- 17 Mart 2009
- 6.633
- 3.245
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin yönetici de iş yok o zaman ne demek banane herşeye bir bahane var.İşte bunları doyen kapıcı be ben yonetıcıye sıkayet ettıgımde azarlarım dedı .
Yazılı bır şikayet verın ıfadesını alayım dıyor ..
Bende bu adam bana boyle davranamaz ve 12 saat karısı calışıp o oturup sıte orta yas bayanlarıyla cay ıcemez dedıgımde ..
Ben görmuyorum dıyor ..
e tamam ben sıkayet edıyorum bu arkadas calısmıyor dıyorum suc ustu yapmam lazım dıyor
Gelın ozaman denetleyın dıyorum 20 tane sıtem var nasıl denetleyeyım dıyor
24 saat kamera sıstemımız var acın bakım ozaman dıyorum
Suc ustu yapmam lazım dıyor
Ikı haftada pazar gunlerı gelıyormus ondada yerınde oluyormus
Adam pazar gunu ızınlı olsa ne olur canı sıkıldıgından ortada oturuyor oluyor
Ben aslında yonetıcıylede tartıstım ama herkes benı haksız buluyor
Sanane bıtek sen göruyorsun bırak karısma aıdatı oduyoruz bosver dıyorlar
Ama bana mantıksız gelıyor be sınırlenıyorum
Sınırlenmekte haklı goruyorum kendımı
Ama belkı bıkac yorum olur gercekten haksızmıyım onu anlamak ıstıyorum ..
mantıken haklıyım ama hoc karısmamak dahamı guzel gormemek ımkansızda
Bu zaten sorun ama sız sorun edermıydınız dedım edermıssınız.Dışarıdan yöneticisi olan sitelerde yönetim sıkıntıları olabiliyor. Birisi arabasının deposunu dolduruyor ve bunun parasını sitedekiler aidat olarak veriyor. Rahatsız edici. Ciddi elektrik harcıyordur bence o motorsiklet. Sitelerde aidat belirlenirken site temizliği, ortak alanların elektriği, ısıtması vs dikkate alınıyor diye biliyorum. Bu kişinin elektrik kullanımı da yansıyor yani sizin aidat belirlenirken. Ben de rahatsız olurdum bu durumdan
Pazar gunu gelıyor bızım kapıcıda zaten bıyere gıtmez cay ıcer durur pazar geldıgınde burda oluyormus .50 daire kımsenın sesı cıkmıyor bana karısmayan yılan bınyıl yasasın dıyorlar demekkı. Aılemde sende gorme kotu olma dıyor . Denk gelıyor ıste goruyorum susamıyorum . En ıyısını yapmıslar yüz göz olmadan tazmınatını verıp gonderecekler aslında.bızımkı buranın agası gıbı kac kısı daıreyı satıp gıttı kapıcıdan nefret edıyorlar ama tum sıte toplanıp gonderemedı . Herkes benden cıkmasın baskası vebalıne gırsın dıyor .Sizin yönetici de iş yok o zaman ne demek banane herşeye bir bahane var.
Yönetici sadece 2 haftada 1 mi geliyor siteye öyle iş mi olur.
Bizim yönetim siteden yönetim odaları var hergun yerindeler.
Yıllar önce bir çalışan var adam bütün siteyi birbirine düşürdü benden alıp size getiriyor sizden bana yanına kendiside katıyor şikayet olaylarında da aynı sizin görevli gibi dedikoduda başı çekiyordu dedikodu yapmaktan işini yapmıyordu en sonunda yolları ayırdılar .
