• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her haksız durumda kendini haklı çıkaran nankörler..

B Began 'cım yine bize söylenmeyen gerçekleri ortaya çıkarmışsın 😅

Çok enteresan gerçekten konu, aldatılmayı o kadar kaniksamış ki konu sahibi, asıl takıldığı konu olmaktan bile çıkmış. Adam yine aldatsa yine sorun çıkarmayacak, fondötenli gömleklerin yıkamaya devam edip, kombi kısacak. Kamburum bu adam benim diyip oturacak o evde. Sonrada bu adamdan vefa bekleyecek çünkü tek sorun o zaten.
Asıl ilginç olan; kocasının kadınlarla geçinemediğini iddia etmesi ve kocasını kıskandığını söylemesi.

Kıskanç kadınlar normalde kocasını başka kadınla görse; dünyayı ayağa kaldırır ama konu sahibi ağlayıp kombiyi kısmış.

Tuhaf.

Anneniz kendini camdan at dese atacak mısınız, bırakın bu mağdur psikolojisini. Evde çalışmayıp para yemek tatlı. Çalışıp eve çıkıp para kazanmak zor. Ohooo kim kalkacak sabah 7 de işe gidecek siz de haklısınız tabi
Benim çalışmak gibi bi zorunluluğum yok hanımefendi boşansamda boşanmadanda maddi olarak bi sorun yok sabah 7 de kalkmak ta hiç zor değil inan şuan bile her sabah 6 da ayakta olurum yani bakış açınız farklı kimse para için sadakatsizliğe göz yummaz demekki aynı durum başınıza gelse önce maddiyatımı düşüneceksiniz ben diyorum ki biran bile düşünmeden boşarım adam her şekilde kendini haklı çıkartıyor ailem hmn tepki veriyor..konuyu tam okumamışsınız zaten eşim yedi içti gezdi battı dedim ne rahatlığı

Asıl ilginç olan; kocasının kadınlarla geçinemediğini iddia etmesi ve kocasını kıskandığını söylemesi.

Kıskanç kadınlar normalde kocasını başka kadınla görse; dünyayı ayağa kaldırır ama konu sahibi ağlayıp kombiyi kısmış.

Tuhaf.
B Began çok bencilce yorum yapıyorsunuz konuda aldatıldım ahhh vahhhh yazmadım adam aldattı itiraf etti dedim içim kan ağlaya ağlaya biliyordum ama sustum dedim adamla ne zaman ayrılmaya kalksam annem ayıldı bayıldı beni öldüreceksin dedi dedim adam her konuda bi şekilde haklı çıkıyor dedim içimdeki herşeyi kustum adam ezme beni diyip susturdu diyorum kocama aşığım aldattı yedi içti gezdi nede olsa kocamdır affettim demedim beni halinden hoşnut gibi bi hale getirdiniz herkesin aile yapısı farklı biz ataerkil bi aileyiz öyke yaparım asarım keserim olmuyor maddi gücüm diplomam evim arabam var bu adamı idare etmek için bi sebebim yok sadece aile sözünün üzerine söz söylenmiyor zaten konunun başındada yazmışım yeni insanlar yeni bi hayat istiyorum ama hayaller ve hayatlar diye lütfen biraz konunun özüne inelim aldattı affettim bitti konu bu değil adam her konuda haklı çıkıyor dedim halen aldatılmak affedilmek konuşuluyor o olay bitti kim ister böyle bi adamla hayatını devam ettirmeyi

