Her haftasonu kayinvalideye gitmek zorundamıyım

hehe aklin yolu bir :))

Gidip geliyorlar mi aynı gün içinde yoksa kalıyorlar mi

Bence sorun her hafta cocugu gormek istemeleri ya da bi hafta gormezlerse uzulmeleri degil. Butum hafta anne calisirken anneanne ile beraber cocuk. Tum hafta onunlaysa hafta sonu da bizle olmak zorunda diye yerlestirmisler adamin kafasina. Onlar ogullarina karsi torunu kullanmislar ogullari da karisina karsi cocugunu kullaniyo. Ne giderim ne gonderirim. Biz yeni evlendigimizde vardi boyle seyler. Bi pazar gunumuz var her pazar arayip bizi cagirma yeni evliyiz biz demistim. O zamanlar her hafta gozu yola dusen kocam smdi 3 ay gitmesem anneme gidelim demez. Bi karar verin arkasinda durun. Ben gitmedigim yere cocugumu da gondermezdim bu arada

Bir gün tatiliniz var bunu orda yemek istememenşz kadar doğal bir şey yok.
Biz eşimle genelde aile ziyaretlerini haftaiçi akşam yemeklerinde yapmayı tercih ediyorduk bebek yokken. Şimdi onları bize haftaiçi çağırıyoruz. İki tarafında evi soğuk çünkü :)
Söylediklerinde de haftasonu uyuyup, işlerimizi rahatça halletmek istiyoruz diye açıkça söylüyoruz. Arada haftasonu da gittiğimiz geldiğimiz oluyor ama bunu bir rutine bindirmiyoruz.

açıkça söylediniz mi ?
biz pazar tatilim var evle ilgilenip ailemle vakit gecirmek istiyorum diye ?

Gidip geliyorlar mi aynı gün içinde yoksa kalıyorlar mi
Bazen kalıyolar bazen de geliyorlar. Kalma işinden sonra eşim eve döndüğünde sarılıp beni öptü sen ne yüce bir kadınsın ki bu çocukla başa çıkıyorsun dedi kendisi geceleri uyutmayı hiç denememişti de. O günden beri sabah gidip gece dönmeye başladılar

İyi bir öğreti olmuş ona

Ben çalıştığım için kendi annem bakiyo çocuğa
o zaman ne yapıyorsunuz
eşinize "hayatım annem bu ara çok yoruldu dinlensin biraz. Anneni çağır da 1 2 hafta çocuğa baksın.
hem çok özlüyor diyip duruyorsun ya. Sadece özlemekle olmuyor" vs deseniz :)

ne oluyorsa sessiz kalmakla oluyor
kaç yaşında çocuğunuz? eşiniz kendisi neden götüremezmiş?
bu arada kv nize gittiğiznde ay pek yoruldum bu hafta anne diyip süzüle süzüle oturun

Ben de 2.5 yaşından sonra büyük oğlumu göndermeye başlamıştım. Babanne bakmıştı zaten. Çok rahat gönderiyordum. Köy olduğu için çocuğa da iyi oluyordu.

Şimdi 2 numara martta 2 yaşını dolduracak. Eşime dedim şunu memeden bi keseyim haftasonu çocukları takacağım koluna yallah ananın evine ben kafamı dinleyeceğim diyeceğim

Kücük bi cinnet bütün problemleri cözer.
Kvvde aradıgında acmak zorunda değilsiniz bence.
Oglunu arar ona da kücük bi cinnetle anlatabilirsiniz derdinizi diye düsünüyorum.
Sütten kesilmeden niye evlenmis acaba?Anam da anam köyümde köyüm.Bu ne yahu?

Bende eş ailesine kendim gitmiyorum.
Ama torunu görmek istiyorlar haklı olarak.
Kendim olmadan eşimle göndermeye pek hevesim yoktu ama buradaki kadınları görünce bende heveslendim yoksa benim de gitmem gerekecek ve ben gitmeyi asla istemiyorum.

Sizi biliyorum ama sizin çocuk tek göndermek için henüz çok küçük. Kv ye çocuğa davranışı konusunda güveniyorsanız gönderirsiniz. Cidden rahatlık :)

Sizi biliyorum ama sizin çocuk tek göndermek için henüz çok küçük. Kv ye çocuğa davranışı konusunda güveniyorsanız gönderirsiniz. Cidden rahatlık :)
Esim bakar çocuğa o konuda iyi ama ben kadar sabırlı degil çocuk istemezse sikinti yok
Köyde avlu vs geniş bisiklet sürmeye oyun oynamaya.
İlgisini çekebilir.
Kaynanamın işi çok bakamaz.
Esim bakacagi için artık çocuk çok durur mu bilemedim.

Ooo köyse o çocuğun gitmek istememe ihtimali yok ben söyleyeyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…