Tam anlamıyla bu çalışıyorsa ınsan gıbı calısacak . Bende dıyorumkı bızler oturdugumuz yerden para kazanmıyoruz kazanmakta kolay degıl . Buladarckolay olmamalı . Onun farkı cahılmıs bide cocukları varmıs kiii. Cocukları ekmek almaya sıgara aldırmaya , ınsanların posetlerını evlerıne tasımaya calıştırıyorlar . Suc sızı bırgun sıkayet ederım demıstım benım kızımla yasıt kızı,13 14 yasında 5 senedır,benım kızımla vs asagıda oynarken oyundan cocukların ıcınden cagırıp çöp toplatamazsınız bı cocuga sıddettır dedım dınlemıyorlar. Bırgun bırı sıkayet etse dıye beklıyorum . Esı be cocugu calısıyor kendı sadece cım bıcer aradaHaklısınız. Hiç böyle saçma şey olur mu demediler mi acaba? Belli bir yer belirlenir ve kim şarj edecekse kendi dairesinden çekilen hatta takar.
Ya ayrica şu kocan gelsin muhabbeti de yani, ne yani gelsin ağzını burnunu mu kırsın ne istiyorsun kavga mi? Değişik insanlar. Cehalete müsamaha göstermeye de karşıyım. Cahilse aç kalabilir benim açımdan sorun yok, koyarım kapının önüne. Biz işimizi şöyle yapsak çalışmaya devam edebilir miyiz? Onun ne farkı var da alttan alalım.
Evet bızdede var . Bu spor salonunda kapalı alanda devamlı olan bırseymıs ben karsı karsıya gelmek durumunda kaldım . Bu dıruma dusurduklerı kendılerı buna ızın berdıklerı ıcın kızdım. Sonucta komsumla ben neden kotu olayımkı tanımadıgım bırı ama merhabam var. Ayrıca onada dedım sence hakmı bu yaptıgın .. ama nereye takabılırımkı eve cıkaramam motoru dedı daha fazla bısey demek ıstemedım. Benım sorunum degıl sıtenın sorunu olmak zorunda . Ama olay sadece benım sorunummus gıbı gorundu şuanda . Zaten yonetıcı arkamdan ızın vermıs . Ben ugrasır sıkayet ederımde aılem kafanı bunlara takma dıyor. Bende haksızlıga gelemıyorum . Keske bende cok rahat bır ınsan olsamSitemizde ortak alanda priz var.
Aşağıda kahvaltı ederken çay makinesi takmak için/kahve yapmak için/telefon şarj etmek için kullanıyoruz sosyal alanda yani.
Yakınındaki otoparka kimse uzatma çekmiyor motor falan için. Yasak.
İşte bunları doyen kapıcı be ben yonetıcıye sıkayet ettıgımde azarlarım dedı .
Yazılı bır şikayet verın ıfadesını alayım dıyor ..
Bende bu adam bana boyle davranamaz ve 12 saat karısı calışıp o oturup sıte orta yas bayanlarıyla cay ıcemez dedıgımde ..
Ben görmuyorum dıyor ..
e tamam ben sıkayet edıyorum bu arkadas calısmıyor dıyorum suc ustu yapmam lazım dıyor
Gelın ozaman denetleyın dıyorum 20 tane sıtem var nasıl denetleyeyım dıyor
24 saat kamera sıstemımız var acın bakım ozaman dıyorum
Suc ustu yapmam lazım dıyor
Ikı haftada pazar gunlerı gelıyormus ondada yerınde oluyormus
Adam pazar gunu ızınlı olsa ne olur canı sıkıldıgından ortada oturuyor oluyor
Ben aslında yonetıcıylede tartıstım ama herkes benı haksız buluyor
Sanane bıtek sen göruyorsun bırak karısma aıdatı oduyoruz bosver dıyorlar
Ama bana mantıksız gelıyor be sınırlenıyorum
Sınırlenmekte haklı goruyorum kendımı
Ama belkı bıkac yorum olur gercekten haksızmıyım onu anlamak ıstıyorum ..
mantıken haklıyım ama hoc karısmamak dahamı guzel gormemek ımkansızda
Zaten ılk yıl yandakı yeni insaata bizden elektrık cekıldı 50 dairelik siteden benden başka gören duyan olmadı..Sus, karışma diyenler haksız. Dışardan yöneticilik sistemiyle yönetilen pek çok sitede: toplanan aidatlar; sitenin ödenmesi gereken faturalarına harcanmadığı için, yüzlerce insan mağdur oldu. Bu yüzden, yönetimi takip etmemeniz hata olur.
