- Konu Sahibi Sevdayolum
-
hehe aklin yolu bir :))Ben 15 günde bir eşimi 3 yaşındaki kızımla 90 km messfedeki kv ye gönderiyorum. Evde kafam rahat takılıyorum :)
Bazen özel araçla bazen trenle gidiyolar. Orada babasının nasıl idare ettiğiyle hiiiç ilgilenmiyorum :) kayınvalidem bence bıkmıştır kızım hepsini parmağında oynatıyor çünkügönder gitsinler karımın işi var çok çalışıyo dedirtiyorum kendim için
Gidip geliyorlar mi aynı gün içinde yoksa kalıyorlar miBen 15 günde bir eşimi 3 yaşındaki kızımla 90 km messfedeki kv ye gönderiyorum. Evde kafam rahat takılıyorum :)
Bazen özel araçla bazen trenle gidiyolar. Orada babasının nasıl idare ettiğiyle hiiiç ilgilenmiyorum :) kayınvalidem bence bıkmıştır kızım hepsini parmağında oynatıyor çünkügönder gitsinler karımın işi var çok çalışıyo dedirtiyorum kendim için
Bazen kalıyolar bazen de geliyorlar. Kalma işinden sonra eşim eve döndüğünde sarılıp beni öptü sen ne yüce bir kadınsın ki bu çocukla başa çıkıyorsun dediGidip geliyorlar mi aynı gün içinde yoksa kalıyorlar mi
İyi bir öğreti olmuş onaBazen kalıyolar bazen de geliyorlar. Kalma işinden sonra eşim eve döndüğünde sarılıp beni öptü sen ne yüce bir kadınsın ki bu çocukla başa çıkıyorsun dedikendisi geceleri uyutmayı hiç denemişti de. O günden beri sabah gidip gece dönmeye başladılar
o zaman ne yapıyorsunuzBen çalıştığım için kendi annem bakiyo çocuğa
Ben de 2.5 yaşından sonra büyük oğlumu göndermeye başlamıştım. Babanne bakmıştı zaten. Çok rahat gönderiyordum. Köy olduğu için çocuğa da iyi oluyordu.Ben 15 günde bir eşimi 3 yaşındaki kızımla 90 km messfedeki kv ye gönderiyorum. Evde kafam rahat takılıyorum :)
tamamdır gitsin kendisi.. çocuğu da gönderdiniz inşallah :)Öyle dedim.. eşim iki saattr gidelm diyo gitmiycem dedm kendisi gidecek.
Kücük bi cinnet bütün problemleri cözer.Merhaba cumartesi günü bile çalışmama rağmen kayınvalide herhaftasonu gelin diye ariyo. Bi pazar var hem çocuk hem ev işleri derken kendime vaktim kalmiyo ve ben bu durumu eşime anlatamiyorum. Annem babam çocuğu özlemiştir diyo ama oraya gidincede çocukla ilgilenen yok..Evden daha çok yoruluyorum orda..az önce kv yine aradi anne daha çamaşır asmadm çocuk yeni uyudu dedim uyanınca gelin diyo. Ay sinir oluyorum ya eşimde smdi tutturdu biz niye köye gitmiyoruz diyo sen git diyorum çocuğu kendim getiremem diyo daha nasl anlatabilirim eşime derdimi.
Bende eş ailesine kendim gitmiyorum.Ben de 2.5 yaşından sonra büyük oğlumu göndermeye başlamıştım. Babanne bakmıştı zaten. Çok rahat gönderiyordum. Köy olduğu için çocuğa da iyi oluyordu.
Şimdi 2 numara martta 2 yaşını dolduracak. Eşime dedim şunu memeden bi keseyim haftasonu çocukları takacağım koluna yallah ananın evine ben kafamı dinleyeceğim diyeceğim
Sizi biliyorum ama sizin çocuk tek göndermek için henüz çok küçük. Kv ye çocuğa davranışı konusunda güveniyorsanız gönderirsiniz. Cidden rahatlık :)Bende eş ailesine kendim gitmiyorum.
Ama torunu görmek istiyorlar haklı olarak.
Kendim olmadan eşimle göndermeye pek hevesim yoktu ama buradaki kadınları görünce bende heveslendim yoksa benim de gitmem gerekecek ve ben gitmeyi asla istemiyorum.
ZTen şuan çok küçük buyuyunce ne olur bilemedim.Sizi biliyorum ama sizin çocuk tek göndermek için henüz çok küçük. Kv ye çocuğa davranışı konusunda güveniyorsanız gönderirsiniz. Cidden rahatlık :)
Esim bakar çocuğa o konuda iyi ama ben kadar sabırlı degil çocuk istemezse sikinti yokSizi biliyorum ama sizin çocuk tek göndermek için henüz çok küçük. Kv ye çocuğa davranışı konusunda güveniyorsanız gönderirsiniz. Cidden rahatlık :)
Gitmek istiyorum ama annemiz gitmem demesin deZTen şuan çok küçük buyuyunce ne olur bilemedim.
Belki kendi gitmek istemez benim duam bu yönde.
Ooo köyse o çocuğun gitmek istememe ihtimali yok ben söyleyeyim :)Esim bakar çocuğa o konuda iyi ama ben kadar sabırlı degil çocuk istemezse sikinti yok
Köyde avlu vs geniş bisiklet sürmeye oyun oynamaya.
İlgisini çekebilir.
Kaynanamın işi çok bakamaz.
Esim bakacagi için artık çocuk çok durur mu bilemedim.
Hayallerimi yiktinOoo köyse o çocuğun gitmek istememe ihtimali yok ben söyleyeyim :)
Annesine düşkün ne kadar cok erkek varmis.Diyorum çamaşır asmadm daha ütü yapcm yarın iş var diyorum yoruldum diyorum annesi aradığı için vicdan yapiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?