- 23 Mart 2022
- 14.290
- 53.572
- 41
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #1.801
Kızlar dileğim 3,5 sene önce cennete göçen babamın günahı varsa affı ve hz muhammed sav komşu ve Allah 'ın sevilen kulları arasında olması, anneme ,eşime,çocuklarıma ve beni saglik huzur hayırlı güzel ömürler vermesi, çocuklarımın vatanına milletine hayırlı doğru dürüst insanlar olması ve en çok da mutlu olmaları, ve tüm sevdiklerimizle cennette kavuşabilmek, hayırlı güzel bir is, borçların bitmesi ve en önemlisi hiç düzelmeyen ruhsagligimin artık düzelmesini istiyorum. Allah hepimizin dualarını kabul etsin ,Allah a emanetiniz.
niyetine okudum arkadaşım.Allahım ailenizle birlikte güzel afiyet için de bir hayat nasip etsin sizeKızlar dileğim 3,5 sene önce cennete göçen babamın günahı varsa affı ve hz muhammed sav komşu ve Allah 'ın sevilen kulları arasında olması, anneme ,eşime,çocuklarıma ve beni saglik huzur hayırlı güzel ömürler vermesi, çocuklarımın vatanına milletine hayırlı doğru dürüst insanlar olması ve en çok da mutlu olmaları, ve tüm sevdiklerimizle cennette kavuşabilmek, hayırlı güzel bir is, borçların bitmesi ve en önemlisi hiç düzelmeyen ruhsagligimin artık düzelmesini istiyorum. Allah hepimizin dualarını kabul etsin ,Allah a emanetiniz.
Kızlar dileğim 3,5 sene önce cennete göçen babamın günahı varsa affı ve hz muhammed sav komşu ve Allah 'ın sevilen kulları arasında olması, anneme ,eşime,çocuklarıma ve beni saglik huzur hayırlı güzel ömürler vermesi, çocuklarımın vatanına milletine hayırlı doğru dürüst insanlar olması ve en çok da mutlu olmaları, ve tüm sevdiklerimizle cennette kavuşabilmek, hayırlı güzel bir is, borçların bitmesi ve en önemlisi hiç düzelmeyen ruhsagligimin artık düzelmesini istiyorum. Allah hepimizin dualarını kabul etsin ,Allah a emanetiniz.
Okudum canımKızlar dileğim 3,5 sene önce cennete göçen babamın günahı varsa affı ve hz muhammed sav komşu ve Allah 'ın sevilen kulları arasında olması, anneme ,eşime,çocuklarıma ve beni saglik huzur hayırlı güzel ömürler vermesi, çocuklarımın vatanına milletine hayırlı doğru dürüst insanlar olması ve en çok da mutlu olmaları, ve tüm sevdiklerimizle cennette kavuşabilmek, hayırlı güzel bir is, borçların bitmesi ve en önemlisi hiç düzelmeyen ruhsagligimin artık düzelmesini istiyorum. Allah hepimizin dualarını kabul etsin ,Allah a emanetiniz.
Canım benimKızlar dileğim 3,5 sene önce cennete göçen babamın günahı varsa affı ve hz muhammed sav komşu ve Allah 'ın sevilen kulları arasında olması, anneme ,eşime,çocuklarıma ve beni saglik huzur hayırlı güzel ömürler vermesi, çocuklarımın vatanına milletine hayırlı doğru dürüst insanlar olması ve en çok da mutlu olmaları, ve tüm sevdiklerimizle cennette kavuşabilmek, hayırlı güzel bir is, borçların bitmesi ve en önemlisi hiç düzelmeyen ruhsagligimin artık düzelmesini istiyorum. Allah hepimizin dualarını kabul etsin ,Allah a emanetiniz.
Amin.Pazar günü okuma sıramızCatlak-kurabiye nin niyeti
"Merve kulunun abisini ve çocuklarını şu içinde bulundukları durumdan feraha çıkar. Üzerlerine gelecek görünür, görünmez kazayı belayı def eyle. Yakında gerçekleşecek olan hadiseyi haklarında hayırlı olacak şekilde lehine sonuçlandır. Onlar üzerinde kurulan kötü planlardan, tuzaklardan sen esirge sen koru. Sonlarını hayır eyle. Abisini nefsine ve kendisine bırakma kalbine ferahlık ver" Amiiinnnn
Canım senin niyetine okudum Rabbim babacığını cennetin en güzel köşeleriyle mukafatlandirsin okuduğumuz zikirler babanın ruhuna hasıl olsun Rabbim seni ve tüm sevdiklerini korusun ömrünüz huzurlu sağlıklı bereketli olsun amin aminKızlar dileğim 3,5 sene önce cennete göçen babamın günahı varsa affı ve hz muhammed sav komşu ve Allah 'ın sevilen kulları arasında olması, anneme ,eşime,çocuklarıma ve beni saglik huzur hayırlı güzel ömürler vermesi, çocuklarımın vatanına milletine hayırlı doğru dürüst insanlar olması ve en çok da mutlu olmaları, ve tüm sevdiklerimizle cennette kavuşabilmek, hayırlı güzel bir is, borçların bitmesi ve en önemlisi hiç düzelmeyen ruhsagligimin artık düzelmesini istiyorum. Allah hepimizin dualarını kabul etsin ,Allah a emanetiniz.
Pazar günü okuma sıramızCatlak-kurabiye nin niyeti
"Merve kulunun abisini ve çocuklarını şu içinde bulundukları durumdan feraha çıkar. Üzerlerine gelecek görünür, görünmez kazayı belayı def eyle. Yakında gerçekleşecek olan hadiseyi haklarında hayırlı olacak şekilde lehine sonuçlandır. Onlar üzerinde kurulan kötü planlardan, tuzaklardan sen esirge sen koru. Sonlarını hayır eyle. Abisini nefsine ve kendisine bırakma kalbine ferahlık ver" Amiiinnnn