vakti olmaz hiç...evle ilgili hiç birşeyle ilgilenmez....zaten uzun süredir yurtdışındaydı...yakında dönüyor ama yine herşeyle ben ilgilenirim...onun yine hiç vakti olmaz....zaten benim eşiminde elinden hiç bişey gelmez....evde bişey mi tamir edilecek ya ben tamir ederim yada tamirciyi bulmak ve onunla ilgilenmek bana düşer yada mobilya,tv....gibi şeylermi alıncak ben gider alırım....evin normal işleri dahil ..çocuk ve eşimin ihtiyaçlarıyla da ben ilgileniyorum....(mesela eşime kıyafet alınacaksa ben gider alırım ..bide üstüne olmazsa ben gidip değiştirmekle ugraşırım....o kendine bir çorap bile almaz)eşim sadece iş yerinde çalışır....geri kalan aklına gelebilecek ne varsa herşeyle ben ilgilenirim....yalnız değilsin canım....inşallah evlendiğin zaman sana bu konularda yardımcı olacak bir eşin olur......
evli olup ta bekar gibi olmak daha zor
valla isin cok zormus, neden hicbiseye elini surmuyor biraz soylensene sen de
senin isin de zormus, esinin elinden neden is gelmiyor ki? yoksa tembel mi
aman söyledim bir kaç defa ,yapmaya çalıştı ama yüzüne gözüne bulaştırdı..birde çok sinirleniyor hemen ..beni strese sokuyor..tartışıyoruz...zaten artık söylediğimde bak canım şunun yapılması gerekiyor falan dediğimde de benim işim var bugün ilgilenemem daha sonra bakarız diyor...onun o işle ilgileneceği zaman hiç gelmiyor nedense...aylarca öyle kalsa mesela bozulan şey hiç rahatsız olmaz umursamaz bile....bak dün klozet bozuldu...birazdan tesisatcı gelecek ama ben ilgileneceğim elin adamıyla....bekarken bu kadar işim olmuyordu vallahi...
sagol canım ama sadece ev isi degil
baktim pedi bile kocalari alanlar varmis arasira da olsa
ben hasta olamamak icin cok ozen gosteriyorum mesela grip falan, yoksa isim cok zor
Herturlu isini hep kendi yapanlar var mı hic? Mesela evli olanlarda mutlaka esleri de birtakimi islere yardim ediyorlardir, herhalde bos durmuyorlardir. Ya da ailesiyle birlikte yasayanlar da oyle degildir. Ben herturlu isimi herdurumda mutlaka kendim yaparim, yapmak zorundayimdir aslinda. Akliniza ne geliyorsa yani...Hic boyle olan var mi, yalniz degilim bu konuda di mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?