Her hafta sonu misafirlik

Farkinda degiller zannediyorsunuz hayir farkindalar. Burada cok konu acildi icinden sonra Canavar cikan
Oglumun evine geliyorum diyen hakaretler savuran insanlara donustuler
Cozum basit misafir gibi davranmayacaksiniz rahatsiz olup kacacaklar. Is ustune is isteyeceksiniz
Baska turlu basedemezsiniz bu isin bide torun gorme sevdasi var yerlerini bir an once ogrensinler
Fark etmemeleri mümkün mi? Aynı şehirde görümce de varmış. Neden onda kalmıyorlar da illa oğlunda kalıyor mesela? Kızına kıyamıyor geline çöküyor çünkü.
Böyle yumuşak yüzlü olurlarsa ileride de yaşlandık der temelli yerleşirler onun da yerini yapıyorlar

Fark etmemeleri mümkün mi? Aynı şehirde görümce de varmış. Neden onda kalmıyorlar da illa oğlunda kalıyor mesela? Kızına kıyamıyor geline çöküyor çünkü.
Böyle yumuşak yüzlü olurlarsa ileride de yaşlandık der temelli yerleşirler onun da yerini yapıyorlar

Ben bu kdr sabra cidden sasiriyorum cok uzun zaman oldu insanlari ilk denemelerinde sinir disi etmeye baslayali
Kibarmis iyiymis bu yalanlara cocuk inanmaz yahu, gorumceden geline gecmek nedir? Ne munasebet?
O kdr gezebilen insana niye misafirmis gibi davranayim yemekte isterim kendi isini kendi gorur her hafta 1 2 gun icin nevresim yika kaldir kabus gibi

Çalışmasanız da yine aynı şekilde böyle emrivaki gelmeleri doğru değil. İnsan bir müsait misiniz diye sorar. Son dk öyle geçerken geldik uğrayalım dedik olmaz. Sürekli yatıya kalmak nedir ya. Çok sinir bozucu bir durum. Anlayışsız, empati yoksunu insanlardan nefret ediyorum.
Dün geldiklerinde güler yüz göstermedim. Maksimum tepkim bu olabiliyor işte

Kirilirlarsa kirilsinlar aman sizde ya acik acik soyleyin. Programiniz varsa iptal ederiz isterseniz demeyin bizim planimiz var diyin ben bunaldim sizin yerinize bu kadar taviz cok fazla. Neden kizinda kalmiyorda surekli sizde kaliyor kizlarinin duzeni bozulmasin diye tabiki.

sizin kırmamak adını kendinizden ve eşinizle olan iletişiminizden verdiğiniz bu taviz, evliliğinize mal olur. umarım farkındasınızdır.
İnşallah öyle bir şey olmaz. Biz de bunu konuştuk oturup. Ben dedim ki biz yakın oturmayalım kimseye özgür olalım dedik başta. Şimdi ne özgürlüğümüz kaldı dedim. Sorulmuyor bile bir planınız var mı diye. Ben sürekli haftasonlarımı onlarla geçirmek zorunda mıyım? Eşim de çözücem ben babamla nasıl konuşacağımızı bi düşünelim sen de destek ol falan dedi.

Eşimin babası annesini asla ama asla dinlemiyor kadın bir konuda ağzını açınca bile susturuyor. Kaba bir insan eşine karşı. Bana da bir kere denemeye kalktı bu kaba tavrı hemen eşim müdahale etti. Düzgün konuşur musun baba ne biçim konuşuyosun eşimle böyle konuşamazsın falan dedi. Birdaha cesaret edemedi babası. Eşim babasıyla konuşsa daha net çözüm olur sanki. O da nasıl diyicem ki diyor
Nasıl dıyeceğim die bisey yok eğer kendı ailesini kurduysa önce çekirdek ailem diyecek .

Eşiniz tek çocuk mu hani aile çok yalnız ve sizden başka kimsesi yok mu ?

Çok kötü ama bir şekilde halletmeniz lazım. Bu zamana kadar geç bile kalmışsınız, sağlıklı bir ilişki değil bu. Kırmak istememenizi çok iyi anlıyorum, kötü insanlar olsa daha kolay olurdu muhtemelen ama böyle de olmaz.
Haftaya kendinize bir program ayarlayın, sonraki haftaya da. Ondan sonra da biz size geliyoruz deyin. Böyle böyle görüşme sıklığını azaltın. Başka bir çare gelmedi aklıma.
Eşiniz tek çocuk mu?

Farkinda degiller zannediyorsunuz hayir farkindalar. Burada cok konu acildi icinden sonra Canavar cikan
Oglumun evine geliyorum diyen hakaretler savuran insanlara donustuler
Cozum basit misafir gibi davranmayacaksiniz rahatsiz olup kacacaklar. Is ustune is isteyeceksiniz
Baska turlu basedemezsiniz bu isin bide torun gorme sevdasi var yerlerini bir an once ogrensinler
Biz yeni farkındalık yaşadık ne oluyor diye. Konuşarak değil de tavırla mı göster diyorsunuz?

Biz yeni farkındalık yaşadık ne oluyor diye. Konuşarak değil de tavırla mı göster diyorsunuz?

