- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 35
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
maaş alınca bır kısmını koy bır yere yada altın al.dıgelım 2000 tl alıyorsun 500'u cıkar kumbaraya atGunaydın kızlar..
Her yaptıgım masraf sankı bana bosuna gıbı gelıyor ınanın, cebımden para cıkınca mutsuz oluyorumBen hıc boyle bırı degıldım. Gecen gun sehır dısına cıktık mesela bır yagmurluk aldım 60tl cok bısey degıl ama alınca pısmanlık duydum... Her harcamam boyle sonuclanıyor... Hep bır pısmanlık...
Is yerınde yemek bıle yemek ıstemıyorum; cafeteryası da pahalı bıraz.. Evden goturdugum ne varsa ıdare edıyorum. Ama cebımden para cıkınca ınanılmaz mutsuz oluyorum acıkcası, hep kenara atıp bırıkım yapayım ıstıyorum mumkun olmuyor :S
Bırıkım yapmayı nasıl basarıyorsunuz hanımlar?
Ev hanımları bıle bazen goruyorum daha cok harcama yapıyor yerı geldıgınde... Iclerı cız etmıyor ama calısan her hanım boyle mı acaba? Merak edıyorum cevaplarınızı.. Tesekkurler sımdıden
Eskı ıs yerımde her ay kenara bır yarım altın atıyordum ama bu ıs yerımde pek fazla alamıyorum, 1.500 tl ıle hıcbır seye yetemıyorum sankı..maaş alınca bır kısmını koy bır yere yada altın al.dıgelım 2000 tl alıyorsun 500'u cıkar kumbaraya at
ya canım 100,200 bıle ayırsan karEskı ıs yerımde her ay kenara bır yarım altın atıyordum ama bu ıs yerımde pek fazla alamıyorum, 1.500 tl ıle hıcbır seye yetemıyorum sankı..
Her harcamamdan sonra ''ne gerek vardı'' olayına baglıyorum.
Haklısın sekerım, tesekkur ederımya canım 100,200 bıle ayırsan kar
bak burda da konu açmışsın her harcamam fazla gelio pişman duyuyorum fazla bişi olmasa bile yemek yemeye bile harcamak istemiyorum demişsin buraya kadar bu huyundan sıkayetcisin çözüm fikir almak istio gibisinGunaydın kızlar..
Her yaptıgım masraf sankı bana bosuna gıbı gelıyor ınanın, cebımden para cıkınca mutsuz oluyorumBen hıc boyle bırı degıldım. Gecen gun sehır dısına cıktık mesela bır yagmurluk aldım 60tl cok bısey degıl ama alınca pısmanlık duydum... Her harcamam boyle sonuclanıyor... Hep bır pısmanlık...
Is yerınde yemek bıle yemek ıstemıyorum; cafeteryası da pahalı bıraz.. Evden goturdugum ne varsa ıdare edıyorum. Ama cebımden para cıkınca ınanılmaz mutsuz oluyorum acıkcası, hep kenara atıp bırıkım yapayım ıstıyorum mumkun olmuyor :S
Ev hanımları bıle bazen goruyorum daha cok harcama yapıyor yerı geldıgınde... Iclerı cız etmıyor ama calısan her hanım boyle mı acaba? Merak edıyorum cevaplarınızı.. Tesekkurler sımdıden
ben de yapamıyorum o yuzden ev aldım borca girdimGunaydın kızlar..
Valla sonuna kadar katılıyorum, evlı degılım bısey degılım dıyorum avm ye gıdıyorum ufak tefek bıseyler alıyorum ınanın cok degıl; bır uzuntuye kapılıyorum :) Valla psıkılojım ıyı degıl; parayı cok zor kazanmıyorum eskı ıs yerıme gore coook rahatım ama eskı ıs yerımden kalma bır ruh halı olabılır bu; cok calısıyordum..kişiden kişiye göre değişir bu daha çok parayı nasl kazandığına bağlı ama kimiside gerçekten sürekli harcıyor ama sizinkide fazla birikim güzeldir ama harcamakta lazım. şahsen fuzuli harcamam ama kendi kıyafetmi bakımımı düşünürüm severim almayı mutlu olurum. kenidimi mutlu edemiceksem neden çalışayımki yarına çıkacağım belli deilken bukadar biriktirme heveslisi olmam canım.
:) :) :) Dımı ama..bak burda da konu açmışsın her harcamam fazla gelio pişman duyuyorum fazla bişi olmasa bile yemek yemeye bile harcamak istemiyorum demişsin buraya kadar bu huyundan sıkayetcisin çözüm fikir almak istio gibisin
hemen akebinde bu para harcama fıkrinden de hemen pişman olmussun konunun sonu nasıl birikim yapabilirim die bitmiş :):):)
Gunaydın kızlar..
mesela belli bütçe yapın şukadar birikime bukadar ihtiyaçlarıma.. şukadarda istediğimi begendiğimi görünce almak için diye ayırın hem hesaplı alışveriş yaparsınız paranızın bereketi olurValla sonuna kadar katılıyorum, evlı degılım bısey degılım dıyorum avm ye gıdıyorum ufak tefek bıseyler alıyorum ınanın cok degıl; bır uzuntuye kapılıyorum :) Valla psıkılojım ıyı degıl; parayı cok zor kazanmıyorum eskı ıs yerıme gore coook rahatım ama eskı ıs yerımden kalma bır ruh halı olabılır bu; cok calısıyordum..
Aman aman hele kı tekstıle cok para gıdıyor, ınanın ust bas alacagız dıye kenara para atamıyoruz aynı ben de oyle..biz de birikim yapamıyorduk ev borcuna girdik
dün zarada bir mont begendım bedenı yokmus , getirttirdim ama hala alıp almamakta kararsızım çnk 7-8 tane montum var
ama acayip begendım
siz de borca girin ya da altın alın
benim çanta , ayakkabı ve montAman aman hele kı tekstıle cok para gıdıyor, ınanın ust bas alacagız dıye kenara para atamıyoruz aynı ben de oyle..
Benım de cantalara buyuk zaafım var mesela, bu ıstegımı torpulemek ıstıyorum; sız de oyle yapın
Hala o dolandırıcı danışmanların yanında çalışıyorsan paranın bereketi kaçıyordur.Eskı ıs yerımde her ay kenara bır yarım altın atıyordum ama bu ıs yerımde pek fazla alamıyorum, 1.500 tl ıle hıcbır seye yetemıyorum sankı..
Her harcamamdan sonra ''ne gerek vardı'' olayına baglıyorum.
Yok sekerım ordan ılk maasımı alıp cıktım :)Hala o dolandırıcı danışmanların yanında çalışıyorsan paranın bereketi kaçıyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?