Benim çalışmak gibi bi zorunluluğum yok hanımefendi boşansamda boşanmadanda maddi olarak bi sorun yok sabah 7 de kalkmak ta hiç zor değil inan şuan bile her sabah 6 da ayakta olurum yani bakış açınız farklı kimse para için sadakatsizliğe göz yummaz demekki aynı durum başınıza gelse önce maddiyatımı düşüneceksiniz ben diyorum ki biran bile düşünmeden boşarım adam her şekilde kendini haklı çıkartıyor ailem hmn tepki veriyor..konuyu tam okumamışsınız zaten eşim yedi içti gezdi battı dedim ne rahatlığı
Paranız varsa ailenize neden tabiisiniz, anneniz sizi ateşe atsa teşekkür mü edeceksiniz. Bana böyle yapan anne düşmandır. Kaç yaşında kadınsınız annenizden mi izin alıyosunuz aldatan eşten ayrılmak için. Bırakın ayılsın bayılsın anneniz, hiçbişi olmaz. Maddi durumunuz var da, ayrılmıyosanız o daha kötü zaten bu erkek deliliği oluyo direkt. Diğerinde en azından imkanı yok cekmek zorunda deriz. Ayrıca maddi sıkıntınız yoksa niye kombiyi kısıuosunuz, ödesenize bol paranızdan faturayı😂

Bu aldatılan tüm kadınların da ailesinden biri mutlaka hasta oluyo, hepsi de annesi babası üzülmesin diye ayrılamıyor bu kaçıncı konu oldu burda hep aynı bahane

Paranız varsa ailenize neden tabiisiniz, anneniz sizi ateşe atsa teşekkür mü edeceksiniz. Bana böyle yapan anne düşmandır. Kaç yaşında kadınsınız annenizden mi izin alıyosunuz aldatan eşten ayrılmak için. Bırakın ayılsın bayılsın anneniz, hiçbişi olmaz. Maddi durumunuz var da, ayrılmıyosanız o daha kötü zaten bu erkek deliliği oluyo direkt. Diğerinde en azından imkanı yok cekmek zorunda deriz. Ayrıca maddi sıkıntınız yoksa niye kombiyi kısıuosunuz, ödesenize bol paranızdan faturayı😂
Tasarruflu insanım ben evimiz ısımetreli merkezi sistem 5 ayarından 2 ayarına düşürmek suçmu..şimdi herşey bitti faturayı ödesene oldu durum yazık valla keşke vizyonunuz azıcık geniş olsa ne okudunuz ne yorum yaptınız bi alaka görmedim

Bu aldatılan tüm kadınların da ailesinden biri mutlaka hasta oluyo, hepsi de annesi babası üzülmesin diye ayrılamıyor bu kaçıncı konu oldu burda hep aynı bahane
İnsanın annesinin babasının huzurunu sağlığını düşünmesi suçmu herkesin öncelikleri farklı benim için ailem herşeyden önemli koca nedir ki yaaa ailem üzülmesin kırılmasın kimler için ne fedekarlıklar yapıyoruz,aileyi bu kadar önemsemek kabahatmi

Tasarruflu insanım ben evimiz ısımetreli merkezi sistem 5 ayarından 2 ayarına düşürmek suçmu..şimdi herşey bitti faturayı ödesene oldu durum yazık valla keşke vizyonunuz azıcık geniş olsa ne okudunuz ne yorum yaptınız bi alaka görmedim
Bi ton şey yazdım cvp bu mu. Ben beni aldatan adamdan ayrılmak için ailemden onay beklemeyecek vizyondayım. Siz engin vizyonunuzla bunu bile yapamıyorsunuz

İnsanın annesinin babasının huzurunu sağlığını düşünmesi suçmu herkesin öncelikleri farklı benim için ailem herşeyden önemli koca nedir ki yaaa ailem üzülmesin kırılmasın kimler için ne fedekarlıklar yapıyoruz,aileyi bu kadar önemsemek kabahatmi
Benim babam da çok rahatsız eşimle kavga ettim boşancam dedim, ölmedi. Denendi onaylandı 👍

Canım ne kadar haklısın anlatamam bu söylediklerinizi insnım hergün kendi kendime söyleyen benim ben Anlatamadım galiba burda herkes beni yargılar olmuş adam 2 ayaklı şeytan nankör ben çok istedim ayrılmayı yüzsüz yüzsüz kim aldatan bi adamla aynı sofraya oturup aynı yatağa girer inan bunu yakın arkadaşlarım bilse sen evrimmi geçirdin der inanmazlar ama diyorum ya her boşanmaya çalışan çiftlerin arasına bi arabulucu giriyor işte ne zaman derdimi anlatmaya kendimi ifade etmeye çalışsam ailede ayılanlar bayılanlar hakkını helal etmeyenler önümü kesiyor çoöuk konusunda hamile kalmak için bi çabam yok olursa da başım üzerine neticede onun olduğu kadar bu iğrençlikler içinde bana bi evlat vermiş olacak