Bugün şarj edilen 1 motor olur, yarın 20. Bunun maddi tarafinı bir an için göz ardı etsekte; aynı kofradan dağıtılan elektrikte dengesizlik yaşanır. Bir bakmışsınız, evinizdeki elektronik cihazlar zarar görmüş.
Kimin cebinden çıkıyor diye düşünüyorsunuz?İşiniz gücünüz yok mu Allah aşkına? Buna nasıl dikkat ettiniz de üşenmeden peşine düştünüz? Eşiniz haklı sizin cebinizden mi çıkıyor? Görevliyi de zırt pırt dürtüyorsanız adam da bıkmıştır artık. Bu mükemmeliyetçilik değil baya işsizlik
Kendine geeeel yönetici değil bosbos konuşanYönetici neden hep sitedeki en salak adam oluyor biri bana açıklayabilir miTürkiye'de yaşarken bizim site yöneticisi de aynen böyle boşboğaz bir tipti, karısı da saçma sapan konuşuyordu bir gün yine abuk subuk konuştular iyice bağırdım ikisine de sonra anneme şikayetlenmişler annem de hak etmişsiniz demş
Toplu apartmandan çıkıyor. Konu sahibinin payına ne kadar düşer ki? Her şeyi geçtim buna nasıl dikkat edebilir bir insan ve gidip yöneticiyle görevliyle tartışır sonra konu açar. Bilmiyorum galiba benim kafam çok doluKimin cebinden çıkıyor diye düşünüyorsunuz?
Bu bir duruştur hanımefendi. Bu yüzden Avrupa Avrupa, biz de Turkiyeyiz.Toplu apartmandan çıkıyor. Konu sahibinin payına ne kadar düşer ki? Her şeyi geçtim buna nasıl dikkat edebilir bir insan ve gidip yöneticiyle görevliyle tartışır sonra konu açar. Bilmiyorum galiba benim kafam çok dolu
Sizin yerinizde olsam motorun sarjına takılmazdım. Görevlinin yaptığı da sizi bu kadar sinir edecek kadar büyük değil bence. Sonuçta rahatsız olan sizsiniz.merhaba cok buyuk bır sorun degıl ama ınsanların düşüncelerini merak ettim
Acaba benmi sorun ediyorum ??
sitede
Ortak kullanım alanında,kurye motoru olurya şarjda oldugunu gördüm
Bana bu yapılacak iş gibi gelmedi ..
görevliyi aradım,birinin işe gitmek için kullandıgı motoru devamlı burda şarj ettıgını ogrendım
Bende ne alaka bir kez hadı neyse de devamlı neden ızın verıyorsunuzki
Burası kendı hanelerı degıl sonucta sitenın dedım.
Yonetıcıye bıldırdım ..
gorevlı ben yonetıcıyı arayana kadar Motor sahıbını aramıs
X.. kişi kızıyor, benım adımı vererek bunu gıt kaldır demıs .
Ben ordayken motor sahıbı geldı aldı sonuc olarak ben şikayet etmısımde kızmışım kaldırtmışım oldu ..
asıl sorun şuki kac kez ınsanları birbibiryle karsı karsıya getırdı cok sorun oldu .ögrenemedi ..
Bunu yapmamasını kımsenın adını kimseye vermeden sorunu cözmelerı gerektıgını soyledık yok anlamıyor ..
Ses , çöp sorunu vs herkesın adını herkese vererek ınsanları bırbırıne düşürüyor
Bunu yonetıcıye soyledıgımde bunu çözümü benım şikayetımmı
Sız bunu gorup bılıp çözmedıgınız ıcın benmı suclu duruma düşüyorum dıye cıkıştım .
