Her haftasonu kayinvalideye gitmek zorundamıyım

Ben olsam biraz ılımlı bir giriş yaparım. Onlar çağırıyorsa gelemeyiz işlerim var ama çocuğu görmek istiyorsanız siz akşam çaya buyurun gelin derdim. Çay, çerez veya hazır bir tarlı tamam. Mesele çocuksa görsünler engel olmam. Baktım olmuyor eşim de bu konuda ısrar ediyor tartışırım.

Yanlış anlamayın ama sizin sesiniz çıkmıyor eşinize anlatmak nedir belli ki o daha çekimser baba eş olmaya elverişli değil daha çocuk gibi.her hafta olur mu hiç.. çalışmayla ne ilgisi var ki bunun

Ben bebeğim olunca calismiycam bir süre ama iki bayramda gidilir ok ekstra 1 kezde öyle gidilir ok 2 de onlar gelse hadi 3 olsun anca bu kadar herkesin bir hayatı var
Ben bebek yok olduğu halde ise gücü anca yapiyorum

Kayınvalide gelsin nedne hep siz gidiyosunuz. Gittiğinizdede anne su çocuga az bak falan dıyın biraz yorun gelmenizi istemez

Herhafta gitmeye alıştırmışsınız âdet haline gelmiş önce eşinle konuş onu ikna etmeye çalış alışverişe gidelim deyin eşinizin hayır diyemeyeceği birşey bulun bundan sonra da en azından arada gitmemeye çalışın herhafta gitme mecburiyetiniz yok

herkese söylüyorum ama dinleyen yok, eşini gönder peşine de çocuğu tak, sen de evdeki işlerini hallet, temizlik yapman gerekiyorsa onu yap ya da en azından sorunca ev işi yapıyorum de. emin ol onlar orada çocuk bakmak zorunda olunca ne eşin gitmek ister ne onlar çağırır

Eşiniz tam annesinin oğlu, aynı annesi gibi geri kafali. Hiç sanmıyorum değişeceğini. Sizin yorulmaniz önemli değil çünkü, annesinin istegi onemli. Anasının karnından çıkamamış erkekler hiç evlenmese keşke!

Bu KV neden hep onlara gidilmesini istiyorlar, bizdede öyleydi. Yanliz bizimkiler az degildi ha, eger bir hafta sonu gitmeyelim hemen onlar cikip geliyorlardi Bende aman yeterki onlar gelmesin diye hemen hemen her haftasonu oraya gitmek „zorunda“ kaliyordum…
Artik kurtuldum cok sükür.

açık açık söyleyerek?

Persembe yada Cumadan bi ufak plan yapin kendinize,eşinize de diyinki eger annenler ararsa benim pazar gunune bi işim var gidemem simdiden haberin olsun bana gidelim deme diyin.ben boyle yaptim başlarda sonradan kendiside gitmemeye alisti artik

Ben 15 günde bir eşimi 3 yaşındaki kızımla 90 km messfedeki kv ye gönderiyorum. Evde kafam rahat takılıyorum :)
Bazen özel araçla bazen trenle gidiyolar. Orada babasının nasıl idare ettiğiyle hiiiç ilgilenmiyorum :) kayınvalidem bence bıkmıştır kızım hepsini parmağında oynatıyor çünkü gönder gitsinler karımın işi var çok çalışıyo dedirtiyorum kendim için

Kısaca gitmek istemiyorum deyin sadece yorgunum deyin. Açıklamaya gerek yok bazıları memnun olacak diye yormayın kendinizi.

Bir de şöyle dene
Ev işlerini çocuk bakımını esin yapsın
Sen bunları yapmadan git kayınvalidene..?
Yorgunum demek çok mu zor
Neden kendini yıpratmana izin veriyorsun
Hadi kaynana düşünmüyor ki bence işine gelmiyor.
Esin bile seni düşünmüyor deger mi birilerini memnun etmeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…