ben de aşırı güleryüzlü bir insanım üstelik evime gelen misafire de pervane olurum, aman rahat etsinler
aman yiyip içsinler, aman memnun ayrılsınlar vs vs. tabi ki kayınvalidemlere de aynıyım, ama bu demek değil ki
türbe kapısı gibi her istediklerine evime gelebilsinler, evliliğin ilk 3 ayında sizinle benzer şeyler yaşadık, baktım olmuyor
kusura bakmayın ama biz de sizin gibi sizden bağımsız bir aileyiz bizi sürekli geleceğiz ya da gelin diye aramayın dedim açıkça
üstelik benim kayınpederin görüntülü arama huyu vardı gece 11de 12de, açmasak bile huzursuz oluyordum ne alaka gece 12 yani?
dediğine göre benim kayınvalide arama yapmasını engelleyemiyordu, bir gün otururken şey dedim herkesin içinde, gece demiyorsunuz
gündüz demiyorsunuz görüntülü arıyorsunuz yatıyor muyuz kalkıyor muyuz o saatte ne kadar ayıp bu yaptığınız gelininiz olarak
ben utanıyorum dedim o da kesildi şak diye. Bazen bazı insanlar kırılmalı ki siz kırılmayasınız, valla kimsenin kırılması benim huzurumdan
daha önemli değil, şu bilinci oturtunca daha mutlu ve huzurlu olacağınıza eminim çünkü bir takım kişiler eş ailesi gibi, imadan anlamıyor
daha doğrusu anlamak istemiyor, açıkça anlatmak en makulü.