Her gün birimiz için esma zinciri - ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir

Aminn kızlar Allah razı olsun dilinize sağlık
Rabbim sizlerinde dualarını kabul etsin

Okudummm Allah kabul etsin
Okudum?Allahım abisini de selamete çıkartsın inş.yardım etsin Rabbim.
Okudum Allah kabul etsin
Catlak-kurabiye okudum Allah dertlerinize derman versin maddi manevi redvelvetcake

Catlak-kurabiye icin okudum Allah abinizi sizi ve ailenizi feraha çıkarsin. Tez vakitte hayirli haberler alın redvelvetcake
Okudum Catlak-kurabiye rabbim kabul etsin a selamete çıkarsın amin
Catlak-kurabiye arkadaşımızın niyetine yazdığı gibi okudum dua ettim. Rabbim edilen bütün duaları kabul etsin Merve arkadaşımızı ve ailesini tez zamanda feraha çıkarsın. Aminn
Cumartesi pazar niyetlerini okudum Rabbim niyetlerinizi kabul etsin inşaallah

yarın E Esragull arkadasımızda sıra canım tikleri de okudum diyenler icin koyuyorum
Bende bugün Catlak-kurabiye niyetine okduum Rabbim şu mübarek günde ne duası dileği varsa kabul eylesin
yarın E Esragull arkadasımızda sıra canım tikleri de okudum diyenler icin koyuyorum
Bendemi yarın Rabbim dualarımızı kabul eylesin arkadaşlar benim duam hayırlı sağlıklı Salih Saliha evlatlar niyetiyle bu şekilde dua ederseniz çok sevinirim Allah razı olsun hepinizden

Allah razı olsun Rabbim kabul etsin

Catlak-kurabiye arkadaşımız için okudum. Allah Kabul etsin.

E Esragull arkadasıma sağlıklı sahlihli evlatları olması için okudum. Allah kabul etsin. redvelvetcake Üç aylarımız mübarek olsun buarada kızlar Allah kabul etsin dualarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…