- 20 Nisan 2007
- 4.038
- 10.390
- 733
- 44
- Konu Sahibi Sevdayolum
-
Dedim az önce yine annemler 2 hafta çocuğu gormiycek mi diyo. Mesele çocuk degl aslında mesele kv hep yaninda istiyo bizi hergun 2 kez görüntülü arar.haftasonunu birlikte geçirmek ister falanİstemiyorum demiyor musunuz açık acik kocaniza
Nasıl 2 hafta ? Bu hafta görmezse haftaya görür neresi iki haftaDedim az önce yine annemler 2 hafta çocuğu gormiycek mi diyo. Mesele çocuk degl aslında mesele kv hep yaninda istiyo bizi hergun 2 kez görüntülü arar.haftasonunu birlikte geçirmek ister falan
Ay hiç kimseyi çekemem her hafta sonuDedim az önce yine annemler 2 hafta çocuğu gormiycek mi diyo. Mesele çocuk degl aslında mesele kv hep yaninda istiyo bizi hergun 2 kez görüntülü arar.haftasonunu birlikte geçirmek ister falan
Ben çalıştığım için kendi annem bakiyo çocuğaNasıl 2 hafta ? Bu hafta görmezse haftaya görür neresi iki hafta
Bide benim annem babamda can onlar hergun görüyor mu gibi bişey dediniz mi mesela ?
Ben çalıştığın içinNasıl 2 hafta ? Bu hafta görmezse haftaya görür neresi iki hafta
Bide benim annem babamda can onlar hergun görüyor mu gibi bişey dediniz mi mesela ?
Ay hiç kimseyi çekemem her hafta sonu
Veya hergun görüntülü filan
Bazen işim oluyo açamıyorum akşam arıyo trip yapiyo aradim acmadinz geri de dönmediniz diyoAy hiç kimseyi çekemem her hafta sonu
Veya hergun görüntülü filan
Doğru kız ben de alışveriş hastane vs dışarı çıktığımda dönüşte yemekle uğraşmim diye uğradığımdan beri aramıyor gelin diyeÇocugunu sabah eşinle oraya yolla işim bitince gelirim de gitme.
Diğer haftada cumartesi akşamdan anne yarın yardıma gelirmisin çok iş birikti çoçuga bakarsın de. Büyük ihtimal gelmez.
Öbür hafta git ama pazartesi gün içinde de ara dün sizdeydim işlerimi yetiştirmedim. Akşam size yemege gelicez agır bi yemek iste.
1 ayın sonunda telefonunu açmaz
Ay bırak atsın. Çok yüz vermişsin. Mecbur değilsin aramasini açmasına da, gitmeye de. Madem o kadar meraklı torun görmeye kendileri gelsin.Ben çalıştığın için
kendi annem bakiyo çocuğa
Bazen işim oluyo açamıyorum akşam arıyo trip yapiyo aradim acmadinz geri de dönmediniz diyo
E görmesin? Her hafta her istediğimiz kişiyi görmek zorunda mıyız? Her hafta tek tatil gününüzde yollara düşmek zorunda mısınız?Dedim az önce yine annemler 2 hafta çocuğu gormiycek mi diyo. Mesele çocuk degl aslında mesele kv hep yaninda istiyo bizi hergun 2 kez görüntülü arar.haftasonunu birlikte geçirmek ister falan
İşin çok zor gerçektenBen çalıştığın için
kendi annem bakiyo çocuğa
Bazen işim oluyo açamıyorum akşam arıyo trip yapiyo aradim acmadinz geri de dönmediniz diyo
Dedim az önce yine annemler 2 hafta çocuğu gormiycek mi diyo. Mesele çocuk degl aslında mesele kv hep yaninda istiyo bizi hergun 2 kez görüntülü arar.haftasonunu birlikte geçirmek ister falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?