E daha neye şaşırıyor neye üzülüyorsunuz o zaman? Zaten adam normal efendi, insan gibi bir insan değil ki normal insan gibi davransın. Niye şaşırıyorsunuz yüzsüzlük yapmasına?
Açıkçası size hiç üzülmedim. Çocuğunuz bile yokken bu kadar aldatılmayı bir de bu şekilde suçlanmayı kabullenip adamın yatağına girmeye devam ediyorsanız size müstehak yaşadıklarınız. Ama çocuğunuz olursa çok üzüleceğim çünkü annesi zayıf, tek başına bile bir duruş sergileyemeyen, sürekli babası tarafından aldatılan itilip kakılan bir kadın olacak.
Siz ister boşanın ister nikah tazeleyin banane.

Siz burada vizyon tavsiyesi mi veriyorsunuz ben mi hayal görüyorum??? 😂😂😂😂
Birde yazık diye bir kelime mi yazmışsınız 😂 aman allahım 😂😂😂 yazık ve vizyon kelimeleri sizden duymak 😂

Hicbir anne kizinin aldatildigini bile bile aman bosanma demez. Siz kendiniz istemiyorsunuz bosanmayi. Bari annenizi bahane etmeyin.
Annem epilepsi hastasi babam kalp hastasi. Yine de hala bi sıkıntın var mi diye sorarlar. Babam da annem de dag gibi arkamdadir. Eziyet cektigimi bilseler o zaman kahirlarindan olurler.
Annenize siginmayin. Siz istemiyorsunuz

B Began çok bencilce yorum yapıyorsunuz konuda aldatıldım ahhh vahhhh yazmadım adam aldattı itiraf etti dedim içim kan ağlaya ağlaya biliyordum ama sustum dedim adamla ne zaman ayrılmaya kalksam annem ayıldı bayıldı beni öldüreceksin dedi dedim adam her konuda bi şekilde haklı çıkıyor dedim içimdeki herşeyi kustum adam ezme beni diyip susturdu diyorum kocama aşığım aldattı yedi içti gezdi nede olsa kocamdır affettim demedim beni halinden hoşnut gibi bi hale getirdiniz herkesin aile yapısı farklı biz ataerkil bi aileyiz öyke yaparım asarım keserim olmuyor maddi gücüm diplomam evim arabam var bu adamı idare etmek için bi sebebim yok sadece aile sözünün üzerine söz söylenmiyor zaten konunun başındada yazmışım yeni insanlar yeni bi hayat istiyorum ama hayaller ve hayatlar diye lütfen biraz konunun özüne inelim aldattı affettim bitti konu bu değil adam her konuda haklı çıkıyor dedim halen aldatılmak affedilmek konuşuluyor o olay bitti kim ister böyle bi adamla hayatını devam ettirmeyi
Aynı adamdan çocuk sahibi olmaya çalışmak, hangi kafayla oluyor peki?

Aynı adamdan çocuk sahibi olmaya çalışmak, hangi kafayla oluyor peki?
Benim de bir kizim var. Saskinlikla okuyorum yazdigi savunmalari.elin adimi kizimi aldatacak kizim bana demeyeck. Kahrimdan olurum ben. O adami dogduguna pisman ederim pisman.

Benim de bir kizim var. Saskinlikla okuyorum yazdigi savunmalari.elin adimi kizimi aldatacak kizim bana demeyeck. Kahrimdan olurum ben. O adami dogduguna pisman ederim pisman.
Ailem için diyerek kendini kandırıyor. Annesi ayilip bayılıyormuş, gerçek sebebi, eşinin ne haltlar yediğini bilse destek olurlar kızlarına, tek evlatlarıymıs.

