• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her haftasonu kayinvalideye gitmek zorundamıyım

Dedim az önce yine annemler 2 hafta çocuğu gormiycek mi diyo. Mesele çocuk degl aslında mesele kv hep yaninda istiyo bizi hergun 2 kez görüntülü arar.haftasonunu birlikte geçirmek ister falan
Nasıl 2 hafta ? Bu hafta görmezse haftaya görür neresi iki hafta
Bide benim annem babamda can onlar hergun görüyor mu gibi bişey dediniz mi mesela ?

Dedim az önce yine annemler 2 hafta çocuğu gormiycek mi diyo. Mesele çocuk degl aslında mesele kv hep yaninda istiyo bizi hergun 2 kez görüntülü arar.haftasonunu birlikte geçirmek ister falan
Ay hiç kimseyi çekemem her hafta sonu
Veya hergun görüntülü filan

Evdeki her işi siz yaparsanız, cocuğa siz bakıp tüm sorumluluğunu üstünüze alırsanız, birde üstüne üstlük dışarda çalışırsanız olacağı bu. 🤦🏼

Laf anlatılmaz erkeklere kıt akıllılar. Anlatmaya çalışıyorsanız boşuna. Anca işleri ona yıkarsanız anlar. Ama onuda yapabilseydiniz zaten şuan bu durumda olmazdınız 🤷‍♀️

Nasıl 2 hafta ? Bu hafta görmezse haftaya görür neresi iki hafta
Bide benim annem babamda can onlar hergun görüyor mu gibi bişey dediniz mi mesela ?
Ben çalıştığın için

kendi annem bakiyo çocuğa
Bazen işim oluyo açamıyorum akşam arıyo trip yapiyo aradim acmadinz geri de dönmediniz diyo

Çocugunu sabah eşinle oraya yolla işim bitince gelirim de gitme.
Diğer haftada cumartesi akşamdan anne yarın yardıma gelirmisin çok iş birikti çoçuga bakarsın de. Büyük ihtimal gelmez.
Öbür hafta git ama pazartesi gün içinde de ara dün sizdeydim işlerimi yetiştirmedim. Akşam size yemege gelicez agır bi yemek iste.
1 ayın sonunda telefonunu açmaz 😁
Doğru kız ben de alışveriş hastane vs dışarı çıktığımda dönüşte yemekle uğraşmim diye uğradığımdan beri aramıyor gelin diye 🤣

Ben çalıştığın için

Bazen işim oluyo açamıyorum akşam arıyo trip yapiyo aradim acmadinz geri de dönmediniz diyo
Ay bırak atsın. Çok yüz vermişsin. Mecbur değilsin aramasini açmasına da, gitmeye de. Madem o kadar meraklı torun görmeye kendileri gelsin.

E görmesin? Her hafta her istediğimiz kişiyi görmek zorunda mıyız? Her hafta tek tatil gününüzde yollara düşmek zorunda mısınız?

Madem çok özlüyor kv hafta içi gündüz gelsin sevsin torunu gitsin neden yapmıyor hiç sordunuz mu eşinize?

Aa pardon o erkek anası torun ayağına gitmeli dimi sevebilmesi için!!!

Benim ailem 1000 km uzakta senede maksimum 2 kere gidebiliyorum. Eşinizin ağzına ıslak odunla vurasım geldi şu an.

Hele ki pandemi varken, ben hayatta gitmem. Calisiyorsunuz, sizde hastalık olsa onlara bulassa uğraş dur. Bence hiç riske girmeyin hastalığı bahane edin

Ben çalıştığın için

İşin çok zor gerçekten
Ben bana trip yapana ' yapacak bişey yok telefonda konuşmak artık beni anksiyeteye sokuyor' diyorum

Sizde migrenim var anne, telefon rahatsız ediyor artık diyebilirsiniz arzu ederseniz, bir anlamaz iki anlamaz ama illa anlayacak

Evet görmeyecek diyeceksiniz o anda. Artik görüntülü telefon da var. Kayinvalidenizi gectim esiniz laf anlamiyorum. Benim kayinvalidem de arar davet eder (yakin oturuyoruz), ama ben gelemiyorum desem ne o nede esim küser, cünkü biliyorlar bende küsmek islemez. Zorla yaptirilan hicbir iste hayir yok

Back