Kayinvalideye yemek yaptiracaksiniz mesela haftasonu yogun geciyor hafta ici yorgun oluyorum diye manti borek buzluga atin
Asla yatak fln hazirlamayin artik yerini biliyorsun diyin
Tamir boya vs isteyin kpederden

Hatta nevresim degistirmeyin her hafta yoruldum eskidiler yikanmaktan diyip ayni seyde yatirin

İnşallah öyle bir şey olmaz. Biz de bunu konuştuk oturup. Ben dedim ki biz yakın oturmayalım kimseye özgür olalım dedik başta. Şimdi ne özgürlüğümüz kaldı dedim. Sorulmuyor bile bir planınız var mı diye. Ben sürekli haftasonlarımı onlarla geçirmek zorunda mıyım? Eşim de çözücem ben babamla nasıl konuşacağımızı bi düşünelim sen de destek ol falan dedi.

siz destek olmak zorunda değilsiniz. umarım bunun da farkındasınızdır. kendi babasının başınıza açmış olduğu problemi çözmek içni dahi sorumluluğu üzerine alamıyor eşiniz. görün bu sorunları.

Aradıklarında buyrun evdeyiz gelin demeyeceksiniz. Evde değiliz, dışarıda arkadaşlarlayız, şehir dışındayız, bilmem nerdeyiz diyeceksiniz. Alışacaklar.
Umarım anahtar falan vermemişlerdir. Bu model bir kayınpeder siz gezin biz evde oturur sizi bekleriz de diyebilir.

Çok iyiler kıyamıyorum vs. diyorsunuz ya, hele bir sesini çıkarın görürsünüz çok iyi kayınvalideyle kayınbabayı.
Siz sesinizi çıkarmadığınız için iyiler. Hele bir gelmeyin deyin bakayım neler oluyor. Her konuda koca ve kayın aile başta melek oluyor, bir kanatları eksik dersin o derece. Sonra konu sahibi azıcık ses çıkardı mı görüyoruz o melekleri.

Buradaki konularda cidden bazı insanların sabrına hayran oluyorum. Evliya mısınız Allah aşkına.
Kırmadan halledeceğim diye her haftasonu kaynana kayınpederle geçirmişsiniz. Kırılan kırılsın böyle dert mi çekilir.
Çok haklısınız. Ben biraz hassasım bu konularda. İlişkilerimiz güzel bozulmasın diye düşündüm. En baştan böyle olsa ona göre davranırdım. Son 1 aydır kalma mevzuları başladı. Yakın zamanda oradan taşınacaklar diye sabredeyim dedim. Ama bir baktım bizim o muhteşem özgür evliliğimizden eser yok. Haftasonları biz gezmeyi değil de evde vakit geçirmeyi seven bir çiftiz. Böyle olunca eşimle de bi uzaklaştık. Yeni farkındalık yaşıyoruz daha hemen çözmemiz lazım diye konuştuk. Benim ailem de yapsa rahatsız olurum. Konuşmak mı yoksa evde değiliz vs gibi tavırla mı ayaklarını çekmek daha iyi olur ona karar veremedik.

11 yıllık evliyim kayınpederim bana 5 kere tek gelmiştir onda da asla kalmamıştır. Şehir dışına kızları için gitse de onlarda kalmaz otelde kalır. Belki benim kayınbabam da tuhaf ama yani sizinkiler berbat. Düşüncesiz insanlardan nefret ederim.
Artık haftasonları mesaiye kalacağız deyin kurtulursunuz belki.
Bu adam önceden böyle değildi. Kayınvalidem uğrayalım dese bırak çocukları bir haftasonları var derdi. Adama birşey oldu psikolojik olarak da iyi görmüyorum onu son zamanlarda. Asla kimseyle konuşmuyor. Gelmek için hevesleniyor ya koltuğa oturup kalıyor öyle hiç konuşmadan

Umarım anahtar falan vermemişlerdir. Bu model bir kayınpeder siz gezin biz evde oturur sizi bekleriz de diyebilir.
Vermiş olsalar bile kapı kilidi bozuldu anahtarı değiştirdik. Bu kadar basit. Sonra onlar her aradığında dışardayız, işimiz var. Anahtar istemeye yüz bulamadan türlü türlü bahaneler üretilecek. Ay ben çok kolay yalan söylüyorum şuan bunu tekrar fark ettim. :KK45:

Ben bu kdr sabra cidden sasiriyorum cok uzun zaman oldu insanlari ilk denemelerinde sinir disi etmeye baslayali
Kibarmis iyiymis bu yalanlara cocuk inanmaz yahu, gorumceden geline gecmek nedir? Ne munasebet?
O kdr gezebilen insana niye misafirmis gibi davranayim yemekte isterim kendi isini kendi gorur her hafta 1 2 gun icin nevresim yika kaldir kabus gibi
Geldiklerinde kayınvalidem hiç oturmuyor hep bişeyler yapma peşinde. İnanın işinde değilim. Sadece ben eşimle vakit geçirmek istiyorum. Böyle bir hayat istesem beraber yaşardım onlarla zaten.

Çok düşüncesizler. Ben tek çocuğum. Evlendiğimden beri yıllardır annemle babam kalmadı evımde. Gelmezlerde. Telefon bile etmez babam, önce msj atar musaıt mısın kızım dıye. Calısıyorsun yorulma dıyorlar, ayds yılda bir ben yemeğe cağırıyorum sen gel dıyorlar hep. Yanı cok gec kalmıssınız, kendı kızlarına neden gıtmıyorlar pardon? Oğlumun evıne gıdıyorum yapacak tabı kafasında cunku. Burda konusması gereken sız degılsınız . Esınız. Ilk ıs sız kotu olursunuz .gelın ıstemıyor olur. Esınız konusacak, onun anne babası hıc bısey olmaz . Bencıllık yanı

Oyyyy daha okurken daraldım. Kendimi biliyorum bu kadar yorulmaya hele ki cumartesi pazarı yemeye dayanamazdım net çok kötü patlardım ben.

Back
X