Yanlış hatırlamıyorsam, yaşıda küçük deği konu sahibinin 40 falan olması lazım. Lafları 19-20 yaşında evlenen genç kızların lafları. Anne babası için bu kadar fedakarlık yapmasamiymis. Çocuğu da onlar torun sevsinler diye istiyordur, kimbilir.

Yoooo haklısında aldatıldım tmm af diledi tmm kendi itiraf etti tmm sineğe çektim gurursuzluk yaptım tmm da Arkadaşım benim çözemediğim nasıl bi insan herşeude kendi haklı çıkartır
Güzelim eşinin kendini ne yaparsa yapsın haklı cikartabilecek bir durumu kalmamış ...sana iki üç laf saçmaladı diye haklı olacak değil.

Ailem için diyerek kendini kandırıyor. Annesi ayilip bayılıyormuş, gerçek sebebi, eşinin ne haltlar yediğini bilse destek olurlar kızlarına, tek evlatlarıymıs.

Yanlış hatırlamıyorsam, yaşıda küçük deği konu sahibinin 40 falan olması lazım. Lafları 19-20 yaşında evlenen genç kızların lafları. Anne babası için bu kadar fedakarlık yapmasamiymis. Çocuğu da onlar torun sevsinler diye istiyordur, kimbilir.
40 mi 😱 Saskinligim 10 kat artti su an.
Resmen 19 falan sandim bende yasini. Yazik vallahi. Insan kendine bunu nasil yapar ya. Hayret bisey.
Insallah fakedir konu. Hayir bir de cocuk sahibi olmak falan istemesi. Nankor dedigi adamdan. Aldatam adamdan. Aklim almadi benim.

Konu beni aldatması değilki canım artık onu kabullendik çektik sineğe konu bu adamın beni suçlaması yüzsüzlüğü adam yedi içti gezdi sadakatsiz davrandı battı işi gücü parası bitti sanki benimle yemiş içmiş gibi senin yüzünden battım demesi ben hayır duası etmemişim onun gezmesinden arkadaşlarından sürekli şikayetçi olmuşum fln fln benim zaten bu kocayı savunacak şirin gösterecek bi niyerim yok şeytanın iki ayaklısı nankör
Hayır duası et bari adam parasız kalınca sana sarmış
Parayı tekrar bulursa seni soğuk evde bırakıp otellere dönecek çünkü
Üzmek istemiyorum ama acı gerçekle yüzleş ihaneti bin kere yapsa bin birinci seni suçlayacak bir şey bulur

Eşiniz rezil bir adam biliyorsunuz değil mi ?
Maddiyatı iyiyken sizi aldatmakta, rızkınızı elalemin ......larıyla yemekte bir beis görmemiş , maddiyat bozulup metresi terkettiğindeyse suçlu yine siz olmuşsunuz . Eşinize olduğu kadar size de ağır konuşmak geliyor içimden .
Gurur nedir açıp bakın bir TDK’dan. Annem annem diyorsunuz başka da birşey demiyorsunuz . Yahu annenize adamın sizi aldattığını anlatmamışsınız , adamı melek sanıyorlar. Hele bi anlatın bakalım yaşadıklarınızı . Hala boşanırsan ölürüm biterim diyorsa bırakın oda ne hali varsa görsün . Hiçbir annenin kızının bu durumlar içinde evliliğini sürmesini isteyeceğine inanmak istemiyorum ben .
Bahane üretmeyi bırakın. Evliliğimi devam ettirme motivasyonum maddiyat değil diyorsunuz . Tamam maddiyat olmasın . Amma annenizde değil . Kurulu düzeninizi bozmak zor geliyor büyük ihtimal ama kendinize bunu yapmayın kendinize gelin .
Son olarak ; çocuk yapmaya çalıştığınızı gördüm biraz önce yorumlarda. Çocuklar , içinden kahkahalar yükselen evlere layıktır .Sorunlu evlilikleri kurtarmak için tampon görevi görmez bunu unutmayın .

Son düzenleme:
Back