Her haksız durumda kendini haklı çıkaran nankörler..

Su forumda bunca zamandir okudugum en en en guzel yorum bu. Harikasin

E tamam oturun evinizde haklısınız çekin.

Hele çocuk yapmaya çalıştığını görünce kan beynime sıçradı casper , hemcinslerime yakıştıramıyorum bu aciziyeti
Ben artik acimiyorum ya. Herkes kendine ediyor iste. Aciziyet de degil bu. Bambaska bisey. Hele cocuk istemek. Bencillik dupeduz. Sirf rahatim kacmasin diye katlanmak falan ne bileyim bu acizlik degil bence. Isim bulamadim simdi ama acizlik olmadigi kesin

Dün bir konuya, eşim yakışıklı değil, zengin değil ama yinede çok kıskanıyorum yazmış yahu kıskanç hali bu yani. Bilmiyorum bizimle dalga mı geçiyor ne yapıyor

Dün bir konuya, eşim yakışıklı değil, zengin değil ama yinede çok kıskanıyorum yazmış yahu kıskanç hali bu yani. Bilmiyorum bizimle dalga mı geçiyor ne yapıyor
Bak buna sesli guldum su an Allah Allah. Hesabi 2 kisi mi kullaniyorlar acaba ?

aldattı affettim bitti konu bu değil adam her konuda haklı çıkıyor dedim halen aldatılmak affedilmek konuşuluyor o olay bitti kim ister böyle bi adamla hayatını devam ettirmeyi

nasıl bir savunma bu. adam haklı çıkıyorsa çıksın. adama mı bağlı ?
boşanmak istedikten sonra adam nereye çıkmış kimin umuru.
bahanelerinize inanmayı seçmişsiniz de komik yani.

Yani öyle olsa keşke en azından mantıklı bir açıklama olmuş olur bu, aynı kişiyse durum vahim
Insallah oyledir yani aklimizla oynuyor yoksa
Yani aldatilip affetmek nasil bisey onu da bilmiyorum ve anlamiyorum. Cevremde aldatilan ne kadar kadin varsa bosandi mesela. Ben burda gordum israrla goz yumani. Inanmak istemiyorum boyle insanlarin varligina. Garip

Vallahi hakediyorsun. Daha da bir şey demem.

Adamın yuzsuzlugu birde Hayır duası belki. SEN SABRETTİM SANAESİN YAPMASAYDİN OLUR.Kendini harcamış bence gerek yok bu pisliklerini biz yüz veriyoruz.Sen kendine acimamisinki Rabbim dert verir demand verir yapılacak olanı yapmayınca daha büyüğü gelir'.Sen kendi değerink bilmeden kimse senin değerini bilmez.

Aldatıldın ve annen için affettin. Çocuğu da annen torun görsün diye yapmak istiyorsun demek ki.
Ailenden aldatıldığını gizlemeseydin, hatta üstüne paraları başka kadınlarla yediğini, sen evde yarı aç yarı tok yaşarken onun başka haltlar yediğini söyleseydin ailen boşanmana destek olurdu.
Bu rezil adama anne hatrı için bile katlanılmaz.

Bizim toplumumuz maalesef devlet memurluğuna resmen tapıyor.İki abim var birisi bekar diğeri yeni evlendi memur olan abime herkes kızını vermek istiyor, evli diyoruz evli hala o abimi anıyorlar diğer abim özel sektörde kimse fotoğrafına bile bakmak istemiyor ilk önce işini soruyorlar.Sanki kız satılık mal bizim toplumumuz da karakterine bakmıyorlar en çok üzüldüğüm nokta bu.Memur oo daha ne ..

Bence konu sahibinin annesi boşanıpta yanıma gelecek diye korkuyor.Memur daha ne istiyorsun demesinden belli, bir anne ne olursa olsun kızına destek olmalı kapa ağzını otur evinde dememeli

Bence konu sahibinin annesi boşanıpta yanıma gelecek diye korkuyor.Memur daha ne istiyorsun demesinden belli, bir anne ne olursa olsun kızına destek olmalı kapa ağzını otur evinde dememeli

Annesinin bu yaşananlardan haberi bile yokmuş. E dışarıdan bakınca dört dörtlük evlilik gibi görünürse ben boşanacağım derse bir kadın sorarlar tabii derdin ne adam harika diye.
Aldatıldığını böyle rezil bir hayat yaşadığını bilse kolay kolay hiçbir anne otur çek demez. Annesinin de günahına giriyor farkında değil.

ben de devletteyim ama, ne bileyim bana çok da havalı birşeymiş gibi gelmiyor.
ne var ki bunda, hani astrofizikçi, ne bileyim prof mrof olur havalı da, memur çok normal sıradan birşey.

Kızı kocam beni aldatıyor dediğinde ölen anneyi şimdiye kadar hiç duymadım

Yok okudum annemin haberi yok dediği kısmı ama bana pek inandırıcı gelmediği için öyle söyledim birde kızına sırf kocasının işi iyi diye aman kızım şunu yap diyen aldatılınca bile sineye çek diyebilir umarım ben yanılıyorumdur tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…