- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #1.841
evet canım benim aynen oyle dogru anlamıssınCanm 99 kere hasbinallah nimel vekil 100.de hasbinallah ve nimel mevla ve nimel nasir diye okuyacağız degil mi? Doğru mu anladım?
Çok güzel düşünmüşsün100 kere hasbinallah nimel vekil düsündüm canım, aslında 99 kere + 100. de ve nimel mevla ve nimen nasir
OkudummmAllah kabul etsin
Okudum?Allahım abisini de selamete çıkartsın inş.yardım etsin Rabbim.
Okudum Allah kabul etsin
Catlak-kurabiye icin okudum Allah abinizi sizi ve ailenizi feraha çıkarsin. Tez vakitte hayirli haberler alın redvelvetcake
OkudumCatlak-kurabiye rabbim kabul etsin a selamete çıkarsın amin
Okudum
Catlak-kurabiye arkadaşımızın niyetine yazdığı gibi okudum dua ettim. Rabbim edilen bütün duaları kabul etsin Merve arkadaşımızı ve ailesini tez zamanda feraha çıkarsın. Aminn
Cumartesi pazar niyetlerini okudum Rabbim niyetlerinizi kabul etsin inşaallah
Bende bugün
Bendemi yarın Rabbim dualarımızı kabul eylesin arkadaşlar benim duam hayırlı sağlıklı Salih Saliha evlatlar niyetiyle bu şekilde dua ederseniz çok sevinirim Allah razı olsun hepinizden
Bende bugünCatlak-kurabiye niyetine okduum Rabbim şu mübarek günde ne duası dileği varsa kabul eylesin
Bendemi yarın Rabbim dualarımızı kabul eylesin arkadaşlar benim duam hayırlı sağlıklı Salih Saliha evlatlar niyetiyle bu şekilde dua ederseniz çok sevinirim Allah razı olsun hepinizden
Okudum
Catlak-kurabiye arkadaşımız için okudum. Allah Kabul etsin.
E Esragull arkadasıma sağlıklı sahlihli evlatları olması için okudum. Allah kabul etsin.Bende bugünCatlak-kurabiye niyetine okduum Rabbim şu mübarek günde ne duası dileği varsa kabul eylesin
amin canım hepimizinKızlar üç aylarımız mübarek olsun