Bu adam herseferınde bunu yapıyor , ınsanları zor duruma sokuyor bır yaptırımı olması lazım yoksa dinlemiyor dedım .
Azarlarım dedı konu kapandı
Ama ben sinir oldum
Neyse sonucta gorevlıye bunu yapmaması gerektıgını benım şıkayetımle degıl zaten olması gereken oranın elektrıgının kısıye ozel kullanılmaması gerektıgını, kendının boyle bır seye ızın verme yetkısi bulunmadıgını soyledım
Senle tartısamam kocan gelsın dedi
Sımdı aılem esım sanane nıye soyledın. Gormezden gel senın cebinden ekstra para cıkıyormu ,durduk yere sınırlerın bozuldu
Bunlara laf anlatmaya degmez kendını bosa yordun dedıler haklılar aslında
Boşa kendı kendıme sınır oldugumla kaldım
Çünkü motor sahıbıne ,yönetici (dışardan şirket) izin vermiş.. şimdi buda sacma sen kımsın burda yaşayan bırı bıle degılsın ne hakla diye içimden gecırıyorum ama başımı daha fazla agrıtmamak için sesimi kestim
Siz olsanız banane ya ben aıdatımı verırım gormezden gelırımmı derdınız
Bunu sorun edıp gorevlıye hıc demezmıydınız acaba merak edıyorum
Gercekten böylemi olmalı ?
Ben haksızmıyım
Gayet haklısınız sonuçta o alanın elektiriğini siz ödüyorsunuz. Çocukların akülü arabası bile şarj edilemezken,motor ne alaka yani?Ortak alan derken spor salonu .
Yani bıldıgım bütün sitelerde kişisel elektırık harcayacak alet şarj etmek yasak(tabı telefon gıbı kucuk seylerden bahsetmıyorum)
sonucta sehır ıcı kullandıgın motor kişisel bırsey elektrıgını mantıken başkalarının hakkının gectıgı yerde takmamak gerek .
Sızın bınada olsa mesela .
İşe giden birisi devamlı kullandıgı aracı sızın bınanızdaki ortak elektrıkten dolduruyor
Nolcak mı dersiniz
Birşey oldum sanıyorlar yönetici olunca ondan o denli salaklar Miss.Yönetici neden hep sitedeki en salak adam oluyor biri bana açıklayabilir miTürkiye'de yaşarken bizim site yöneticisi de aynen böyle boşboğaz bir tipti, karısı da saçma sapan konuşuyordu bir gün yine abuk subuk konuştular iyice bağırdım ikisine de sonra anneme şikayetlenmişler annem de hak etmişsiniz demş
Iyı yapmıssınız . Bızım sıtede meyve agacları yerlerde kımse bısey demıyor . Dıyemezde .. bızımkı sırket oldugu ıcın sadece aıdat toplayıp odemelerı yapıyor baska bır ıse yaramıyor gormuyoruzda.Birşey oldum sanıyorlar yönetici olunca ondan o denli salaklar Miss.
Bizim yönetici kadın(sitede oturan biri bu arada) en son şikayet alınca fazlaca herkesten ki sitedeki mandalina ağacından 1 tane mandalina koparan çocuğa koparmayın diye söylenen bir tip bu,bırakırım yöneticiliģi gününüzü görürsünüz diye tehdit etmişti herkesi topantıda,kimse de ayaklarına kapanıp kal ne olur demedi,bozulup bıraktı görevi geri adımda atamadı,köpek gibi pişman olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam.
Şirket olması sıkıntı.Iyı yapmıssınız . Bızım sıtede meyve agacları yerlerde kımse bısey demıyor . Dıyemezde .. bızımkı sırket oldugu ıcın sadece aıdat toplayıp odemelerı yapıyor baska bır ıse yaramıyor gormuyoruzda.