- 10 Mayıs 2014
- 3.403
- 7.004
- 358
- Konu Sahibi Sevdayolum
-
Öyle dedim.. eşim iki saattr gidelm diyo gitmiycem dedm kendisi gidecek.Kv arayınca açık açık söyleyin benim bir günüm var ondada evimde durmak istiyorum deyin. Her hafta sonuda gidilmez ki..
Yapma işleri, bırakDiyorum çamaşır asmadm daha ütü yapcm yarın iş var diyorum yoruldum diyorum annesi aradığı için vicdan yapiyo.
Yanlış anlamayın ama sizin sesiniz çıkmıyor eşinize anlatmak nedir belli ki o daha çekimser baba eş olmaya elverişli değil daha çocuk gibi.her hafta olur mu hiç.. çalışmayla ne ilgisi var ki bununMerhaba cumartesi günü bile çalışmama rağmen kayınvalide herhaftasonu gelin diye ariyo. Bi pazar var hem çocuk hem ev işleri derken kendime vaktim kalmiyo ve ben bu durumu eşime anlatamiyorum. Annem babam çocuğu özlemiştir diyo ama oraya gidincede çocukla ilgilenen yok..Evden daha çok yoruluyorum orda..az önce kv yine aradi anne daha çamaşır asmadm çocuk yeni uyudu dedim uyanınca gelin diyo. Ay sinir oluyorum ya eşimde smdi tutturdu biz niye köye gitmiyoruz diyo sen git diyorum çocuğu kendim getiremem diyo daha nasl anlatabilirim eşime derdimi.
herkese söylüyorum ama dinleyen yok, eşini gönder peşine de çocuğu tak, sen de evdeki işlerini hallet, temizlik yapman gerekiyorsa onu yap ya da en azından sorunca ev işi yapıyorum de. emin ol onlar orada çocuk bakmak zorunda olunca ne eşin gitmek ister ne onlar çağırırMerhaba cumartesi günü bile çalışmama rağmen kayınvalide herhaftasonu gelin diye ariyo. Bi pazar var hem çocuk hem ev işleri derken kendime vaktim kalmiyo ve ben bu durumu eşime anlatamiyorum. Annem babam çocuğu özlemiştir diyo ama oraya gidincede çocukla ilgilenen yok..Evden daha çok yoruluyorum orda..az önce kv yine aradi anne daha çamaşır asmadm çocuk yeni uyudu dedim uyanınca gelin diyo. Ay sinir oluyorum ya eşimde smdi tutturdu biz niye köye gitmiyoruz diyo sen git diyorum çocuğu kendim getiremem diyo daha nasl anlatabilirim eşime derdimi.
Eşiniz tam annesinin oğlu, aynı annesi gibi geri kafali. Hiç sanmıyorum değişeceğini. Sizin yorulmaniz önemli değil çünkü, annesinin istegi onemli. Anasının karnından çıkamamış erkekler hiç evlenmese keşke!Merhaba cumartesi günü bile çalışmama rağmen kayınvalide herhaftasonu gelin diye ariyo. Bi pazar var hem çocuk hem ev işleri derken kendime vaktim kalmiyo ve ben bu durumu eşime anlatamiyorum. Annem babam çocuğu özlemiştir diyo ama oraya gidincede çocukla ilgilenen yok..Evden daha çok yoruluyorum orda..az önce kv yine aradi anne daha çamaşır asmadm çocuk yeni uyudu dedim uyanınca gelin diyo. Ay sinir oluyorum ya eşimde smdi tutturdu biz niye köye gitmiyoruz diyo sen git diyorum çocuğu kendim getiremem diyo daha nasl anlatabilirim eşime derdimi.
açık açık söyleyerek?Merhaba cumartesi günü bile çalışmama rağmen kayınvalide herhaftasonu gelin diye ariyo. Bi pazar var hem çocuk hem ev işleri derken kendime vaktim kalmiyo ve ben bu durumu eşime anlatamiyorum. Annem babam çocuğu özlemiştir diyo ama oraya gidincede çocukla ilgilenen yok..Evden daha çok yoruluyorum orda..az önce kv yine aradi anne daha çamaşır asmadm çocuk yeni uyudu dedim uyanınca gelin diyo. Ay sinir oluyorum ya eşimde smdi tutturdu biz niye köye gitmiyoruz diyo sen git diyorum çocuğu kendim getiremem diyo daha nasl anlatabilirim eşime derdimi.
Merhaba cumartesi günü bile çalışmama rağmen kayınvalide herhaftasonu gelin diye ariyo. Bi pazar var hem çocuk hem ev işleri derken kendime vaktim kalmiyo ve ben bu durumu eşime anlatamiyorum. Annem babam çocuğu özlemiştir diyo ama oraya gidincede çocukla ilgilenen yok..Evden daha çok yoruluyorum orda..az önce kv yine aradi anne daha çamaşır asmadm çocuk yeni uyudu dedim uyanınca gelin diyo. Ay sinir oluyorum ya eşimde smdi tutturdu biz niye köye gitmiyoruz diyo sen git diyorum çocuğu kendim getiremem diyo daha nasl anlatabilirim eşime derdim
Persembe yada Cumadan bi ufak plan yapin kendinize,eşinize de diyinki eger annenler ararsa benim pazar gunune bi işim var gidemem simdiden haberin olsun bana gidelim deme diyin.ben boyle yaptim başlarda sonradan kendiside gitmemeye alisti artikMerhaba cumartesi günü bile çalışmama rağmen kayınvalide herhaftasonu gelin diye ariyo. Bi pazar var hem çocuk hem ev işleri derken kendime vaktim kalmiyo ve ben bu durumu eşime anlatamiyorum. Annem babam çocuğu özlemiştir diyo ama oraya gidincede çocukla ilgilenen yok..Evden daha çok yoruluyorum orda..az önce kv yine aradi anne daha çamaşır asmadm çocuk yeni uyudu dedim uyanınca gelin diyo. Ay sinir oluyorum ya eşimde smdi tutturdu biz niye köye gitmiyoruz diyo sen git diyorum çocuğu kendim getiremem diyo daha nasl anlatabilirim eşime derdimi.
Ben 15 günde bir eşimi 3 yaşındaki kızımla 90 km messfedeki kv ye gönderiyorum. Evde kafam rahat takılıyorum :)Merhaba cumartesi günü bile çalışmama rağmen kayınvalide herhaftasonu gelin diye ariyo. Bi pazar var hem çocuk hem ev işleri derken kendime vaktim kalmiyo ve ben bu durumu eşime anlatamiyorum. Annem babam çocuğu özlemiştir diyo ama oraya gidincede çocukla ilgilenen yok..Evden daha çok yoruluyorum orda..az önce kv yine aradi anne daha çamaşır asmadm çocuk yeni uyudu dedim uyanınca gelin diyo. Ay sinir oluyorum ya eşimde smdi tutturdu biz niye köye gitmiyoruz diyo sen git diyorum çocuğu kendim getiremem diyo daha nasl anlatabilirim eşime derdimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?