Eşiniz rezil bir adam biliyorsunuz değil mi ?
Maddiyatı iyiyken sizi aldatmakta, rızkınızı elalemin ......larıyla yemekte bir beis görmemiş , maddiyat bozulup metresi terkettiğindeyse suçlu yine siz olmuşsunuz . Eşinize olduğu kadar size de ağır konuşmak geliyor içimden .
Gurur nedir açıp bakın bir TDK’dan. Annem annem diyorsunuz başka da birşey demiyorsunuz . Yahu annenize adamın sizi aldattığınızı anlatmamışsınız , adamı melek sanıyorlar. Hele bi anlatın bakalım yaşadıklarınızı . Hala boşanırsan ölürüm biterim diyorsa bırakın oda ne hali varsa görsün . Hiçbir annenin kızının bu durumlar içinde evliliğini sürmesini isteyeceğine inanmak istemiyorum ben .
Bahane üretmeyi bırakın. Evliliğimi devam ettirme motivasyonum maddiyat değil diyorsunuz . Tamam maddiyat olmasın . Amma annenizde değil . Kurulu düzeninizi bozmak zor geliyor büyük ihtimal ama kendinize bunu yapmayın kendinize gelin .
Son olarak ; çocuk yapmaya çalıştığınızı gördüm biraz önce yorumlarda. Çocuklar , içinden kahkahalar yükselen evlere layıktır .Sorunlu evlilikleri kurtarmak için tampon görevi görmez bunu unutmayın .