Her gün birimiz için esma zinciri - ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir

kızlar bu arada persembe günü kandil, o gün toplu dua yapalım mı hepimizi 1 yasin 1 fetih okuyalım:KK68: evlilik isteyenler furkan ve taha, evlat isteyenler meryem, maddiyat isteyenler de vakıa :KK68:
hem o gün listemizi de yeniden olusturur, yeni duamıza baslarız cuma günü kısmetse
Evet canim guzel olur 🙂

kızlar bu arada persembe günü kandil, o gün toplu dua yapalım mı hepimizi 1 yasin 1 fetih okuyalım:KK68: evlilik isteyenler furkan ve taha, evlat isteyenler meryem, maddiyat isteyenler de vakıa :KK68:
hem o gün listemizi de yeniden olusturur, yeni duamıza baslarız cuma günü kısmetse
Çok güzel olur canım😻 çarşamba akşam yolcuyum eve dönüyorum perşembe gündüz işlerim olur ama perşembe gece çocuğumu uyutunca oturup okumak istiyorum inşallah 🙏🏻

çoook güzel olur ama ben adetliyim o kdr üzgünüm ki :KK43:

Günaydın kızlar :KK68: bugun E Esragull arkadasımız icin okuyoruz
Bende kendi niyetime okudum. Rabbim bu mübarek günlerde dua eden ve dua bekleyen herkesin dileğini kabul eylesin hepinizden Allah razı olsun 🙏🥰 Rabbim okudugunuz zikirlerin hürmetine beni ve isteyen herkesi hayırlı evlat sahibi yapsın Allah razı olsun hepinizden amin amin. Çok çok seviliyosunuz canlarım.🥰

Bence de kollektif dua gibi yani herkesin niyetlerine odaklanıp kuyalım. çok güzel düşünmüşsün Nillatte Nillatte ben de okurum senin için de canım ❤️

Bende kendi niyetime okudum. Rabbim bu mübarek günlerde dua eden ve dua bekleyen herkesin dileğini kabul eylesin hepinizden Allah razı olsun 🙏🥰 Rabbim okudugunuz zikirlerin hürmetine beni ve isteyen herkesi hayırlı evlat sahibi yapsın Allah razı olsun hepinizden amin amin. Çok çok seviliyosunuz canlarım.🥰
Niyetine annemle birlikte okuduk canım Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip etsin 🤲🤲🤲

X